5 gün sonra 3 ayımız bitiyor hala ticker yapamadım:)))
sizinkiler ne kadrlık oldu? bebişlerimize kocaman bir maşallah
hoşgeldinz kızlar
evet dilekciğim kesinlikle haklısın ablam 3 çocuğunuda bu yöntemle sakinleştirerek büyüttü. gaz sancılarına birebir ama sağlık açısından iyi midir kötü müüdr bilemiyorum yani
benimkine ben gündüz emzik vermiyorum ama uyandıktan sonra gene gecedeki gibi 3 saat sonra meme die kıvranıo. veirncede gıtlıktan çıkmış gibi emiyor :)
emzik büyük kurtarıcıheleki sokakta benima adam bide panik oluo ağlayınca hemen veriyoruz emziği susuyor.
benimkide yatağına koyup emziği verince uyuyor keşke emziksizde uyusalar öylece ne güsel olur
birce memedede uyuyor cnm seninki uyumuyormu memede.
aynen benimkide battaniyeye sarıom veriom emziği gözlerinide kapatıom hemen gözler kapanıo hehe
burdamısen hatun.
yok memede uyuyor ama nadiren keşke devamlı memede uyusa diyorum ben :)
selam kızlar
hasta olanlara çok geçmiş olsun ya, inşallah çabuk atlatırsınız
evı dıp bucak temızlaemem lazım ama hep ertelıyorummm cok tembel oldum ben yaf
aynennn... hamileliğin son günlerinde doğuralım diye yaptığımız temizliğe say
ecrinece uzun zamandır denk gelemiyoruz nasılsınn ;???
güzel annişler göbekleriniz ne alemde
korse kullananız var mı
ben ilk aylar dikişlerim acıdığı için hiçbişey bağlayamadım şimdi lop lop küçük bi göbüşüm var 6 ay içinde toparlar ameliyatlıısn diyorlar ama bilemiyorum yani
korse aldım bu ay ara sıra takıyorum ama tam sıkmıyor ya kiloma göre aldım ama büyük sanki
geçmiş olsun canımkızlar bebeğim çok hastaöyle bi öksürüyo ki büyük adam gibi..içim yanıyo o öksürdükçe bi an önce geçsin ya ((
memede uyumayı drlar önermiyor canım.yok memede uyuyor ama nadiren keşke devamlı memede uyusa diyorum ben :)
selam kızlar
hasta olanlara çok geçmiş olsun ya, inşallah çabuk atlatırsınız
kız memede daha zor gece falanemzik alıp ileri itiom ben orda uyuyor. yoksa memede ezerim falan gündüzde dalmadan memeyi bırakmaz. bütün gün otur artık :)
benim yaptığım gezmenin temizliğin haddi hesabı yok ama son aydamerdvenmi inip çıkmadım kendi evim yetmedi aneye gittim yazlıkta 6 km yürümüştüm bir günde :d
evet senn gazına gelip hep beraber işe koyuluyorduk
geçmiş olsun canım
saol cnm
gel gör şimdi evimi p.k götürüoahh ahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?