Kızlar yediğim tahin helvasının hesabı yok süt olsun diye. Emdiriyorum diye saçımı bile boyatamıyorum yaa doktor'a sordum boyatma dediiiiiiiiipiskolojim bozuldu bu bakımsız göbekli halimden artık.. Nasıl eriyecek bu göbek? erimesine erirde nasıl sıkılaşıcaz ki ? lımbırlımbır yaaaa. çok ߀rßart...
sağol canım ya, ben dalmaca yaptığım için hep hoşgeldinizler hoşuma gitti şimdi :)
yok biz de kucak delisiyiz ama uyumaya gelince koyduğum zaman da uyuyabiliyor, açıkçası bunun için uğraşmadım, allahtan kendi sorunsuz uyuyor dediğin gibi susup oturayım ben :) emzik oluyor ama ağzında, keşke mememde uyusa hep diyorum ve açıkçası emzik diye birşey verdiğime de pişmanım
darkcım ya hep sorcam unutuyorum, sen sağarak çoğaltmayı denemiş miydin canım ya? vücut çekilen süt kadar üretir ya, acaba sağarak bi denesen dicektim, denemediysen?
betül hanım iyi canımda oglum beni çok yormaya başladı acayip derecede kıskanmaya başladı dikkat çekmek için herşeyi yapıyo bana bu sıralar hep seni sevmiyorum diyo bide buna canım sıkılıyo başına ne gelse hep senin yüzünden anne deyip odasına gidiyo oglum ben seni seviyorum niye böyle yapıyosun diyorum hayır sen kız kardeşimi seviyosun diyo neyapacagımı şaşırdım sabrımın tükendigini hissediyorum bazen
bişey diycem sizin bebişlerde hep ayakta durmak istiyomu benim kız ne yatmak ne oturmak hep ayakta kalayım istiyo
kızlar pro üye oldum ben ondan öyle yazıyor sanırım, dark eskiden de öyleydi bildiğim kadarıyla, ben yeni oldum.
Gulsencim tesekkur ederim canımmmm. Napalım artık öyle yapcaz..
melis hosgeldin canımm..
ayyy benimki homurdanmaya basladi tam bir veletttttttttttt
dark cmts günü dışarı çıkarken sağayım dedim bi göğsümden 20 diğerinde 3 damla geldi, buna ne diyeceksin???
denedim canım yaa sağıyorum anca 30ml cıkıyor cok komik diminasıl bi insanım ben yaaa
pro üyeyiz ondan kırmızı renklerimiz canım..
ay canım sagol valla moral oldu...
orası öyle tabi onlar iyi olsun da...
kürkler de mi ondaaaan??
kızlar sağolun, inşallah sizinkiler benim kızdan daha iyi olsun, size de şanslısın desinler, sağlıkları hep yerinde olsun bütün kuzuların, hehe gece gece dua ediyom
ben de çok zorlanıyorum bu lımbır lımbır halimle yaşamaya çalışırken ama biraz daha sabır
kıyamam sana.. hep aklımdaydın o günlerde canım, kalbim sizinleydi.. inşallah 2. de istediğin gibi olur..
selam kıslar
gülsencım en düşük kılolu benımkıydı sanırım 2320 dogdu oğlum
evet canım ben eskiden de böyleydim 1 sene oldu..Yeni mi aklınıza geldi sormak şaşkınlar
amin canım ya sağlıklı olsun bir yerinin ağrımadığını bileyim de razıyım nazına falan
24 saat taşırım hiççç söylenmem
çok teşekkür ederim canım
zor günlerdi ben sağlıklı olduğunu bildiğim halde küvezde kaldığına bu kadar üzüldüm
birde hergün gece hariç kucağımdaydı emziriyordum
allah hasta bebeklere sağlık, annelerine sabır ve güç versin
tahmin edemeyeceğiniz kadar zor
aaaa bilmiyordum esracım
maşallah kuzuya toparlandı ama
sanki daha önce konuşulmuştu Dark
bızımkı bugun 3 kere kakasını yaptı sulu bır sekılde acaba üşüttümüya
ya sağınca hep az çıkıyor moral bozuluyor genelde ama ben miktarına bakmadan devamlı sağmayı denemelisin diyecektim.
mesela bir gün boyunca iki saatte bir 10 dk sağınca, meme ertesi güne süt üretmez mi acaba? böyle böyle artmaz mı ki kızlar ne dersiniz? hem sağılanlar mamaya katılır
tabi çocuk sık emmiyorsa denenebilir bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?