2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızlar bıde bırsey sorucam evde doğadanın mini bitki çayı var içinde rezene anason papatya ıhlamur frenk kımyonu var bunu bebege verebılırmıyımacaba

aynı çay bende var ama verılebılıyosa bende verıyım ya bılemedım verılırmı acaba ...

oğlumunpoposunda ufak sıvılceler cıkmıs ya pişik kremı suruyom ıslak mendıldenmı oldu acaba

benım kızn bacağında kollarında boynundan isilik gibi küçük sivilceler var ya yarın doktora götürücem gecmedı bı turlu 10 gunden fazladır var ....

kızlar bıde bırsey sorucam evde doğadanın mini bitki çayı var içinde rezene anason papatya ıhlamur frenk kımyonu var bunu bebege verebılırmıyımacaba
anason bebek için pek iyi değil uyuşturduğu için ama az miktar zarar edermi bilmem???

kızlar sizce gece çayıyla rezeneyi karıştırıp 50 mil olarak hazırlayıp yatmadan önce versem olurmu...

gece çayının içeriğinde rezene yok mu zaten???

kızlar ama sadece gazı olursa verin,hatta gazını cıkarmaya calışın karnına masaj yapın saat yönünde,sıcak havlu falan koyun en son olmuyosa cay verin ,yoksa caya alışıp bagırsakları tembelleşmesin

eşimi beklıyorum ilaçları getırcek doktor dun surupla fıtıl verdı aksama onlarıda denıcem cocuk deneme tahtasına döndü ya:)

bu arada sıcak havlu ve masaj bende cok işe yaradı,gazason die bi yag aldım eczaneden karnına damlatıp masaj yapıyorum,sonra havlu ısıtıyorum ütüyle karnına koyup biraz daha masaj yapıyorum ve yine sıcak havluyla ayaklarını sarıyorum oglum pırt üstüne pırt yapıyo,hatta seriye baglıyo pırtları :))bi de corrt diee kakasını da yapıyo sonrasında rahatız :))tavsiye ederim

eşimi beklıyorum ilaçları getırcek doktor dun surupla fıtıl verdı aksama onlarıda denıcem cocuk deneme tahtasına döndü ya:)
onlar da mı gaz için? ay genelde bitkisel seyler kullanmaya calışıyom kızlar ilaçtan kaçıyom,fitil ben de aldım asıdan sonra agrı ve ates olursa die çok sükür olmadı...

kızlar masallah valla ogluma şimdi damlasınıda verdım gozlerını acamıyor uykudan :)))) sanırım işe yaradı rezene masallah masallahhh ama gece gorucez bakalım

onlar da mı gaz için? ay genelde bitkisel seyler kullanmaya calışıyom kızlar ilaçtan kaçıyom,fitil ben de aldım asıdan sonra agrı ve ates olursa die çok sükür olmadı...

evet canım dün doktorum verdı çok zorlanırsan yarım fıtıl ver dedi bakalım aksam durmazsa denıcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…