2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

günaydın herkese...

dark geçmiş olsun tatlım...hemen c vitamni takviyesi yap...portakal mandalina...dikkat et emzirirken ağzına maske yada tülbent koy...doruk beyi hasta etme...

selam kıslar
dark geçmiş olsun canım bızımde babamız hasta 1 haftadır sankı bende olcak gıbıyımbolbol c vıtamını alıyorum

benim de dün hafif başım ağrıyodu grip olcak gibiydim hemen theraflu attım...ii geldi bugün iyiym...oğlum da dün gündüz 2 saat uyudu:)))sanırım ilaç uyuttu onu da...

merhaba kızlar nasılnızız

darkcığım geçmiş olsun
bende olacak gibiydm ama kızın rezenesi iyi geldi galiba olmadan atlattım sanırım
darkcığım doruğu kontrole erdem e mi götürüyorsun dr u kim? benim kızın doğumdaki dr u serpil hanımdı sonra 1 kere daha ona götürdük. en son gittiğimizde o yoktu mustafa bey vardı hiç memnun kalmamıştık. pek lgilenmedi sanırım kendi hastası olmadığımız için ama ayrı para ödedik sonuçta kendi hastası sayılırız değil mi yani

hoşgeldın canım
çok sukur duzeldı yok canım herkese gecelerı uyumuyor dıyorum

çok komiğiz ya sanki buradakiler akrabamız da
akrabalarımız sanal arkadaşlarımız gibi oldu
kociş herşeyi sizinle paylaşıyormuşum diye bozuluyor
ilgi alanlarımız ortak sizinle sürekli bebekten bahsedemiyorum diyorum

kızlar selaam salıncak alcam ben kızım için..artık gündüzleri hiç uyumuyo ve ben hiç bişey yapamıyorum..hep yanında istiyo...kullanan varmı..

burda aramızda cok guzel bır bag olustu keske 2.cılerdede hep beraber olsak hehehe

kızlar selaam salıncak alcam ben kızım için..artık gündüzleri hiç uyumuyo ve ben hiç bişey yapamıyorum..hep yanında istiyo...kullanan varmı..

ben kraft ın motorlu beşiğini aldım memnunum canım
benimki 5 dakikadan fazla yatmıyordu yalnız olunca
bak şu anda beşikte uyuyor

selam kızlar.
biz bebek doğmadan park yatak aldık. doğduktan 1 ay sonra beşik aldık şimdide kayınvalidemlerin ısrarı üzerine tavana asılan beşiklerden yaptırdık. inanın gaz sancısı geldiğinde hiçbişeyin sakinleştiremediği oğlumu sakinleştiriyor.

bızımkı kucagımıza alınca hep kafasını sallıyordu sallıyalım onu dıye salıncagı aldık alalı sallamıyor:)

hoşgeldın canım
çok sukur duzeldı yok canım herkese gecelerı uyumuyor dıyorum

ben de eeh işte eskiisnden daha iyi diyorum:))) banane kendileri söylemiyor hep uyumuyor uyumuyor bizmki diyorlar ben niye söyleyeyim

evt canım ben kullanıyorum çok sevdi salıncağını içinde de uyuyor ama sıkılmamsı için arada çıkarıyotum ve üzerine oyuncak asıyorum çok hşuna gidiyor üzerine astığım bebeklerle konuşuyor ağu gıgı falan yapıyor çok şeker ya

hoşgeldinz kızlar

evet dilekciğim kesinlikle haklısın ablam 3 çocuğunuda bu yöntemle sakinleştirerek büyüttü. gaz sancılarına birebir ama sağlık açısından iyi midir kötü müüdr bilemiyorum yani

5 gün sonra 3 ayımız bitiyor hala ticker yapamadım:)))

sizinkiler ne kadrlık oldu? bebişlerimize kocaman bir maşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…