canım ben işyerinde ancak yazabiliom
benim oğlan 3 günde bir yapıo bizimkide önceden hergün yapardı artık yavaş yavaş düzene giriyorlar..
karın ağrısı yoksa normaldir
ayy saol canımcım....bende hem seviniyorum annemlri çok çözledim hemde üzülüyorum evimi eşimi bi de sizleri özlicem((
ben de senin için seviniyorum ama bencillik işte ne yaparsın :))
orada yok mu internet?
var da canım...çok giremiyorum sürekli konu komşu bizde...teyzemler dayımlar bi de ben gelince ev hep curcuna...ama yine de bakarım arada size...merak ederim....
çok huzursuz değise korkma caım...
kızlar benim kızım haftada bikere kaka yapıyo ya 1 aydır falan eskiden hergün yapardı normalmi bu şimdi
yok canım karnı ağrımıyo sadece 7 günde bir yapıyo oda korkuttu beni 1 hafta öle 2 hafta öle derken ay oldu
bebeğine ıhlmur içiren varmı acaba ben hastaladığı dönemde birkaç damla limon ile vermiştim ama sevmemişti dokunacağından korkarak bende ısrar etmemiştm
ba ara versemmi diye düşünüyorum hafif hırıltısı var yine..
birde gaz yaparmı acaba malum gaz sorunumuz hat safhada
şiircim sakin ol tatlım...veririz cevap niye vermeyelim...bu kaka konusunu herkes yaşadı....çok konuşuldu...oluyor arada..anne sütü alanlarda normalmiş....
ben içiriyorum cnm doktorumuz üstüne basa basa içir diyor.bizimki de sevmiyo.biraz tatsız geliyor herhalde.çok az kaşığın ucuyla bal karıştırıyorum o zaman içiyor.bi de acıkmaya yakın vermeyi dene.geçmiş olsun
yok tatlım kızarak yazmadım nazlanarak yazdım sonra baktım kızgın ifade gibi olmuş :) benim net yoktu bayadır ondan sohbeti kaçırdım okuyamadımda
ben içiriyorum cnm doktorumuz üstüne basa basa içir diyor.bizimki de sevmiyo.biraz tatsız geliyor herhalde.çok az kaşığın ucuyla bal karıştırıyorum o zaman içiyor.bi de acıkmaya yakın vermeyi dene.geçmiş olsun
:))))doğum iznin bitt mi siir??öğretmendin dimi yanlış hatırlamıyorum...
of doğum izni deme:S 2. dönem başlıyorum okula. napcam ben??? bu kaynanaya nasıl emanet edilir ki yavrummm ???
:))))doğum iznin bitt mi siir??öğretmendin dimi yanlış hatırlamıyorum...
4. ay aşılarımızı olup geldik
amma da sohbetlemişsiniz oku oku bitmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?