2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ben de son yazdıklarınıza alıntı yapamadım, sitede problem oldu.

iyi geceler hepinize :)

benimkine ben gündüz emzik vermiyorum ama uyandıktan sonra gene gecedeki gibi 3 saat sonra meme die kıvranıo. veirncede gıtlıktan çıkmış gibi emiyor :)

sevin sen ne güzel kendi uyuyor
ben görmeden inanamıyorum artık böyle bir bebeğin varlığına
çünkü gördüğüm her bebek kucakçı
emzik konusunda ohhh içim rahatladı

emzik büyük kurtarıcı heleki sokakta benima adam bide panik oluo ağlayınca hemen veriyoruz emziği susuyor.
benimkide yatağına koyup emziği verince uyuyor keşke emziksizde uyusalar öylece ne güsel olur
birce memedede uyuyor cnm seninki uyumuyormu memede.

aynen benimkide battaniyeye sarıom veriom emziği gözlerinide kapatıom hemen gözler kapanıo hehe

herkese iyi geceler hanımlar....

burdamısen hatun.

emmekle konu baslamis devam yazayim benim kiz emiyor 5 dakika sonra kendini geri itiyor emzigi alyior sonra yatiyor emzik benim kurtaricim ayy benim kiz arkadaslar diyor kizim yarim saat emiyor biraksam devem eder diye öyle özeniyorum emdirmek isteyen annelere allah nasip etsin diyorum

Günaydın güzel annişler Hayırlı Cumalar Hepinizeeeee

yaşasın bugün cuma haftanın son iş günü yarın sabah oğlumla beraber uyanıcam

lavinya biraz geç gördüm ama yazmadan geçemiyeceğim. ilk kızım neredeyse doğduğundan itibaren başparmağını emiyordu ve ben çalışıyordum sadece anne sütü aldğı halde 3 aylıkken 7.150 gr. dı. oğlum ise parmak falan emmiyor bende çalışmıyorum ama şu anda 3 aylık ve kilosu 5.600 gr. diyeceğim o ki parmak emmenin memeyi almasına bir engeli yok bence. belki sadece damakları kaşınıyordur tam zamanı şimdi çünkü.

günaydın güzellerrr tatlı anneler ... kızım pc ye geçtigimi anladı galiba başladı mızıldanmyaaa bide yemek yeren başlıyo mırın mırınnn :76:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…