2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

canım ben işyerinde ancak yazabiliom
benim oğlan 3 günde bir yapıo bizimkide önceden hergün yapardı artık yavaş yavaş düzene giriyorlar..
karın ağrısı yoksa normaldir

yok canım karnı ağrımıyo sadece 7 günde bir yapıyo oda korkuttu beni 1 hafta öle 2 hafta öle derken ay oldu

şiircim sakin ol tatlım...veririz cevap niye vermeyelim...bu kaka konusunu herkes yaşadı....çok konuşuldu...oluyor arada..anne sütü alanlarda normalmiş....

kızlar benim kızım haftada bikere kaka yapıyo ya 1 aydır falan eskiden hergün yapardı normalmi bu şimdi

yok canım karnı ağrımıyo sadece 7 günde bir yapıyo oda korkuttu beni 1 hafta öle 2 hafta öle derken ay oldu

benimkide 4 günde 1 falan yapıo ama benim oğluşun gaz sorunuda var. önceden günde 5 defa falan yapıyordu buda onu biraz rahatlatıyordu. şimdi kakasınıda geç yapınca gazda zor çıkıyor. drum dün bana çok sık emzirme ondan olabilir dedi. bağırsak hazmedemiyor olabilir dedi. bazı çocuklarda süt yetmediği içinde olurmuş. ama seninkini ağrısı yokmuş. demekki bağırsak düzeni öyle.

ben içiriyorum cnm doktorumuz üstüne basa basa içir diyor.bizimki de sevmiyo.biraz tatsız geliyor herhalde.çok az kaşığın ucuyla bal karıştırıyorum o zaman içiyor.bi de acıkmaya yakın vermeyi dene.geçmiş olsun

şiircim sakin ol tatlım...veririz cevap niye vermeyelim...bu kaka konusunu herkes yaşadı....çok konuşuldu...oluyor arada..anne sütü alanlarda normalmiş....

yok tatlım kızarak yazmadım nazlanarak yazdım sonra baktım kızgın ifade gibi olmuş :) benim net yoktu bayadır ondan sohbeti kaçırdım okuyamadımda

tatlım bal verme..allah korusun alerji olabilir...

canım yaşından önce bal verme. pekmezi dene.

:))))doğum iznin bitt mi siir??öğretmendin dimi yanlış hatırlamıyorum...

evet canım öğretmenim doğum iznim aralığın 20 sinde bitti aslında ama durmadan rapor dileniyorum doltorlardan bu hafta da genel cerrahiden aldım 10 gün yalvara yakara ayın 24 üne kadar sonra 5 gün kalıyo bidaha dilencilik yapcam bi doktordan 5 daha alacam bide farklı farklı doktorlara gidiyorum hep

yaaa çalışmak zorunda olmak çok kötü
çocuğunu kendi istediğin gibi yetiştirememek
allah çalışmak zorunda olan tüm annelerin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…