canım sen çalışıyor muusun?
ıhlamur gaz yapmaz üstelik gazına iyi gelir. ıhlamur ayva çekirdeği ve kuru karanfille çay yapılıp gaz için içirenler var. derya baykaldada çıkmıştıbebeğine ıhlmur içiren varmı acaba ben hastaladığı dönemde birkaç damla limon ile vermiştim ama sevmemişti dokunacağından korkarak bende ısrar etmemiştm
ba ara versemmi diye düşünüyorum hafif hırıltısı var yine..
birde gaz yaparmı acaba malum gaz sorunumuz hat safhada
çalışmıyorum canım
ıhlamur gaz yapmaz üstelik gazına iyi gelir. ıhlamur ayva çekirdeği ve kuru karanfille çay yapılıp gaz için içirenler var. derya baykaldada çıkmıştı
ne şanslısın
hem öyleyim hem değilim hem sıkıntıdan çatlayıp patlıyorum mesela sağlık ocağı dışında kapı önüne bile çıkmıorum 10 gündür falan hatta bi ay dielim biz onaD ama asla çalışmak istemezdim kızımı bi ssaatçik bile yalnız bırakamam allah çalışan annelere kolaylıklar versin inşallah hep buna dua ediorum ama işte hayat şartları demav etmekte olan bi hayat var maalaesef (
aynen valla ilginç olan da şu bebek anneyi artık tam olarak tanımaya başladığında annenin saçı dökülürmüş :44:
nazarımı deyiyor bu tatlıların bize yoksa
kızlar benim kızım haftada bikere kaka yapıyo ya 1 aydır falan eskiden hergün yapardı normalmi bu şimdi
kızlar benim kızım haftada bikere kaka yapıyo ya 1 aydır falan eskiden hergün yapardı normalmi bu şimdi
canım sadece anne sütü alıyorsa normal deniliyor 4,5 gün bir drna sor istersen
rita bu gitme smileyi senin için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?