ah ya bende anca süpürebildim bugün. dip bucak yapamıyorum. oğlan çok huysuz benm :S
benmkide işten geldi. pasta getirmişçay içiyoz şimdi. hadi gelin
walla yaademledi ama suyu ben koydum sadece.
demledi bile cnm
bende biraz titizlik var olmaz olaydı :) hergün süpürüyorum ama haftada 2 kere ancak silebiliyorum evi.
kocanla afiyet olsun sana.benim kociş nöbette yanlızım
bende biraz titizlik var olmaz olaydı :) hergün süpürüyorum ama haftada 2 kere ancak silebiliyorum evi.
kocanla afiyet olsun sana.benim kociş nöbette yanlızım
benmkide 7.30da geldi. bütün gün yalnızdım :S hasta olmuş :S
hg canım :)
kızlar birşey soracağım beni sizlere facebooka üyesinizya ekim anneleri diye sizler kendi aileniz ve arkadaşlanınızın olduğu faceyimi kullanıyorsunuz.yoksa bu ekim anneleri için ayrıca bir facebook hesabımı açtınız bende oraya gelmek istiyomda.
o titizliği az banada bulaştırsan
kızlar birşey soracağım beni sizlere facebooka üyesinizya ekim anneleri diye sizler kendi aileniz ve arkadaşlanınızın olduğu faceyimi kullanıyorsunuz.yoksa bu ekim anneleri için ayrıca bir facebook hesabımı açtınız bende oraya gelmek istiyomda.
sselamlarrrr
bence bulaşmasın ya çok zor oluyor böyle allahtan doğum izrnindeyim çalışınçca çok zor oluyordu işten gelince
ben ayrı facebook açtımolurda ağzımızdan bişe kaçırısak die. sona millet okur yazdıklarımı
valla benm tek face var. onunla üye oldum. burdaki kişilerin kötü niyetli olduklarını düşünmüyorum zira herkes kendi faceyle üye :)
bende çok salıom be iki üç günde bi süpürüom toz alıom yerleride haftada bir siliom. belim çok ağrıo kızdan dolayı eğilmeye çok üşeniom.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?