2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

selam kızalar...2 gündür misaifden gözümü açamıyorum...pazartesi gitceğimi duyan gelmiş:)))saolsunlar allah eksikliklerini hissettimesin ama çokk yorgunum....

ahh canım ya dinlenebilsem makineye bulaşık koyup çıkarmaktan yoruldum...yarın da geliyor bir tayfa....allahtan akşama...rüyacım nasıl??

bilmez miyim..

annene gidince dinlenirsin diye düşünmüştüm ama daha 3 gün var değil mi?? umarım valiz hazırlamana vakit bırakırlar :))

rüyacın huysuz yine bugün, memeyi verince ağzına kaskatı oluyor ya
ben de ya uyanır uyanmaz dayıyorum ağzına 2 gündür uyku mahmuru emiyor işte biraz :))

boncuğum, yakışıklım napıyo??

gülsenciğm hoşgeldiinnn.. uzun zamandır görüşemedik..
umarım kolay atlatırsınız yarını.. lara'm benim :79:

yaaa neden emmiyor mama mı veriyorsun sen platin?

bizim yarın karma ve pnömokok aşılarımızın 2. leri yapılacak
Allah bana güç versin,
çok zor oluyor

amin canım bizim de 24nde(

canım demek ki aynı dönem yapıyor çacukalr bunu..bizim ki hala uykusunda emiyor..uyanıkken atıyor kafayı arkaya...pazartesi akşamına hazırlarım gece 11 de uçak...bıncuğunn kalabalıkta affallıyor ama seviyor insanları..anasına çekmiş:))

gülsen sadece meme veriyorum ama inatlaşıyor yaaa.. kendini sıkıp öyle bir çekişi var ki kafayı.. 2dk.dan fazla emmiyor..

aynen rita gece uykusunda daha iyi emiyor cadım..

bizim dün doktorumuzda kontrolümüz vardı
Lara bu ay 560 gr almış diye doktor mama başlattı
günde 2 kez 60cc
numune verdi bebelac bunu severse bundan al dedi
tabii Lara sevmedi
bugün aradım milumil al onu da istemezse mamayı kabul etmicek demektir dedi
biberonla içiremedim ama kaşıkla 50cc içirdim,
ben bu mamayı daha koyu kıvamda hazırlasam olmaz mı kızlar???

bazı yerlerde okudum genelde 15-20 gün sonra düzelir diyolar ama bizim ki 1 ay oldu hala aynı...bende inatlaşmıyorum artık...önce hafif sallayıp uyku moduna alıyorum sonra emziği yavaşça çıkarıp memeyi dayıyorum:))))

kaşıkla vermek için mi koyu hazırlayayım diyorsun gülsen??
eğer öyle yaparsan su da versen iyi olur sanırım..
susuz kalmasım lara'm..

koyu hazırlarsan kabız olabilir canım...enjektörle sıksan olmaz mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…