kızlar bıde bırsey sorucam evde doğadanın mini bitki çayı var içinde rezene anason papatya ıhlamur frenk kımyonu var bunu bebege verebılırmıyımacaba
aynı çay bende var ama verılebılıyosa bende verıyım yabılemedım verılırmı acaba ...
oğlumunpoposunda ufak sıvılceler cıkmıs ya pişik kremı suruyom ıslak mendıldenmı oldu acaba
kızlar benım kızın göz rengı hala mavı bundan sonra degişirmiki acba?
ben veriyorum 2 cay kaşıgı akşamları canım..aynı cay bende de var hatta hastaneden vermişlerdi :))kızlar bıde bırsey sorucam evde doğadanın mini bitki çayı var içinde rezene anason papatya ıhlamur frenk kımyonu var bunu bebege verebılırmıyımacaba
anason bebek için pek iyi değil uyuşturduğu için ama az miktar zarar edermi bilmem???kızlar bıde bırsey sorucam evde doğadanın mini bitki çayı var içinde rezene anason papatya ıhlamur frenk kımyonu var bunu bebege verebılırmıyımacaba
kızlar sizce gece çayıyla rezeneyi karıştırıp 50 mil olarak hazırlayıp yatmadan önce versem olurmu...
benım kızn bacağında kollarında boynundan isilik gibi küçük sivilceler var ya yarın doktora götürücem gecmedı bı turlu 10 gunden fazladır var ....
banada hastaneden verdıler:)ben veriyorum 2 cay kaşıgı akşamları canım..aynı cay bende de var hatta hastaneden vermişlerdi :))
banada hastaneden verdıler:)
onuda denıyelım ozaman
zaten yazıyo canım cayın içinde bi kagıt var bebeklere verilebilir dio,yalnız 1 yasından küçük bebeklere az verilmeliymiş..içeriğini oku cnm..dene cnm :)) cocuklar mutasyon gecircek her seyi deniyoz :))banada hastaneden verdıler:)
onuda denıyelım ozaman
onlar da mı gaz için? ay genelde bitkisel seyler kullanmaya calışıyom kızlar ilaçtan kaçıyom,fitil ben de aldım asıdan sonra agrı ve ates olursa die çok sükür olmadı...eşimi beklıyorum ilaçları getırcek doktor dun surupla fıtıl verdı aksama onlarıda denıcem cocuk deneme tahtasına döndü ya:)
onlar da mı gaz için? ay genelde bitkisel seyler kullanmaya calışıyom kızlar ilaçtan kaçıyom,fitil ben de aldım asıdan sonra agrı ve ates olursa die çok sükür olmadı...
inşallah gerek kalmaz,ay ben fitil koyamam bana da verdiler ama :SS sanki canını yakarım gibi geliyo..bi de fitili kakasını yaptıktan sonra koy cnmevet canım dün doktorum verdı çok zorlanırsan yarım fıtıl ver dedi bakalım aksam durmazsa denıcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?