- 14 Eylül 2009
- 2.616
- 107
- 163
ben içiriyorum cnm doktorumuz üstüne basa basa içir diyor.bizimki de sevmiyo.biraz tatsız geliyor herhalde.çok az kaşığın ucuyla bal karıştırıyorum o zaman içiyor.bi de acıkmaya yakın vermeyi dene.geçmiş olsun
teşekkürler canımmm
evet iki bacağından oldu
oldu valla maşallah kuzuma
zaman çabucak geçiyor
bende verdim portakalı yalattım
demirden önce sonra yarım saat emmesi gerekiyor
durmayınca portakal emilimini hızlandırıyor diye verdim
ben ücretsiz izin alıcam canım 15 şubatta...bulabilsem heyet düşünüyodum 1 ay ama zor...bende napim kimsenin lafını çekemem..alıcam ücretsiz izni...zor olucak maddi olarak ama napayım...bakıcak kimsem yok...
sorma ya benim kayınvalide de geçen kremşanti sürüyo ağzına...ay anne ne yapıyosun dedim...bişey olmaz diyor hala devam...baya kızdım kendi kendime... aldım elinden oğlumu...bişey diyemiyorum ama yalnız bırakamam yani onla:))
benim kayınvalıde bakıo valla ne yalan söyleyeyim hakkını ödeyemem çok iyi bakıo hatta gece emmese bırask gecede bakarım sen uykunu alırsın dio .......kızımada o bakmıştı..
ya canım kolay gelsin demek başladın ha valla eminim insana herşey batıyo ben memlekete gitmek istemiyom şimdi herkes mıncıklayacak ben delirecem bişi diyemeyecem kardeşimde doğum yapcak bilmiyom ya napcam
bi dilimcikmi 3 aylık bebeğe amanın gerçekten işin zor canım :)
teşekkürler canımmm
evet iki bacağından oldu
zaman çabucak geçiyor
bende istiyodum izin almak ama olmuyo canım madden zorlancak gibiyiz bide sizin tabi 30 saat zorunluluğu var senin işin daha zor olur senin alman mantıklı hemde kayın valide eline kalacaksa alman mantıklı heyet neden olmuyo canım
nası yaaa baağı yalatmışmı portakalı senin bebişin boğazı delik olcak bu gidişle neyse yemiyor diye üzülmezsin ilerdeçok
bu anneler bi alem canım benimkinde de menpoz srunu var sıcak deyip duruyor
bizimkinin gaz krizlerini görünce kadında afallıyor artık pek karışmıyor
kayınvalidem baksa ona da şükür dicem ama çok uzak oturuyolar....
heyet için adanaya gidiyorum ailemin yanına...kuzenlerim doktor ama bakalım 1ay alabilsem...daha fazla istemiyorum..milli eğitimden sorun çıkarırlar gibi geliyor..bu rapora bile dın dın ettiler...çok zorlamıcam yani...bizi de zorlıcak maddi açıdan ama bakalım oğlum kısmetlidir...yılbaşında bilet aldım onun adına 1 yıllık bez parasını çıkardı kuzum:))
gülsen sordum ama görmedin sanırım çok ağladı mı lara??bide demir ilacını doktor kan değerine bakarak mı verdi lara^ya...ben kullanmıyorum da...
gelince sen ben ayten duygu semra bişler yaparız mutlaka...
teşekkürler canımmm
evet iki bacağından oldu
zaman çabucak geçiyor
selm hnmlar kacgundur gremıyorum eşimin dükkanın altı yandısnra bizim dükkan daha yeni açmıştık borcları bıle duruyo yangını baslatan adam masrafıda karsılamıo bızde dava actık apartmndakıler bız yardım ederiz demiş öle moralım bozuldukı kaybımız 10 milyar a yakın allahdan kımseye bişey olmadı insanın basına negeliceği hiç belli olmuyo
ayrıca kızlar bnm kız 2 gunde 1 kez kaka yapıo hem cıvık hem yeşil gaz sorunumuz azaldı kusmamızda azaldı
selm hnmlar kacgundur gremıyorum eşimin dükkanın altı yandısnra bizim dükkan daha yeni açmıştık borcları bıle duruyo yangını baslatan adam masrafıda karsılamıo bızde dava actık apartmndakıler bız yardım ederiz demiş öle moralım bozuldukı kaybımız 10 milyar a yakın allahdan kımseye bişey olmadı insanın basına negeliceği hiç belli olmuyo
ayrıca kızlar bnm kız 2 gunde 1 kez kaka yapıo hem cıvık hem yeşil gaz sorunumuz azaldı kusmamızda azaldı
cnm bal verme sakın. doktor 1 yaşından önce bal, şeker, tuz, yumurta akı ve inek sütü asla yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?