benimkine ben gündüz emzik vermiyorum ama uyandıktan sonra gene gecedeki gibi 3 saat sonra meme die kıvranıo. veirncede gıtlıktan çıkmış gibi emiyor :)emzik çok kolaylık sağlıyor aslında ama ben emziği geç verdim ve beni emmesi çok bariz bir şekilde azaldı, şimdi senin fıstık emme içgüdüsü oldukça seni emer ve daha çok süt alır gibime geliyor, bizde doydu mu artık meme ağızda asla tutulmuyor
offf rivayetçi benim sanırım :)
sevin sen ne güzel kendi uyuyor
ben görmeden inanamıyorum artık böyle bir bebeğin varlığına
çünkü gördüğüm her bebek kucakçı
emzik konusunda ohhh içim rahatladı
benimkide yatağına koyup emziği verince uyuyor keşke emziksizde uyusalar öylece ne güsel olursağol canım ya, ben dalmaca yaptığım için hep hoşgeldinizler hoşuma gitti şimdi :)
yok biz de kucak delisiyiz ama uyumaya gelince koyduğum zaman da uyuyabiliyor, açıkçası bunun için uğraşmadım, allahtan kendi sorunsuz uyuyor dediğin gibi susup oturayım ben :) emzik oluyor ama ağzında, keşke mememde uyusa hep diyorum ve açıkçası emzik diye birşey verdiğime de pişmanım
aynen benimkide battaniyeye sarıom veriom emziği gözlerinide kapatıom hemen gözler kapanıo hehe90ml mama verdim yarım saat evvel azöncede meme emdi
normalde gündüz meme emdikten sora emzik almaz ama şimdi emziksiz salladım uyumadı emziğe metsil damlatıp verdim anında uyudu
sanırım alıştı battaniyeye sarıp ayağıma koyunca uyku zamanı oldunu anlıyo emziğide alınca uyuyo hemen
4te kalkar bidaha
herkese iyi geceler hanımlar....
selam kızlar nasılsınız ben çalışmaya başladım başlayalı oğlumun huyu değişti şimdi baş parmağını tam ağzına koyup emiyor bide mememi emmek istmiyo önce parmağını emiyo sonra uyuklayınca memeyi veriyom geçen hafta dr götürdük bu haftada götürdük bir haftada nerdeyse hiç gr cık almamış sizinkilerin kilosu maşallah sizin bebekler parmakmı elmi emiyolar çok sorun ettim ya
yemege otururken haketten sakı anlıyolar ya hep gozler acık ozamannnn
mervam mandalin gaz yapmaz mı hem diliii yakar ekşi:)
sadece yalıyoo canı ole hapır hupur yemıooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?