2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

bebeğine ıhlmur içiren varmı acaba ben hastaladığı dönemde birkaç damla limon ile vermiştim ama sevmemişti dokunacağından korkarak bende ısrar etmemiştm

ba ara versemmi diye düşünüyorum hafif hırıltısı var yine..

birde gaz yaparmı acaba malum gaz sorunumuz hat safhada

ıhlamur gaz yapmaz üstelik gazına iyi gelir. ıhlamur ayva çekirdeği ve kuru karanfille çay yapılıp gaz için içirenler var. derya baykaldada çıkmıştı
çalışmıyorum canım

ne şanslısın

öylemi güzel o zaman peki ıhlmuru verirken ne kadar süre kaynatıyoruz ya da demleme usulümü yapıyorsunuz..

ıhlamur gaz yapmaz üstelik gazına iyi gelir. ıhlamur ayva çekirdeği ve kuru karanfille çay yapılıp gaz için içirenler var. derya baykaldada çıkmıştı

ne şanslısın

hem öyleyim hem değilim hem sıkıntıdan çatlayıp patlıyorum mesela sağlık ocağı dışında kapı önüne bile çıkmıorum 10 gündür falan hatta bi ay dielim biz ona D ama asla çalışmak istemezdim kızımı bi ssaatçik bile yalnız bırakamam allah çalışan annelere kolaylıklar versin inşallah hep buna dua ediorum ama işte hayat şartları demav etmekte olan bi hayat var maalaesef(

çemen sütü artırıo dediler.dün yedim bugün leş gibi kokuom yaaa..bu nasıl iş gitmezde artık pöfffffffff
hatta humana da bile var oda koku yapıo

ayy öldüm ya...misafire kek börek derken...bide oğlumun çantasını hazırlayım dedim...vazgeçtim sığmadı.. valizi ona verdim...küçük çantaya benim 1 kot 1 kazak:)))

hem iş kadını hem ev hanımı zor yaa herşey sana bakıo ne mutlu evde oturanlara

kızlar benim kızım haftada bikere kaka yapıyo ya 1 aydır falan eskiden hergün yapardı normalmi bu şimdi

slm kızlar
ben adet oldum hemde şakır şakır
inşallah göbek iner yavaş yavaş öle diyorlar çünkü
darısı olmayanlara

fadimsa ben de dün oldum ya..
aman nolurdu sanki 3-5 ay gelmeseydi benimki :S zaten 2 ay kanamam sürdü (

ay hala aynı hiç kimse hiç bişeye cvp vermiyo gene ya
bi cvp yazsanız ölürmüsünüz acaba :2:

kızlar benim kızım haftada bikere kaka yapıyo ya 1 aydır falan eskiden hergün yapardı normalmi bu şimdi

canım ben işyerinde ancak yazabiliom
benim oğlan 3 günde bir yapıo bizimkide önceden hergün yapardı artık yavaş yavaş düzene giriyorlar..
karın ağrısı yoksa normaldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…