1 ay sonra ya da 6 hafta sonraymıs cnm
yaaa ne güzell :)) maşallahhbenimki uykuda güliyor meleklere :)) bana güleceğii günleri sabırsızlıkla bekliyorum 1 aydamı başlıyor :)
1 aydan sonra baslıyolar sanırım cnm tepkilere
zaman cok hızlı geciyo di mi?kızlar sizin bebişlerin de burunları ya da genizleri tıkanıyo mu sık sık?hırıl hırıl gene genizi benimkinin :SS4hafta olmuş doğum yapalı
amin cnm...az kaldı bızımkınede bnde sabırsızlıkla bana gulusunu beklıyoom ya cok sekerler allah nazarlardan saklasın tum bebekleri :))
zaman cok hızlı geciyo di mi?kızlar sizin bebişlerin de burunları ya da genizleri tıkanıyo mu sık sık?hırıl hırıl gene genizi benimkinin :SS
ben günleri tarihleri sasırıyom valla,daha dün gibiydi ama 1 ayımızı bile gectik 2 gün...su gibi geciyo o kadar yogun ki günlerim..hamileyken de gecmiyodu :))zaman çok çabuk geçiyorr valla
zaman cok hızlı geciyo di mi?kızlar sizin bebişlerin de burunları ya da genizleri tıkanıyo mu sık sık?hırıl hırıl gene genizi benimkinin :SS
üşütmekten diil cnm normalmiş ilk zamanlar böle genizlerin tıkanması falan evin havasının kuru ve nemsiz olmasından da oluyo..bana saf deniz suyu verdi dr u,onla acıyom burnunu adı da gifrer miydi neydiay benmkide öle annem gece ağladıda duymadınmı dio :S yok diom. üşütmüşün o zmn dio :S hırıldıo çocuk dio :)
ama gece o mızıldarken uyanıom hemen ağlamasına fırsat kalmıo. ağlıcak duymucam korkusuyla yattığım için heralde.
ben günleri tarihleri sasırıyom valla,daha dün gibiydi ama 1 ayımızı bile gectik 2 gün...su gibi geciyo o kadar yogun ki günlerim..hamileyken de gecmiyodu :))
canım sümügü kuruysa cekmiyo,işte nemlendircen onu öle cekiyo aspiratörBurun tıkanırsa eğer doğum yaptım zamn hastanede cocuk dr eşime burun spreyi yazmış gerekirse kullanırsız diye... geçen hafif vardı sıktım temizledim :)burnunda sümükleri temizlemek çok zor oluyor ya :) nasıl temizliyorsun ironicim :) ben çengelli igne ile alıyom ..burun aspiratörünü denedim hiç işe yaramadı ya hiçbii çekmiyorr :)
üşütmekten diil cnm normalmiş ilk zamanlar böle genizlerin tıkanması falan evin havasının kuru ve nemsiz olmasından da oluyo..bana saf deniz suyu verdi dr u,onla acıyom burnunu adı da gifrer miydi neydi
evet valla hamileyken gün sayıyorduk geçmek bilmiyordu ..şimdi sabah kalkıyoruz akşam oluyor maraton koşuşturmaca ile :)) bebeler büyüor biz yaşlanıyoruzz yaa
canım sümügü kuruysa cekmiyo,işte nemlendircen onu öle cekiyo aspiratör
hava nemlendiricin yoksa soba ya da petege su koy cnm içeriye buhar yayılsın...saf deniz suyu var cnm zararsız onu da alabilirsin receteye gerek yok..adı : physiologica Gifrernasıl açıon. bizde sözde nemlenndirici alcaktık.
ohooo kusmaz mı,her yerimiz kusmuk oldu zati,kıyafetler kanepeler,benim üstüm hatta sacıma kustu gecen gün :))normal cnm fazlasını kusuyo,dr u normal dedi ama fıskırtarak kusuyosa sorun var demekmiş bi de sarımsı kusuyosa..hıııı şimdi anladımmm :))) o yüzden kuruyu çekmediolsun yaşayarak öğrenicez herşeyii...
sizin bebeklerde arada kusuyormuu kızlarr bizimki bazen migdesi bulanıo hafifi kesik kusuyo
hava nemlendiricin yoksa soba ya da petege su koy cnm içeriye buhar yayılsın...saf deniz suyu var cnm zararsız onu da alabilirsin receteye gerek yok..adı : physiologica Gifrer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?