2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

çok geçmiş olsun gonca
sürekli öksürüyor mu burnu da akıyor mu canım dr ne önerdi?

Dilekciğim kaç kilon kaldı

teşekkür ederim tuba.evet sürekli öksüyüo.burnu da akıyo.gece 3 defa okyanus suyuyla açtık.fecii yani..dün doktor dinledi.göğsüne inmemiş dedi.çok şükür ama bugün biraz daha değişikti öksürmesi endişeliyim göğse iner diyebi de sadece üşütmeye bağlamayın diyo.mikrobik bi durum da olabilir bu ara çok salgın var dedi.herkes dikkatli olsun kızlar.

bu arada sütüm az diyen arkadaşlar bikaç gündür böyle bi sıkıntım vardı.maltana malt içeceği içtim bikaç saat içinde farkı gördüm.ama çok dikkat edilmesi gerek.gazlı bebek anneleri çok dikkatli olun derim.ben bi kere bi şişe içtim o gece kerem gazdan kıvrandı.diğer içişimde de yarısını bardağa boşaltıp içtim o zaman bişey olmadı.ama bardağa böyle biraz yukarıdan boşalttım gazı gitsin diye.işe yaradı sanırım.denemeye değer diyorum.

Evet biizim salıncağa çok benziyor ama benimkinin kemeri sadece belden bu omuzdan daha emniyetli. Bu salıncaklar tam yatak modunda yatıyor çok kullanışlı

BBİİZMKİNİN BURNU BAZEN SÜMÜK DOLUYOR TIKANIYIR SERUM FİZYOLOJİK KULLANIP AÇIYORDUM . GEÇEN DENİZ SUYU ALDIM İNŞ DAHA İYİ GELİR

Son düzenleme:
heyyyyyyyyyyy ECRİNECE'ye burdan alkışşşşşşşş
sağolsun evvelki gece 100 kadar resmimi kurtardı ehh geriye kalan 1000 küsür resmimin üstüne bi su bardağı soğuk su içmek düştü

çok geçmiş olsun gonca
sürekli öksürüyor mu burnu da akıyor mu canım dr ne önerdi?

Dilekciğim kaç kilon kaldı
evlendiğimde 50 kiloydum hamile kaldığımda 60 doğuma girdiğimde 75 doğumdan çıktığımda 69 şuan hala 69um. yani doğum öncesine 9 ama evlendiğim kiloya 19

mrb annecikler markafoniye GS store geldi oğluşuma tulum ve sweet aldım

galatasaraylı bebişlere duyrulur...

bu arada saç dökülmesi yaşayan varmı benim saçlarım çok dökülüyor hamilelikde gürleşmişti ne güzel rüzgar atanın da çok dökülüyor ba ara

bizde gsliyiz
benimde saçlar dökülmeye başladı üstelik saç derim çok kurumaya başladı hafif kepeklenmeye ve kaşınmaya başladı :S ne güzel hiç dökülmemişti hamileyken

bu maltana meyvalımı nerde bulabılırız
evet cnm ananas,şeftalilisi falan var.ben migrosttan aldım hep.

ben de serum fizyolofik kullanmadım hiç.okyanus suyu çok güzel açıyo bi de otribebeyle çekiyorum oooh nefesi açılıyo çocuuumun.

bizde gsliyiz
benimde saçlar dökülmeye başladı üstelik saç derim çok kurumaya başladı hafif kepeklenmeye ve kaşınmaya başladı :S ne güzel hiç dökülmemişti hamileyken

ay evet bikaçgündür benim de dökülmeye başladı.neden oluyo ki acep:26:

bizde gsliyiz

aynen valla ilginç olan da şu bebek anneyi artık tam olarak tanımaya başladığında annenin saçı dökülürmüş :44:

nazarımı deyiyor bu tatlıların bize yoksa

Bende evlendiğimde 48
hamile kaldığımda 56
doğuma giderken 74
doğumdan sonraki hafta aşırı yemek ve tatlı tüketmeme rağmen 61 e düştüm ama hala 60 ım
çok yiyorum yapştı kilom en az 55 olmak istiyorum
alımayken bi tartılayım 1 haftadır tartılmadım ve çok hamur işi yedim misafir bombardımanına uğradığım için

kızlarrr selammmm

ne var ne yok benim kız 2 gündür delirdi ama bugün i saolsun sesi çıkmıo resmen sinir küpü oldum vücuduma kramplar giriodu DDD

kızlar size bir çaydan bahsedicem denemeden yazmak istemedim bir meyva çayı keşfettim ve 1 haftada 4 kilom gitti ödemle birlikte tabii çok çok etkili bi çay

tarifi:
bir adet elma
bir adet portakal
bir adet limon
bir adet çubuk tarçın
bir kaç tane karanfil(kuru)
isteğe göre ıhlamur böğürtlen papatya (ben papatyayı gaz için kullandım)
hepsini güzelce yıkıoruz kabuk ve çekirdekler çıkarılmıcak meyveleri 4 e bölseniz yeter 3 lt suyla hepsini bi güsel kaynatıyoruz meyveler dirliğini kaybedene kadar kaynatırken şeker kesinlikle koymuyoruz tadını beğenmezseniz içerken bal konulabilir bu aynı zamanda soğuk algınlığına kırgınlığa gribe birebir acayip terletio ayrıcA cildi çok güzellertirio ben çok faydasını gördüm günde 3 bardak kadar içtim ben he bide sadece gece vakit bulduğumdan 15-20 dk spor yaptım yediklerimede çok dikkat ediorum bakalım sonuç nolcak :))))

aynen valla ilginç olan da şu bebek anneyi artık tam olarak tanımaya başladığında annenin saçı dökülürmüş :44:

nazarımı deyiyor bu tatlıların bize yoksa

annemde demişti 3 aylık civarı saçın dökülmeye başlar bebek akıllanmaya başlayınca diye. aman bizede nazar değmesin.

benm oğlanında bi günü bi gününe uymuyor. inş. düzelirler.
çayı mutlaka denicem limon ve portakalıda mı kabuğuyla bölüp koycaz??

benm oğlanında bi günü bi gününe uymuyor. inş. düzelirler.
çayı mutlaka denicem limon ve portakalıda mı kabuğuyla bölüp koycaz??

inşallah canımmm ama bana daha var gibi gelio hergün yeni bi huy çıkarıo başımaa :))

evet canım ikiside kabuğuyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…