2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

:))))doğum iznin bitt mi siir??öğretmendin dimi yanlış hatırlamıyorum...

evet canım öğretmenim doğum iznim aralığın 20 sinde bitti aslında ama durmadan rapor dileniyorum doltorlardan bu hafta da genel cerrahiden aldım 10 gün yalvara yakara ayın 24 üne kadar sonra 5 gün kalıyo bidaha dilencilik yapcam bi doktordan 5 daha alacam bide farklı farklı doktorlara gidiyorum hep

allah yardımcın olsun tatlım..bende öle 20 aldım...bu dönem kapandı...2.dönem napcan?

sağol canım yanlız bal için erken değilmi ...

benimki uyandı kucağa alındı sonra oyuncak oynadı spor yaptı şimdi ayaklarımda uyicak umarım

gündüz kısa süreli uyuyor akşam da 10.30 11.00 e kadar uğraştırıyor tabii gece nakavt

doduğundan beri düzeni aynı .. gece uyanmasında razyım artık..

sen neyapacaksın peki bide ben ankara polatlıya atandım ağustosta eş özrü ile şimdi bidaha mrkeze istedm gerci bakalım herşey yeni ortam insanlar öğrenciler bu da sıkıyo beni herşeye baştan alışacam

of doğum izni deme:S 2. dönem başlıyorum okula. napcam ben??? bu kaynanaya nasıl emanet edilir ki yavrummm ???

cnm allah yardımcın olsun.ben başladım 3 hafta oldu işe.annem bakıyo o bile koyuyo.çocuğum hasta oldu.hergün bi komşu evde,geçen güne götürmüş kimbilir kimden kaptı.bi de menepoza giriyo saolsun çok sıcak çok sıcak deyip duruyo saolsun yardımcı oluyo ama o bile batıyo hele kayınvalide daha zor allah kolaylık versin diyorum:18:

yok canım karnı ağrımıyo sadece 7 günde bir yapıyo oda korkuttu beni 1 hafta öle 2 hafta öle derken ay oldu

benimkide öyle canım 1-2 aydır kaka problemi var.

çok sık emzirince mantıklı olabilir evet ama kendi adıma sütün yetmemesi olamaz çünkü kilo alımı düzenli

ii bak sevindim...
Yumurtanın beyzaını da vermiyoruz canım 1 yaşına kadar...

bilmiyordum:))

ii bak sevindim...
yumurtanın beyzaını da vermiyoruz canım 1 yaşına kadar...

hoş ben öğrensem de pek bi işe yaramıyo.annem bakıyo o da benim uyarılarıma kulak asmıyo sağolsun.geçen gün portakal yedirmiş çocuaa üstelik sadece bi dilimcik diyo

benim kayınvalıde bakıo valla ne yalan söyleyeyim hakkını ödeyemem çok iyi bakıo hatta gece emmese bırask gecede bakarım sen uykunu alırsın dio .......kızımada o bakmıştı..

ya canım kolay gelsin demek başladın ha valla eminim insana herşey batıyo ben memlekete gitmek istemiyom şimdi herkes mıncıklayacak ben delirecem bişi diyemeyecem kardeşimde doğum yapcak bilmiyom ya napcam

evet cnm bal yanlışmış gerçi nokta kadar bişi olmaz diyodum ama gene de dikkatli olmak lazım.ben de az önce öğrendim sağolsun arkadaşlardan pekmez deneyebilirmişiz.

hoş ben öğrensem de pek bi işe yaramıyo.annem bakıyo o da benim uyarılarıma kulak asmıyo sağolsun.geçen gün portakal yedirmiş çocuaa üstelik sadece bi dilimcik diyo

nası yaaa baağı yalatmışmı portakalı senin bebişin boğazı delik olcak bu gidişle neyse yemiyor diye üzülmezsin ilerdeçok

bu anneler bi alem canım benimkinde de menpoz srunu var sıcak deyip duruyor

bizimkinin gaz krizlerini görünce kadında afallıyor artık pek karışmıyor

ben ücretsiz izin alıcam canım 15 şubatta...bulabilsem heyet düşünüyodum 1 ay ama zor...bende napim kimsenin lafını çekemem..alıcam ücretsiz izni...zor olucak maddi olarak ama napayım...bakıcak kimsem yok...

sorma ya benim kayınvalide de geçen kremşanti sürüyo ağzına...ay anne ne yapıyosun dedim...bişey olmaz diyor hala devam...baya kızdım kendi kendime... aldım elinden oğlumu...bişey diyemiyorum ama yalnız bırakamam yani onla:))

geçmiş olsun canım
2 bacaktanmı oldu

teşekkürler canımmm
evet iki bacağından oldu

geçmiş olsun canım maşallah 4 ay oldumu senin kocaman olmuş maşallah maşallah

oldu valla maşallah kuzuma
zaman çabucak geçiyor

bende verdim portakalı yalattım
demirden önce sonra yarım saat emmesi gerekiyor
durmayınca portakal emilimini hızlandırıyor diye verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…