2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızlar bebeğim çok hastaöyle bi öksürüyo ki büyük adam gibi..içim yanıyo o öksürdükçe bi an önce geçsin ya((

gaz sancısı gelince napcağımı şaşırıyoum napiim. çok hızlı sallamıyorum .....

güzel annişler göbekleriniz ne alemde
korse kullananız var mı
ben ilk aylar dikişlerim acıdığı için hiçbişey bağlayamadım şimdi lop lop küçük bi göbüşüm var 6 ay içinde toparlar ameliyatlıısn diyorlar ama bilemiyorum yani
korse aldım bu ay ara sıra takıyorum ama tam sıkmıyor ya kiloma göre aldım ama büyük sanki

yok memede uyuyor ama nadiren keşke devamlı memede uyusa diyorum ben :)

selam kızlar

hasta olanlara çok geçmiş olsun ya, inşallah çabuk atlatırsınız

selam kızlar

kız memede daha zor gece falan emzik alıp ileri itiom ben orda uyuyor. yoksa memede ezerim falan gündüzde dalmadan memeyi bırakmaz. bütün gün otur artık :)

benm göbüş az kaldıda kiloyu napcam bilmiom 1 ay sonra işe başlıyorum :S

kızlar arada bakıyorum...akşama yine misafiim var...bide valiz hazırlıyorum....

herkes hoşgelmiş...

benim yaptığım gezmenin temizliğin haddi hesabı yok ama son ayda merdvenmi inip çıkmadım kendi evim yetmedi aneye gittim yazlıkta 6 km yürümüştüm bir günde :d

kızlar bebeğim çok hastaöyle bi öksürüyo ki büyük adam gibi..içim yanıyo o öksürdükçe bi an önce geçsin ya((
geçmiş olsun canım

selam kızlar

memede uyumayı drlar önermiyor canım.

kız memede daha zor gece falan emzik alıp ileri itiom ben orda uyuyor. yoksa memede ezerim falan gündüzde dalmadan memeyi bırakmaz. bütün gün otur artık :)

evet memede uyuması daha zor alışkanlık haline getiriyor meme almadan uyumuyor.

gel gör şimdi evimi p.k götürüo ahh ahh

bende yardımcı alıyım diyom haftada 1 gelse yeter ama kayınvalide ve kayınpeder para vermeye ne gerek var biz yaparız diolar. e hadi gelin temizlik yapın mı dicem. zaten onların yapacağı temizliği istemez. kendi evlerini temizlesinler ... offfffffff offffffffffffffffffffffffffffff ben oğlumu onlara nasıl teslim etcem ya :S eşimde bu gidişle işi bırakcam bunların yüzünden, çocuğu çıldırtır bunlar dio :S

çok geçmiş olsun gonca
sürekli öksürüyor mu burnu da akıyor mu canım dr ne önerdi?

Dilekciğim kaç kilon kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…