2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

Bizim oğlan alt değiştirirken kıyameti koparıyor ya kendini yırtarcasına ağlıyor hiç hoşlanmıyor ..ter içinde kalıyorum her seferinde (( soyuyorum pis bezini alıyorum temızledıkten sonra tam yenı bezı takıp giydircem kıyamet kopuyorrr giyinmekmi istemiyor anlamıyorum

aynen cnm yaa,ya var ya ben de kan ter içinde kalıyom bezi degişene dek kac kere kucagıma alıyom avutup devam ediyom degişmeye...sanki zarar veriyomusum gibi aglıyo (

bnm kıızım altını değiştiriken çok mutlu oluyo hatta açık tut öyle durur ama kapatınca beziii başlıyo çığırmayaaa

:)) ben kendimden gectim zati kendime bakamıyom bi de üzerime kusuyo işiyo mıçıyo :)) annesini tam bi pespaye haline getirdi,kendi kıyafetlerini kirleti yetmiyo beni de kirletiyo,alt acma dayanmıyo zati:))

ay geçen günde benm kız üzerime mıçtı
bi üzerime olsa yatak yorgan üstüm başım elimmmm
totosunu siliyodum bi pııırrrrttttttt ve olan oldu

ay geçen günde benm kız üzerime mıçtı
bi üzerime olsa yatak yorgan üstüm başım elimmmm
totosunu siliyodum bi pııırrrrttttttt ve olan oldu
biz de sabah her yeri batırdık masallah,çocucgu zor kurtardım kaka deryasından,bogulucekti kendi kakasında :))

kız bu neeeeeeeeeeeeeee

ah yavrum o ne öle anne napıo sana kuzummm alısmıs bişide yapmıo

aynen cnm yaa,ya var ya ben de kan ter içinde kalıyom bezi degişene dek kac kere kucagıma alıyom avutup devam ediyom degişmeye...sanki zarar veriyomusum gibi aglıyo (

aynen canım bende öle ççıplak sarıp kucaga alıyorum duruyor yatırıyorum yine başlıyorr ( sanki bir yerine birşey yapıyorum

canbebenin alt açması çok işe yarıyor :) yazık aldıgımız güzelim alt açma bezlerine cicili bicili bir yapışta sepete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…