2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ah ya bende anca süpürebildim bugün. dip bucak yapamıyorum. oğlan çok huysuz benm :S

benmkide işten geldi. pasta getirmiş çay içiyoz şimdi. hadi gelin

bende biraz titizlik var olmaz olaydı :) hergün süpürüyorum ama haftada 2 kere ancak silebiliyorum evi.
kocanla afiyet olsun sana.benim kociş nöbette yanlızım

geçmişimi okuyor yeni gelenler

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)

1. ecrinece
2. zeytinagac
3. elifim1
4. hdilekh
5. Feyza79
6. moondance

hoşgeldiniz hanımlar

kızlar birşey soracağım beni sizlere facebooka üyesinizya ekim anneleri diye sizler kendi aileniz ve arkadaşlanınızın olduğu faceyimi kullanıyorsunuz.yoksa bu ekim anneleri için ayrıca bir facebook hesabımı açtınız bende oraya gelmek istiyomda.

ben ayrı facebook açtım olurda ağzımızdan bişe kaçırısak die. sona millet okur yazdıklarımı

valla benm tek face var. onunla üye oldum. burdaki kişilerin kötü niyetli olduklarını düşünmüyorum zira herkes kendi faceyle üye :)

bence bulaşmasın ya çok zor oluyor böyle allahtan doğum izrnindeyim çalışınçca çok zor oluyordu işten gelince

bende çok salıom be iki üç günde bi süpürüom toz alıom yerleride haftada bir siliom. belim çok ağrıo kızdan dolayı eğilmeye çok üşeniom.

valla benm tek face var. onunla üye oldum. burdaki kişilerin kötü niyetli olduklarını düşünmüyorum zira herkes kendi faceyle üye :)

ben kötü niyetten dolayı değil sorup duruo millet şu kim bu kim die. buraya üye oldumu bilmeisnler. yoksa hepicinizi seviyim.

bende çok salıom be iki üç günde bi süpürüom toz alıom yerleride haftada bir siliom. belim çok ağrıo kızdan dolayı eğilmeye çok üşeniom.

ya yapmayınca içim rahat etmiyor eşimde kızıyor evi b. mu götürüyo diyo eğilerek siliyom valla evi belim falan tutuluyor hep benimki delilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…