2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

aay bu çocuk minicik pırt yapınca bile mest oluyorum yaa
ben rahatlaması için sadece papatya çayı siparişini verdim rezene verirsem ya alışırsa zaten ne doğru dürüsr pırt yapıyo ne kaka
zeytinyağı bile vermek istemiyorum dün mesela gene yapamadı kaka eşim krem sürelim falan dedi iyice tembelleşir die istemedim 3gün bekleyelim yapmassa deneriz die neseki bugün yaptı bidaha öbür sabah yapar artık düzelsin artık ya çok üzülüyorum
rezeneyi kendim içeyim bendede başladı 1haftadır sadece 2 kere yapabildim oda zorla aay bizde zeytinyağıda işe yaramaz :)))

bu gazason nasıl bişe ironic içirmektense masaj daha iyi sanki

aayy yattığı yerde iki büklüm olup pırtlıyo sora rahatlamış gibi düzeliyoya hasta oluyorum yaa
amaniin açmış gözleriiii
ya benim kız çok haşin bakıyo
bide uslu uslu dururken yerde yada birinin kucağında benim sesimi durunca ağlıyo bana gelince susuyo
sanırım bu hiç iyi bişe değil sanki hani kimsede durmayan yabancılık yapan çocuklar gibi olursa

nzar etme nolur çalış seninde olur

uyuyo cnm. gece uyumaz artık :)
çalısıyom ama olmuyo :))
canım bitkisel bi masaj yagı bebekler için eczaneden aldık karnına masaj yapılıyo onunla bebekleri rahatlatıyo..bi de acı elma yagı tavsiye ettiler ama ben budan memnunum..acı elma yagı da masaj için...eczaneye sorabilirsin canım

benim ogluş artık uyanıkken de gülüyo bana,onunla konusurken tebessüm ediyo ve sanki cvp verir gibi auuvv falan die sesler cıkarıyo bana ya :))

yogurt,peynir,yeşillik ve laktozsuz sütle :))

benim ogluş artık uyanıkken de gülüyo bana,onunla konusurken tebessüm ediyo ve sanki cvp verir gibi auuvv falan die sesler cıkarıyo bana ya :))

ben sadece krem peynir yiyebiliyorum kocamın ilaçç iç demekten dilinde tüy bitti dün dişim sızlıyo dedim ters ters baktı korktum

benim kızda düm emzirdim bakışırken annem çok seviyom seni dedim nasıl gülümsedi bilinçsizde olsa bakarak gülümsemesi beni deli etti saf saf çığırıyorum gülünce

yaaa ne güzell :)) maşallahhbenimki uykuda güliyor meleklere :)) bana güleceğii günleri sabırsızlıkla bekliyorum 1 aydamı başlıyor :)

ilaçtan kaçıyom cnm ben emzirdigim için ben de dogal yollardan almaya calışıyorum..ay evet ya bi gülümsemeleri bizi cıldırtıyo :)) ben de o kadar yorgun o kadar halsiz oluyorum bazen bi gülümsüyo işte o zaman tüm enerjim geliyo geri tüm yorgunlugumu unutuyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…