2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

aperpil maaşallah kuzularımıza bahtları da güzel olur inş..

ya kızlar nedir bu kocalarınızın halii inanamıyorum yani gönderin benim koca ders versin onlara valla benden çok iş yapar ve barlasa da bakıyor allah razı olsun şimdi uyuyor kalkınca evi süpürecek meselaa amannn nazar değmesin hep diyorum ki kırk yıl arasam senden iyisini bulamammm e tabi biraz da gaz vereceksin di mi yanii:)))

ay sen işini bilion cnm ben gaz veremem öle ama dersemde yapar ama dersemmmm :)

demek herkes aynı giden kilolar gitti kalan sağlar bizimdirben de 10 verdim 7si yapıstııı sankiii

amann:78: bebeğim gaz veremezsen gaza gelirsin dene bak çok iyi oluyor böylece sen de rahat olursun ne kaybedersin iki güzel kelamdan

yemege gelince mutfaga girmem herseyi yaparım ama der cam bile siler ama mutfak aslaaa ne varsa
ramazanda salataya yardım eder oda cabuk olsun diye :)

birde bebegin altını değiştirmek gururuna dokunuo kaka yapınca bunu anladım
kendine guvenen erkek her işi yapar aman kılıbık derler gibi derdi olmaz cunku kendini bilir ben böledeeerim

cnm benimki denenei yapar masallahta arada böle saptıgı zamanlar olur fabrika ayarına döner yeniden programlamak gerekir :) ay nese kacıommmmmm kız laflamaaaaa

benimki de bi tek mutfak işine girmez biliyor onu da yaparsa çıkamayacak:) evtemizliği onun elinden öper ben evde ders verirken babası bakıyor bazen a dan z ye her şeyi beceriyor maaşallah bayılıyor oğluna bakmaya ben daha kendim yıkamıyorum annemle beraber yıkıyorum ne olacak biz de yıkarız diyor ona kalsa kendi yıkarmış :) ayy canım kocam benim ya daha ilk gün altını değiştirmişti :)

sans iste kocaninda evladinda hayirlisi benimkisi sülemen sultandir isten eve gelir dusunu alir yemegini yer bilgisayarini alir bakar ama ev isimi asla yapmaz benimkisinde gazda ise yaramyior diyorki ablamin yanina gitim hamileyken bir ay kaldim evi temiz tutmasini nasil basardin dedim sen yoken yaparim diyor inat ben olunca karismiyor hic bir yere ama ben onun yaptigi temizligi begenmiyorum onun icinde yapmasa daha iyi

tamam cicim git sen benim oğlan uyuyor yoksa rahat bırakmaz hiç öle yatırayım da dursun bilmem hep yanında olcam offffff ama olsun seviyorumm uleyynnnnnhahahaha kafayı yedim ben de bi hava alayım bariii:86:

suç bizde mi ki:26: oğluyla ilgileniyor akşamları ama ev işini hayatta yaptıramazsın benim kocişe. çıkıyorken yemek yapamam ama bulaşık yıkarım diyordu. şimdi hatırlatınca da bulaşık makşnesi aldık ya diyor sanki o bulaşıklar makineye ayaklanıp giriyorlar...

al işte bak yanlış surda yaptığı işi begenmem deme beğenmesen de yapsın sonra alışır oturmaya bahane de hazı sen begenmiyorsun zaten der oysa yapsın sen üstnden gecersin gerekirse . benimki benden iyi yapar maaşallah

cıngıraga bayıldı

ay tabi suc bizde arkadaslarım az uyarmadı sana yardımcı olsun öle alısırsa öle gider diye
bende ammannn elim ayagım tutuyor ben yaparım hepsini biz anneden böle gördük dedim hakket öleymiş valla alıstı adam gördükte halt yedikkkk :)

nese sevmesek dayanılırmı sevioz tabi binlerce sükür ne insanlar var
Allah basımızdan eksik etmesin kırk yılda bir eşimden sikayet ederim sonunuda böle baglarım hep

gönülçelen diyorm ya iki tatlı dil iki gaz verme işi çözerrrrrr bence yani ama yaptığını eleştirir beğenmzsen bi daha yapmaz hatta ben ödül bile veriyorum eşim çayı çok sever işini yaparken çay koyarım yogunluk çayı gazı yanii oohhh mest olur halbuki beden çok yorulmuştur...falan ...

he he benim kocada herşeyi yapar.yemek temizlik ütü:))) dediğiniz gibi gaz vereceksiniz pek hoşlarına gidiyor..bide annem yıllarca ger işe kendi atıldı ben yaparım herif sen beceremiyorsun dedi dedi her iş onun başına kaldı o yüzden babam mangal bile yakmaz her şey annemde..ben o yüzden eşim yapamasada temizliği güzel olmasada(ki çok güzel olur) çok güzel olmuş eline sağlık derim şunu da yap derim yaptırırım kendim becersem bile ben yapamıyorum der ona yaptırırım..alışmasın annem çok pişman ben yaptım ben alıştırdım babanı diyo tabi şimdi yaşı geçtiği içn zor geliyor..

valla bravo sizin kocalara maşallah ayrıca
ben benimki iş yapsa kötü yaptı özenmedi diye sinir oluyorum
hiiiiçççç ellemesin daha iyi hiç olmazsa sinirlerim bozulmuyor,
Lara'yı tutarken bile kucağında bebekle tv izliycek paşam,
oldu öyle duran çocuk varsa ben 10 tanesine bakarım yani

aman benim ki kirletmesinde yaptığı kendinin olsun...elinden ev işi gelmez.işleride çok sıkı..eve geldiğinde bir tek posası kalmış oluyor zaten...e büyük kızımda sabahtan akşama kadar okulda,pek kirlenmiyor yani...onun için pek itiyaçta duymuyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…