2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

yaa barlasa da yarıyor annesine de ya ben verdiğim kiloları geri alıyorum sankiii çok mu yiyorum ne:)))sizde ne alemde kilolar:82:

ben 15 kilo almıştm, 2 kilo kaldı 54 e..ama her gün 3 km yürüyorum.
Ve tabi göbek için de mekik çekiyorum.
Ama ben çok yemek yemiyorum, bol su içiyorum o kadar.

benim kilolarda gitti ama bacaklar çok bıngıl bıngıl moralim bozuluyo..bu alette bacak incelten sıkılaştıran.selülit için bi alet..karın içinde ii

ben şu tatlıyı kessem gidecek kilolarda o olmuyor...zaten çok seviyorum bide hamilelikde yasaktı,doğurur doğurmaz saldırdım valla.her hafta kascam yemicem diyorum olmuyor

yok be gülüm yanış anadın konuşuom bende öle tabi bizim kızlar uslu tuzumuz kuru konuşurus öle hele hele

slm hanımlar naptınız bakem.

zaten dayanılmıyo da...ben hamilelikde aşermedim böyledurmadan canım bişey istiyo...evde hele çukulata varsa gelip gidip yiyorum.aklımda duracağına midemde dursun...off demir ağlıyoooo

selam kizlar offf offf yemeyeyim diyorum tutamiyorum yiyiorum sonra pisman olyuorum bu defa daha cok yiyiorum bel kalca bacaklar hep kalinlasti kendimi cok kötü hisediyorum ama gende tatli da olsa yemekte olsa cok yiyiorum bunun yanina suda cok iciyorum ben aglamayayim kim aglasin.

aslnda şu emzirme olayı bi nimet ama değerlendirmeyi bilenebenim gibi yiyince olmuyor.600 kalori yaktırıyormuş süt üretmek

kızlar ben akıllı bebekler akademisinin kitabını sipariş ettim
yarın elimde olacak
ben her ayın oyunlarını yazarım size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…