2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

zaman cok hızlı geciyo di mi?kızlar sizin bebişlerin de burunları ya da genizleri tıkanıyo mu sık sık?hırıl hırıl gene genizi benimkinin :SS

ay benmkide öle annem gece ağladıda duymadınmı dio :S yok diom. üşütmüşün o zmn dio :S hırıldıo çocuk dio :)

ama gece o mızıldarken uyanıom hemen ağlamasına fırsat kalmıo. ağlıcak duymucam korkusuyla yattığım için heralde.

zaman cok hızlı geciyo di mi?kızlar sizin bebişlerin de burunları ya da genizleri tıkanıyo mu sık sık?hırıl hırıl gene genizi benimkinin :SS

Burun tıkanırsa eğer doğum yaptım zamn hastanede cocuk dr eşime burun spreyi yazmış gerekirse kullanırsız diye... geçen hafif vardı sıktım temizledim :)burnunda sümükleri temizlemek çok zor oluyor ya :) nasıl temizliyorsun ironicim :) ben çengelli igne ile alıyom ..burun aspiratörünü denedim hiç işe yaramadı ya hiçbii çekmiyorr :)

üşütmekten diil cnm normalmiş ilk zamanlar böle genizlerin tıkanması falan evin havasının kuru ve nemsiz olmasından da oluyo..bana saf deniz suyu verdi dr u,onla acıyom burnunu adı da gifrer miydi neydi

ben günleri tarihleri sasırıyom valla,daha dün gibiydi ama 1 ayımızı bile gectik 2 gün...su gibi geciyo o kadar yogun ki günlerim..hamileyken de gecmiyodu :))

evet valla hamileyken gün sayıyorduk geçmek bilmiyordu ..şimdi sabah kalkıyoruz akşam oluyor maraton koşuşturmaca ile :)) bebeler büyüor biz yaşlanıyoruzz yaa

canım sümügü kuruysa cekmiyo,işte nemlendircen onu öle cekiyo aspiratör

üşütmekten diil cnm normalmiş ilk zamanlar böle genizlerin tıkanması falan evin havasının kuru ve nemsiz olmasından da oluyo..bana saf deniz suyu verdi dr u,onla acıyom burnunu adı da gifrer miydi neydi

nasıl açıon. bizde sözde nemlenndirici alcaktık.

evet valla hamileyken gün sayıyorduk geçmek bilmiyordu ..şimdi sabah kalkıyoruz akşam oluyor maraton koşuşturmaca ile :)) bebeler büyüor biz yaşlanıyoruzz yaa
DD evet cnm esim bazen büyüse söle yapsak böle olsa su olsa falan dio,dur dedim hemen büyümesin ömür geciyo bee :)) ben her anının tadını cıkarıyorum her anını gözlemliyorum her gün yeni heyecanlar yasıyorum onunla

bnmkının burnu hep tıkalı serum fızyolojık sıkıym acılıyo hergun sıkıyom rahatlıyo oda ılk aylarda sık sık olurmuş

bugün burnu tıkalıydı,yazık hırıl hırıldı,babamız gelirken okyanus suyu almış,fıslattık burnuna,hemen açıldı,rahat nefes alıyo şimdi..

hıııı şimdi anladımmm :))) o yüzden kuruyu çekmedi olsun yaşayarak öğrenicez herşeyii...

sizin bebeklerde arada kusuyormuu kızlarr bizimki bazen migdesi bulanıo hafifi kesik kusuyo
ohooo kusmaz mı,her yerimiz kusmuk oldu zati,kıyafetler kanepeler,benim üstüm hatta sacıma kustu gecen gün :))normal cnm fazlasını kusuyo,dr u normal dedi ama fıskırtarak kusuyosa sorun var demekmiş bi de sarımsı kusuyosa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…