2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

meryem, rüya bugün abarttı ayakta gezdirirken emzirdim ben de.. düşün artık halimi :))

anneyi paylaşamama zor bir durum canım ya, ben de çok eziyet etmişim kardeşim doğduğunda..

sen böyle de güzelsin şekerrrrr
bozma moralini benim de önümde bir tabak helva duruyor sürekli
6. ayda ek gıdaya geçince rejime başlarız

bizde bu aralar sürekli action durumundayız
çok çabuk sıkılıyor Lara herşeyden ilgisi çabuk dağılıyor
sürekli gezmek görmek incelemek istiyor

aaa bugün sabiha paktuna keskin vardı doktorumda birara bu konuşuldu
ama beni ilgilendirmediği için konu ben kahve yapmaya gitmiştim

90ml mama verdim yarım saat evvel azöncede meme emdi
normalde gündüz meme emdikten sora emzik almaz ama şimdi emziksiz salladım uyumadı emziğe metsil damlatıp verdim anında uyudu
sanırım alıştı battaniyeye sarıp ayağıma koyunca uyku zamanı oldunu anlıyo emziğide alınca uyuyo hemen
4te kalkar bidaha

dark cmts günü dışarı çıkarken sağayım dedim bi göğsümden 20 diğerinde 3 damla geldi, buna ne diyeceksin???

Gulsencim tesekkur ederim canımmmm. Napalım artık öyle yapcaz..
melis hosgeldin canımm..
ayyy benimki homurdanmaya basladi tam bir veletttttttttttt

dark cmts günü dışarı çıkarken sağayım dedim bi göğsümden 20 diğerinde 3 damla geldi, buna ne diyeceksin???

yapma ya.. ben seni sütlü sanıyordum... aslında emseler cektikce gelicek te emmiyorlar..
mama felan veriyormusun canım ? rüya'nın kilo alımı nasıl eğer dedigin gibi az geliyorsa doymaya bilir doktor ne diyor ?
bizim doktor kendini dikkate almayacaksın dedi açık açık bana. ne fena dimi.. :S

ya sağınca hep az çıkıyor moral bozuluyor genelde ama ben miktarına bakmadan devamlı sağmayı denemelisin diyecektim.

mesela bir gün boyunca iki saatte bir 10 dk sağınca, meme ertesi güne süt üretmez mi acaba? böyle böyle artmaz mı ki kızlar ne dersiniz? hem sağılanlar mamaya katılır

tabi çocuk sık emmiyorsa denenebilir bu

merhaba kılzra,maşallah herkes burada ne güzel,
ben biberona ve emzie alıştırmak için çok uğraştım,ablası gibi küçük kızımda ne yptıysam almadı,hatta emziğine lokum bile sürdüm,lokumu emdi,emziği attı...galiba benimkiler suni şeylerden hoşlanmıyorlar...
şimdi bir elimde helva ekmek,diğerinde rezene,gecenin şu saatinde st olsun diye uğraşıyorum,işimede gelmiyo değil hani

kızlar ya ben diyet yapsam sütüm azalırmı gerçi zaten azda ben hamileyken bukadar çok kilo almadım zaten bi kilom vardı tam oldu dr zayıflama kremlerinden kullanayımmı dedim emzirdigin sürece hayır dedi ama aynaya bakmayı canım istemiyo üstüne kıyafetlerim hala olmuyo bide memelekete gidince daha çok kilo alıyorumneyapcam ben bunlarla ya

nedense benim yediğim hiç bişe bol bol süt olarak geri dönmüyo bana 1.2 hafta önce azalmaya başladı diyodum ama memeyi hüüüp die çekip bıraktığında süt fışkırıyodu yüzüne bayada akıyodu
şimdi çekip çekip bırakıyo hiç bişe yok yediğim tatlıların haddi hesabı yok
ama genede doyuyo heralde ki ağlamıyo cebelleşiyo ama memeyle

amin canım ya sağlıklı olsun bir yerinin ağrımadığını bileyim de razıyım nazına falan
24 saat taşırım hiççç söylenmem

kıyamam sana.. hep aklımdaydın o günlerde canım, kalbim sizinleydi.. inşallah 2. de istediğin gibi olur..

çok teşekkür ederim canım
zor günlerdi ben sağlıklı olduğunu bildiğim halde küvezde kaldığına bu kadar üzüldüm
birde hergün gece hariç kucağımdaydı emziriyordum
allah hasta bebeklere sağlık, annelerine sabır ve güç versin
tahmin edemeyeceğiniz kadar zor

selam kıslar
gülsencım en düşük kılolu benımkıydı sanırım 2320 dogdu oğlum

aaaa bilmiyordum esracım
maşallah kuzuya toparlandı ama

evet canım ben eskiden de böyleydim 1 sene oldu..Yeni mi aklınıza geldi sormak şaşkınlar

sanki daha önce konuşulmuştu Dark

evet canım çok sukur toplarladı

ben çıkayım kızlar.. bebekleri yatak odasına götürüp evi toplayacağım daha..

iyi geceler herkese..

kızlar cıkıyorum ben doruk uyukluyor uyuyacak sanırım.. tatlı ruyalar güzel anneler.. görüşürüz..

bızımkı bugun 3 kere kakasını yaptı sulu bır sekılde acaba üşüttümüya

korkma o kadar esracım üşütebilir
günde 10 kez kaka yapabilir dedi doktor
en tehlikeli şey ateş ateşlenmesin dikkat et

ben bugüne kadar hiç sağamadım ki
hiç süt gelmedi yani sağına üstelik çok canım yandı
ama hiç mama da vermedim bugüne kadar
ilk kez bugün verdim 50ml
emzirmek tamamen psikolojik sütün oluşumu
Lara ağlayınca benim göğüslerimden sütler akıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…