kız klima havayı acayip kurutur...ben sobanın ya da petegin üzerine koy dedim klimaya nasıl koycan ??klima kullanıoz cnm biz. genede su koyimmi işe yararmıki.
ohooo kusmaz mı,her yerimiz kusmuk oldu zati,kıyafetler kanepeler,benim üstüm hatta sacıma kustu gecen gün :))normal cnm fazlasını kusuyo,dr u normal dedi ama fıskırtarak kusuyosa sorun var demekmiş bi de sarımsı kusuyosa..
aynen cnm yaa,ya var ya ben de kan ter içinde kalıyom bezi degişene dek kac kere kucagıma alıyom avutup devam ediyom degişmeye...sanki zarar veriyomusum gibi aglıyoBizim oğlan alt değiştirirken kıyameti koparıyor ya kendini yırtarcasına ağlıyor hiç hoşlanmıyor ..ter içinde kalıyorum her seferinde(( soyuyorum pis bezini alıyorum temızledıkten sonra tam yenı bezı takıp giydircem kıyamet kopuyorrr giyinmekmi istemiyor anlamıyorum
kız klima havayı acayip kurutur...ben sobanın ya da petegin üzerine koy dedim klimaya nasıl koycan ??
:)) ben kendimden gectim zati kendime bakamıyom bi de üzerime kusuyo işiyo mıçıyo :)) annesini tam bi pespaye haline getirdi,kendi kıyafetlerini kirleti yetmiyo beni de kirletiyo,alt acma dayanmıyo zati:))
hehee ben de,akşam dışardan söle bişiler gitsin ya zaten tüm gün yoruluyoz bi de onla ugrasmıyalım bugün tatil mutfak :))ne bilem D: nemlendiriciyi alalım bare. benim kızda uyuyo yemek yapmadım ama hiç yapasımda yok :)
ne güzel yaa,benimki katılıyo resmen aglarkenbnm kıızım altını değiştiriken çok mutlu oluyo hatta açık tut öyle durur ama kapatınca beziii başlıyo çığırmayaaa
:)) ben kendimden gectim zati kendime bakamıyom bi de üzerime kusuyo işiyo mıçıyo :)) annesini tam bi pespaye haline getirdi,kendi kıyafetlerini kirleti yetmiyo beni de kirletiyo,alt acma dayanmıyo zati:))
biz de sabah her yeri batırdık masallah,çocucgu zor kurtardım kaka deryasından,bogulucekti kendi kakasında :))
ay geçen günde benm kız üzerime mıçtı
bi üzerime olsa yatak yorgan üstüm başım elimmmm
totosunu siliyodum bi pııırrrrttttttt ve olan oldu
slm kızlar, kimse yokmuu ??
dark, geçmiş olsun canım.. sakin olmaya calış, bebek hemen hissedermiş annenin stresli oldugunu..
kızım önceleri günde 7-8 kere kaka yapardı, şimdi 4-5e düştü, normal heralde..
şu vidyodaki anneye bakın kızlar, bebegin gazını cıkarıyom diye canını cıkarak yaa, kadına bakmaktan adamı dinleyemedim kac kere :))
Bebeğin gazı nasıl çıkarılabilir? - UZMANTV
aynen cnm yaa,ya var ya ben de kan ter içinde kalıyom bezi degişene dek kac kere kucagıma alıyom avutup devam ediyom degişmeye...sanki zarar veriyomusum gibi aglıyo(
biz de sabah her yeri batırdık masallah,çocucgu zor kurtardım kaka deryasından,bogulucekti kendi kakasında :))
ay geçen günde benm kız üzerime mıçtı
bi üzerime olsa yatak yorgan üstüm başım elimmmm
totosunu siliyodum bi pııırrrrttttttt ve olan oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?