2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

demek kandırıyorsun oğluşu emmeyipde ne yapacaklarsa hey allahım
benimki emzik de almadı inşallah memeden soğumaz yoksa böyle kandıramam da

demek kandırıyorsun oğluşu emmeyipde ne yapacaklarsa hey allahım
benimki emzik de almadı inşallah memeden soğumaz yoksa böyle kandıramam da

sıpa işte emmeyip napcaksa koca adam oldu sanki..inat şekerim babasına çekmiş:)))dikkat ediyorum da emzik alanlarda daha sık oluyor emmeme problemi...belki bir sebebi de emziktir...emziksiz ben bir hiçim:)))

sıpa işte emmeyip napcaksa koca adam oldu sanki..inat şekerim babasına çekmiş:)))dikkat ediyorum da emzik alanlarda daha sık oluyor emmeme problemi...belki bir sebebi de emziktir...emziksiz ben bir hiçim:)))

emziği verme o zaman rita
paşa paşa süt emmek zorunda kalsın
Lara'nın emziği almadığına sevinsem mi şimdi

90ml mama verdim nasıl yedi yavrum yaaa çıldırdı mamayı hazırlayana kadar şimdide salıncağında kendi kendine konuşuyo neler anlatıyo allah bilir yanına gidip konuşsam ağlıcak al beni die hiç rahatını bozmuyorum
ııhh totomu hemen kaşımalıymışım ağlamaya başladı
salıncak babasının yanında sallıyo 15dk daha dursunda uyutayım benim kız uykudan çatlasada kendi kendine dalamıyo ya kucakta sallıcam ya salıncakta ya ayakta

ben kendi kendine dalan bebek görmedim daha ama rivayete göre varmış canım
bende sallıyorum ya da beraber yatıyoruz en iyisi beraber yatmak en iyi o zaman uyuyor benimki

bak bu emzik meselesini ben daha almadan düşünmüştüm.. babamız kendisine susturucu olarak aldı, alıştı tabi rüya da sonunda.. şimdi biz de emziksiz yapamıyoruz.. hem de 2 aylık olunca başladık ya (

her şeyi yiyorum gülsenciğim yaklaşık bir haftadır böyle.. umarım geçiş dönemidir ve hepimiz atlatırız.. bizim kadar emzirme delisi annelere de böyle inatçı bebekler, cık cık cık :)))

emziksiz düşünemiyorum hayatı hele bide ucuna metsil damlatınca mmm tadından yenmiyo
geçen hafta kuzenimin bebek mevlütüne gittik ağlıyodu çok ve uyumuyodu emziğine azcık metsil damlattım anında sustu ve uyudu çocuk
memelerede metsil sürsek ahaha

selam kızlar emme konusunu diyosunuzda ben akşamları 8.30 gibi hep mamasını veriyorum vermezsem çıglıgı basıyo hatun sonrada biraz uyuyo kalkıp emdigi yerde tekrar uyuyo ama bazen emiyo başını kaldırıp bana bakıyo tekrar emecekmiş gibi yapıyo ama emmiyo kendince oyun oynuyo sıpa

selam kızlar

bizim de haftaya aşımız var, nasıl olcak bakalım, biz son aşısında videoya çektik ağlamasını, gaddar anne baba olarak. çok fena ağlıyor ama. aşı günleri yaklaştıkça stres basıyor beni. hatta hepimizi sanırım.

emme problemi bizde yine başlayacak gibi, aşırı fazla emiyordu bu ara, iki gündür mıy mıy emiyor yine, hadi hayırlısı, ritacım emzikle alakası olabilir bence de, emme güdüsünü onunla gideriyor tabii

kuzular uyudu anneler burada sanırım :)

denedim canım 1 gün emzik vermedim aman tanrım hatırlamayayım o günü:))ne uyudu ne emdi ellerini kemirdi kemirdi...ya benim ki bir çıkarım sadece...sen emziği almadığına da seni emdiğine de sevin canım...bende alıştım ya uyanıkken hiç zorlamıyorum...oğlumda alıştı uyuyunca başına gelecekleri biliyor:)))

iyi geceler kızlar napiyosunuzz :) doruk paşanın keyfini bekliyorum uyumak için bi yandan da küçük sırlar'ı izliyorum izleyememiştim fırsat bulmuşken izleyeyim dedimmm

aynen canım ya ben 2 yaşına kadar emziricem diye hava atıyodum şimdi 6 aya kadar emse zil takıp göbecik atcam:))

ben hiç kullanamdım metsil...şükür gaz olayımız da bitti..aman dilimi ısırayım:))
hoşgeldin meryemcim..betüş nasıl??oğlun nasıl??

umarım başlamaz sizde de pike..ilk günler çok zor oluyo valla...diyorum ya ben alıştım takmıoyrum artık...boğzaından anne sütü geçiyor ya varsın uyuyorken geçsin...

emzik çok kolaylık sağlıyor aslında ama ben emziği geç verdim ve beni emmesi çok bariz bir şekilde azaldı, şimdi senin fıstık emme içgüdüsü oldukça seni emer ve daha çok süt alır gibime geliyor, bizde doydu mu artık meme ağızda asla tutulmuyor

ben kendi kendine dalan bebek görmedim daha ama rivayete göre varmış canım
bende sallıyorum ya da beraber yatıyoruz en iyisi beraber yatmak en iyi o zaman uyuyor benimki

offf rivayetçi benim sanırım :)

çok komiksiniz ya demek bile bile uyuyor senin yaramaz
Rita topiğin en küçük bebişleri bizimkiler galiba değil mi
ben 2740 sen 2900 gr doğum yaptın
şimdi ne kadar Mete

salıncağında öle bi acıklı ağladıki sora bastı çığlığı neden dalamıyo bilmem uykun varsa uyu işte nie yıkıyon ortalığı
hemen aldı babası gitti yatak odasına sevecekmiş uyutucakmış bakayım bi napıyolar :)

sevin sen ne güzel kendi uyuyor
ben görmeden inanamıyorum artık böyle bir bebeğin varlığına
çünkü gördüğüm her bebek kucakçı
emzik konusunda ohhh içim rahatladı

Konu sanırım emzirme. aynı problem bizde de var.. doruk paşası emmek istemiyor zorla veriyorum kafasını ittiriyor memeyi bırakıyor. Zaten süt yok yeterli değil de bir lokma gitse ilaç niyetine zihniyetindeyim napayım. geceleri alıyor gündüzleri de keyfi yerindeyse bazen alıyor ama ben emdirmek istiyorum olmasa da aramızda ki bağ güçlensin iyice ( Bu ara da bizimki de yalancı meme'yle duruyor cok güzel emiyor, yalancı memesiz hiç durmaz herhalde düşünemiyorum bile

çok komiksiniz ya demek bile bile uyuyor senin yaramaz
Rita topiğin en küçük bebişleri bizimkiler galiba değil mi
ben 2740 sen 2900 gr doğum yaptın
şimdi ne kadar Mete

hala zayıf canım 6600 falan olmuşuzdur...6400dük 15gün önce...az alıyoruz doktor mama ver falan demedi..bende vermiyorum o yüzden...eee erken geldi kuzucuklar olcak o kadar...

iyi geceler kızlar napiyosunuzz :) doruk paşanın keyfini bekliyorum uyumak için bi yandan da küçük sırlar'ı izliyorum izleyememiştim fırsat bulmuşken izleyeyim dedimmm

hoşgeldin tatlım....ayy özlemişim kk günlerini:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…