aynen canım ya ben 2 yaşına kadar emziricem diye hava atıyodum şimdi 6 aya kadar emse zil takıp göbecik atcam:))
ben hiç kullanamdım metsil...şükür gaz olayımız da bitti..aman dilimi ısırayım:))
hoşgeldin meryemcim..betüş nasıl??oğlun nasıl??
umarım başlamaz sizde de pike..ilk günler çok zor oluyo valla...diyorum ya ben alıştım takmıoyrum artık...boğzaından anne sütü geçiyor ya varsın uyuyorken geçsin...
hala zayıf canım 6600 falan olmuşuzdur...6400dük 15gün önce...az alıyoruz doktor mama ver falan demedi..bende vermiyorum o yüzden...eee erken geldi kuzucuklar olcak o kadar...
hoşgeldin tatlım....ayy özlemişim kk günlerini:))
tabii canım çok şükür anne sütü alıyorlar, asıl önemlisi.
ben de bu küçük memelerle daha ne kadar yetirebilirim sütü bilemiyorum :) emdiği yere kadar vercem inşallah, keşke 2 yaşa kadar alsalar
evet ebnce de çok şanslı:)))darktan sonra emzik tespitim devam ediyor...2.de yok emzik falan:))Pike ya aman nazar değmesin vallahi çoookkkk şanslısın
hatta ne şanslı olduğunu anlamak için herhangi birimizle birkaç saat geçirsen sana yeter canım
sağol canım ya, ben dalmaca yaptığım için hep hoşgeldinizler hoşuma gitti şimdi :)pike, dark hoşgeldiniz
sevin sen ne güzel kendi uyuyor
ben görmeden inanamıyorum artık böyle bir bebeğin varlığına
çünkü gördüğüm her bebek kucakçı
emzik konusunda ohhh içim rahatladı
Konu sanırım emzirme. aynı problem bizde de var.. doruk paşası emmek istemiyor zorla veriyorum kafasını ittiriyor memeyi bırakıyor. Zaten süt yok yeterli değil de bir lokma gitse ilaç niyetine zihniyetindeyim napayım. geceleri alıyor gündüzleri de keyfi yerindeyse bazen alıyor ama ben emdirmek istiyorum olmasa da aramızda ki bağ güçlensin iyice( Bu ara da bizimki de yalancı meme'yle duruyor cok güzel emiyor, yalancı memesiz hiç durmaz herhalde düşünemiyorum bile
Kızlar yediğim tahin helvasının hesabı yok süt olsun diye. Emdiriyorum diye saçımı bile boyatamıyorum yaa doktor'a sordum boyatma dediiiiiiiiipiskolojim bozuldu bu bakımsız göbekli halimden artık.. Nasıl eriyecek bu göbek? erimesine erirde nasıl sıkılaşıcaz ki ? lımbırlımbır yaaaa. çok ߀rßart...
al benden de o kadar..hamileyken ne güzeldi 90 giyoyordum şimdi gene 80 oldular....
evet ebnce de çok şanslı:)))darktan sonra emzik tespitim devam ediyor...2.de yok emzik falan:))
dark ve pike sizde niye kk pro yazıyor???
Pike ya aman nazar değmesin vallahi çoookkkk şanslısın
hatta ne şanslı olduğunu anlamak için herhangi birimizle birkaç saat geçirsen sana yeter canım
al benden de o kadar..hamileyken ne güzeldi 90 giyoyordum şimdi gene 80 oldular....
evet ebnce de çok şanslı:)))darktan sonra emzik tespitim devam ediyor...2.de yok emzik falan:))
Kızlar yediğim tahin helvasının hesabı yok süt olsun diye. Emdiriyorum diye saçımı bile boyatamıyorum yaa doktor'a sordum boyatma dediiiiiiiiipiskolojim bozuldu bu bakımsız göbekli halimden artık.. Nasıl eriyecek bu göbek? erimesine erirde nasıl sıkılaşıcaz ki ? lımbırlımbır yaaaa. çok ߀rßart...
oooooo bir cesur daha geldi 2. yi düşünmeye başladın yani sende
ben söylüyorum ne doğum yaptığımı ne lohusa olduğumu anlamadım
hep yalnızdım paşa paşa işlerimi kendim yaptım
2. kez doğurursam erken doğurmucam hastaneden çocuğumla çıkıcam
birde en az 10 gün yatıcam hiççç kalkmıcam naz yapıcam
içimi okuyan rita :)))
ben de onu soracaktım :)))
oooooo bir cesur daha geldi 2. yi düşünmeye başladın yani sende
ben söylüyorum ne doğum yaptığımı ne lohusa olduğumu anlamadım
hep yalnızdım paşa paşa işlerimi kendim yaptım
2. kez doğurursam erken doğurmucam hastaneden çocuğumla çıkıcam
birde en az 10 gün yatıcam hiççç kalkmıcam naz yapıcam
yerim senn içini:))içimi okuyan rita :)))
ben de onu soracaktım :)))
betül hanım iyi canımda oglum beni çok yormaya başladı acayip derecede kıskanmaya başladı dikkat çekmek için herşeyi yapıyo bana bu sıralar hep seni sevmiyorum diyo bide buna canım sıkılıyo başına ne gelse hep senin yüzünden anne deyip odasına gidiyo oglum ben seni seviyorum niye böyle yapıyosun diyorum hayır sen kız kardeşimi seviyosun diyo neyapacagımı şaşırdım sabrımın tükendigini hissediyorum bazen
bişey diycem sizin bebişlerde hep ayakta durmak istiyomu benim kız ne yatmak ne oturmak hep ayakta kalayım istiyo
denedim canım yaa sağıyorum anca 30ml cıkıyor cok komik dimisağol canım ya, ben dalmaca yaptığım için hep hoşgeldinizler hoşuma gitti şimdi :)
yok biz de kucak delisiyiz ama uyumaya gelince koyduğum zaman da uyuyabiliyor, açıkçası bunun için uğraşmadım, allahtan kendi sorunsuz uyuyor dediğin gibi susup oturayım ben :) emzik oluyor ama ağzında, keşke mememde uyusa hep diyorum ve açıkçası emzik diye birşey verdiğime de pişmanım
darkcım ya hep sorcam unutuyorum, sen sağarak çoğaltmayı denemiş miydin canım ya? vücut çekilen süt kadar üretir ya, acaba sağarak bi denesen dicektim, denemediysen?
dark ve pike sizde niye kk pro yazıyor???
tatlım, çok güzelsin, bozma moralini..
ben de hala sarı-kara fatma gibi geziyorum.. napalım, kuzucuklarımızın sağlığı yerinde olsun da..
betül hanım iyi canımda oglum beni çok yormaya başladı acayip derecede kıskanmaya başladı dikkat çekmek için herşeyi yapıyo bana bu sıralar hep seni sevmiyorum diyo bide buna canım sıkılıyo başına ne gelse hep senin yüzünden anne deyip odasına gidiyo oglum ben seni seviyorum niye böyle yapıyosun diyorum hayır sen kız kardeşimi seviyosun diyo neyapacagımı şaşırdım sabrımın tükendigini hissediyorum bazen
bişey diycem sizin bebişlerde hep ayakta durmak istiyomu benim kız ne yatmak ne oturmak hep ayakta kalayım istiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?