bazı yerlerde okudum genelde 15-20 gün sonra düzelir diyolar ama bizim ki 1 ay oldu hala aynı...bende inatlaşmıyorum artık...önce hafif sallayıp uyku moduna alıyorum sonra emziği yavaşça çıkarıp memeyi dayıyorum:))))
demek kandırıyorsun oğluşu emmeyipde ne yapacaklarsa hey allahım
benimki emzik de almadı inşallah memeden soğumaz yoksa böyle kandıramam da
gülsen sadece meme veriyorum ama inatlaşıyor yaaa.. kendini sıkıp öyle bir çekişi var ki kafayı.. 2dk.dan fazla emmiyor..
aynen rita gece uykusunda daha iyi emiyor cadım..
sıpa işte emmeyip napcaksa koca adam oldu sanki..inat şekerim babasına çekmiş:)))dikkat ediyorum da emzik alanlarda daha sık oluyor emmeme problemi...belki bir sebebi de emziktir...emziksiz ben bir hiçim:)))
90ml mama verdim nasıl yedi yavrum yaaa çıldırdı mamayı hazırlayana kadar şimdide salıncağında kendi kendine konuşuyo neler anlatıyo allah bilir yanına gidip konuşsam ağlıcak al beni die hiç rahatını bozmuyorum
ııhh totomu hemen kaşımalıymışım ağlamaya başladı
salıncak babasının yanında sallıyo 15dk daha dursunda uyutayım benim kız uykudan çatlasada kendi kendine dalamıyo ya kucakta sallıcam ya salıncakta ya ayakta
sıpa işte emmeyip napcaksa koca adam oldu sanki..inat şekerim babasına çekmiş:)))dikkat ediyorum da emzik alanlarda daha sık oluyor emmeme problemi...belki bir sebebi de emziktir...emziksiz ben bir hiçim:)))
emziği verme o zaman rita
paşa paşa süt emmek zorunda kalsın
Lara'nın emziği almadığına sevinsem mi şimdi
bak bu emzik meselesini ben daha almadan düşünmüştüm.. babamız kendisine susturucu olarak aldı, alıştı tabi rüya da sonunda.. şimdi biz de emziksiz yapamıyoruz.. hem de 2 aylık olunca başladık ya(
her şeyi yiyorum gülsenciğim yaklaşık bir haftadır böyle.. umarım geçiş dönemidir ve hepimiz atlatırız.. bizim kadar emzirme delisi annelere de böyle inatçı bebekler, cık cık cık :)))
emziksiz düşünemiyorum hayatı hele bide ucuna metsil damlatınca mmm tadından yenmiyo
geçen hafta kuzenimin bebek mevlütüne gittik ağlıyodu çok ve uyumuyodu emziğine azcık metsil damlattım anında sustu ve uyudu çocuk
memelerede metsil sürsek ahaha
hoşgeldin meryemcim..betüş nasıl??oğlun nasıl??selam kızlar emme konusunu diyosunuzda ben akşamları 8.30 gibi hep mamasını veriyorum vermezsem çıglıgı basıyo hatun sonrada biraz uyuyo kalkıp emdigi yerde tekrar uyuyo ama bazen emiyo başını kaldırıp bana bakıyo tekrar emecekmiş gibi yapıyo ama emmiyo kendince oyun oynuyo sıpa
selam kızlar
bizim de haftaya aşımız var, nasıl olcak bakalım, biz son aşısında videoya çektik ağlamasını, gaddar anne baba olarak. çok fena ağlıyor ama. aşı günleri yaklaştıkça stres basıyor beni. hatta hepimizi sanırım.
emme problemi bizde yine başlayacak gibi, aşırı fazla emiyordu bu ara, iki gündür mıy mıy emiyor yine, hadi hayırlısı, ritacım emzikle alakası olabilir bence de, emme güdüsünü onunla gideriyor tabii
kuzular uyudu anneler burada sanırım :)
emziği verme o zaman rita
paşa paşa süt emmek zorunda kalsın
Lara'nın emziği almadığına sevinsem mi şimdi
ben kendi kendine dalan bebek görmedim daha ama rivayete göre varmış canım
bende sallıyorum ya da beraber yatıyoruz en iyisi beraber yatmak en iyi o zaman uyuyor benimki
denedim canım 1 gün emzik vermedim aman tanrım hatırlamayayım o günü:))ne uyudu ne emdi ellerini kemirdi kemirdi...ya benim ki bir çıkarım sadece...sen emziği almadığına da seni emdiğine de sevin canım...bende alıştım ya uyanıkken hiç zorlamıyorum...oğlumda alıştı uyuyunca başına gelecekleri biliyor:)))
emzik çok kolaylık sağlıyor aslında ama ben emziği geç verdim ve beni emmesi çok bariz bir şekilde azaldı, şimdi senin fıstık emme içgüdüsü oldukça seni emer ve daha çok süt alır gibime geliyor, bizde doydu mu artık meme ağızda asla tutulmuyor
offf rivayetçi benim sanırım :)
çok komiksiniz ya demek bile bile uyuyor senin yaramaz
Rita topiğin en küçük bebişleri bizimkiler galiba değil mi
ben 2740 sen 2900 gr doğum yaptın
şimdi ne kadar Mete
iyi geceler kızlar napiyosunuzz :) doruk paşanın keyfini bekliyorum uyumak için bi yandan da küçük sırlar'ı izliyorum izleyememiştim fırsat bulmuşken izleyeyim dedimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?