:))))doğum iznin bitt mi siir??öğretmendin dimi yanlış hatırlamıyorum...
4. ay aşılarımızı olup geldik
amma da sohbetlemişsiniz oku oku bitmedi
allah yardımcın olsun tatlım..bende öle 20 aldım...bu dönem kapandı...2.dönem napcan?evet canım öğretmenim doğum iznim aralığın 20 sinde bitti aslında ama durmadan rapor dileniyorum doltorlardan bu hafta da genel cerrahiden aldım 10 gün yalvara yakara ayın 24 üne kadar sonra 5 gün kalıyo bidaha dilencilik yapcam bi doktordan 5 daha alacam bide farklı farklı doktorlara gidiyorum hep
4. ay aşılarımızı olup geldik
amma da sohbetlemişsiniz oku oku bitmedi
tatlım bal verme..allah korusun alerji olabilir...
canım yaşından önce bal verme. pekmezi dene.
ben içiriyorum cnm doktorumuz üstüne basa basa içir diyor.bizimki de sevmiyo.biraz tatsız geliyor herhalde.çok az kaşığın ucuyla bal karıştırıyorum o zaman içiyor.bi de acıkmaya yakın vermeyi dene.geçmiş olsun
allah yardımcın olsun tatlım..bende öle 20 aldım...bu dönem kapandı...2.dönem napcan?
hadi ya saolun kızlar hiç haberim yoktu:26:
of doğum izni deme:S 2. dönem başlıyorum okula. napcam ben??? bu kaynanaya nasıl emanet edilir ki yavrummm ???
yok canım karnı ağrımıyo sadece 7 günde bir yapıyo oda korkuttu beni 1 hafta öle 2 hafta öle derken ay oldu
benimkide 4 günde 1 falan yapıo ama benim oğluşun gaz sorunuda var. önceden günde 5 defa falan yapıyordu buda onu biraz rahatlatıyordu. şimdi kakasınıda geç yapınca gazda zor çıkıyor. Drum dün bana çok sık emzirme ondan olabilir dedi. Bağırsak hazmedemiyor olabilir dedi. Bazı çocuklarda süt yetmediği içinde olurmuş. Ama seninkini ağrısı yokmuş. Demekki bağırsak düzeni öyle.
ii bak sevindim...
Yumurtanın beyzaını da vermiyoruz canım 1 yaşına kadar...
ii bak sevindim...
yumurtanın beyzaını da vermiyoruz canım 1 yaşına kadar...
cnm allah yardımcın olsun.ben başladım 3 hafta oldu işe.annem bakıyo o bile koyuyo.çocuğum hasta oldu.hergün bi komşu evde,geçen güne götürmüş kimbilir kimden kaptı.bi de menepoza giriyo saolsun çok sıcak çok sıcak deyip duruyo saolsun yardımcı oluyo ama o bile batıyo hele kayınvalide daha zor allah kolaylık versin diyorum:18:
cnm allah yardımcın olsun.ben başladım 3 hafta oldu işe.annem bakıyo o bile koyuyo.çocuğum hasta oldu.hergün bi komşu evde,geçen güne götürmüş kimbilir kimden kaptı.bi de menepoza giriyo saolsun çok sıcak çok sıcak deyip duruyo saolsun yardımcı oluyo ama o bile batıyo hele kayınvalide daha zor allah kolaylık versin diyorum:18:
sağol canım yanlız bal için erken değilmi ...
benimki uyandı kucağa alındı sonra oyuncak oynadı spor yaptı şimdi ayaklarımda uyicak umarım
gündüz kısa süreli uyuyor akşam da 10.30 11.00 e kadar uğraştırıyor tabii gece nakavt
doduğundan beri düzeni aynı .. gece uyanmasında razyım artık..
hoş ben öğrensem de pek bi işe yaramıyo.annem bakıyo o da benim uyarılarıma kulak asmıyo sağolsun.geçen gün portakal yedirmiş çocuaa üstelik sadece bi dilimcik diyo
hoş ben öğrensem de pek bi işe yaramıyo.annem bakıyo o da benim uyarılarıma kulak asmıyo sağolsun.geçen gün portakal yedirmiş çocuaa üstelik sadece bi dilimcik diyo
sen neyapacaksın peki bide ben ankara polatlıya atandım ağustosta eş özrü ile şimdi bidaha mrkeze istedm gerci bakalım herşey yeni ortam insanlar öğrenciler bu da sıkıyo beni herşeye baştan alışacam
geçmiş olsun canım
2 bacaktanmı oldu
geçmiş olsun canım maşallah 4 ay oldumu senin kocaman olmuş maşallah maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?