2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

tabii canım çok şükür anne sütü alıyorlar, asıl önemlisi.

ben de bu küçük memelerle daha ne kadar yetirebilirim sütü bilemiyorum :) emdiği yere kadar vercem inşallah, keşke 2 yaşa kadar alsalar

Pike ya aman nazar değmesin vallahi çoookkkk şanslısın
hatta ne şanslı olduğunu anlamak için herhangi birimizle birkaç saat geçirsen sana yeter canım

Hoşbulduk platin
Hoşbulduk ritacım sorma vallahi bende cok özledim de doruktan fırsat bulup gelemiyorum ki..
Kociş'de sağolsun hiç yardımcı olmuyor,yorgunum diyor hiç dinlenemiyorum. annem de olmasa yanmıştım vallahi..

al benden de o kadar..hamileyken ne güzeldi 90 giyoyordum şimdi gene 80 oldular....

hatta ne şanslı olduğunu anlamak için herhangi birimizle birkaç saat geçirsen sana yeter canım
evet ebnce de çok şanslı:)))darktan sonra emzik tespitim devam ediyor...2.de yok emzik falan:))

1. platin_06
2. KK Pro ÜyeDark+
3. gulsen_arda+
4. rita1421+
5. KK Pro Üyepike
6. meryemtaze
7. ilayda cem
8. johnnybravo

ne güzel, kalabalığız bu saate göre..

Kızlar yediğim tahin helvasının hesabı yok süt olsun diye. Emdiriyorum diye saçımı bile boyatamıyorum yaa doktor'a sordum boyatma dediiiiiiiii piskolojim bozuldu bu bakımsız göbekli halimden artık.. Nasıl eriyecek bu göbek? erimesine erirde nasıl sıkılaşıcaz ki ? lımbırlımbır yaaaa. çok ߀rßart...

pike, dark hoşgeldiniz
sağol canım ya, ben dalmaca yaptığım için hep hoşgeldinizler hoşuma gitti şimdi :)

sevin sen ne güzel kendi uyuyor
ben görmeden inanamıyorum artık böyle bir bebeğin varlığına
çünkü gördüğüm her bebek kucakçı
emzik konusunda ohhh içim rahatladı

yok biz de kucak delisiyiz ama uyumaya gelince koyduğum zaman da uyuyabiliyor, açıkçası bunun için uğraşmadım, allahtan kendi sorunsuz uyuyor dediğin gibi susup oturayım ben :) emzik oluyor ama ağzında, keşke mememde uyusa hep diyorum ve açıkçası emzik diye birşey verdiğime de pişmanım

darkcım ya hep sorcam unutuyorum, sen sağarak çoğaltmayı denemiş miydin canım ya? vücut çekilen süt kadar üretir ya, acaba sağarak bi denesen dicektim, denemediysen?

tatlım, çok güzelsin, bozma moralini..
ben de hala sarı-kara fatma gibi geziyorum.. napalım, kuzucuklarımızın sağlığı yerinde olsun da..

al benden de o kadar..hamileyken ne güzeldi 90 giyoyordum şimdi gene 80 oldular....

evet ebnce de çok şanslı:)))darktan sonra emzik tespitim devam ediyor...2.de yok emzik falan:))

oooooo bir cesur daha geldi 2. yi düşünmeye başladın yani sende
ben söylüyorum ne doğum yaptığımı ne lohusa olduğumu anlamadım
hep yalnızdım paşa paşa işlerimi kendim yaptım
2. kez doğurursam erken doğurmucam hastaneden çocuğumla çıkıcam
birde en az 10 gün yatıcam hiççç kalkmıcam naz yapıcam

betül hanım iyi canımda oglum beni çok yormaya başladı acayip derecede kıskanmaya başladı dikkat çekmek için herşeyi yapıyo bana bu sıralar hep seni sevmiyorum diyo bide buna canım sıkılıyo başına ne gelse hep senin yüzünden anne deyip odasına gidiyo oglum ben seni seviyorum niye böyle yapıyosun diyorum hayır sen kız kardeşimi seviyosun diyo neyapacagımı şaşırdım sabrımın tükendigini hissediyorum bazen
bişey diycem sizin bebişlerde hep ayakta durmak istiyomu benim kız ne yatmak ne oturmak hep ayakta kalayım istiyo

kızlar sağolun, inşallah sizinkiler benim kızdan daha iyi olsun, size de şanslısın desinler, sağlıkları hep yerinde olsun bütün kuzuların, hehe gece gece dua ediyom

ben de çok zorlanıyorum bu lımbır lımbır halimle yaşamaya çalışırken ama biraz daha sabır

kıyamam sana.. hep aklımdaydın o günlerde canım, kalbim sizinleydi.. inşallah 2. de istediğin gibi olur..

valla allah sağlık versin gülşen ben 2 de 3 de 4 de düşünüyorum :))))ama tabi bende artık naz yapcam kesin...çok dirayetliydim...her işimi kendim yaptım...artık bende tecrübe ettim böyle yapmıcam...
içimi okuyan rita :)))
ben de onu soracaktım :)))
yerim senn içini:))

allah kolaylık versin canım...evet söyledğin gibi kıskanıyordur kardeşini..gayet normal...benim oğlan da hep ayakta etrafa bakayım istiyor...

denedim canım yaa sağıyorum anca 30ml cıkıyor cok komik dimi nasıl bi insanım ben yaaa

dark ve pike sizde niye kk pro yazıyor???

pro üyeyiz ondan kırmızı renklerimiz canım..

tatlım, çok güzelsin, bozma moralini..
ben de hala sarı-kara fatma gibi geziyorum.. napalım, kuzucuklarımızın sağlığı yerinde olsun da..

ay canım sagol valla moral oldu...
orası öyle tabi onlar iyi olsun da...

canım oğlun kaç yaşındaydı senin?

ayakta durma konusunu daha önce de yazmıştı kızlar, bu dönemde hep var sanırım.
bir de kucakta evi gezme takıntısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…