cnm bakıcı tutacağına başkasına emanet edeceğine otur kendin bak çocuuna derim.zaten kazandığının aşağı yukarı yarısını bakıcıya veriyosan hiç anlamı yok kalanı da tolere edersin zaten.ben şahsen annem baktığı halde işi bırakmayı düşünüyorumçok zorlanıyo insan gerçekten.hayırlısı olur inşallah bebişin ve senin için.hem öle mi böle mi diye uykunu kaçırma nasıl olsa herşey olacağına varıyo
sslm kızlarrrr
Benim oğlan uykuya dalarken ıyıce huysuzlaştı dr kontrolunde diycem vala ... kendi kendine emziği ile uyurdu simdi sallıyorum yine huysyuzluk yapıyor yaa iki türlüde deniyorum aynı gün içinde sallasamda sallamasamda aynı dk içinde uykuya dalıyor ve mırıldanıyo yatagında..emzik düştügünde dalmış olsa bile uyanıyor emziksizde asla uyumuyorr emziğide kesemem ne yapcam bilmem :)dediğim dedik olcak ağlamasayıla yaptırıyor herşeyi
benımkıde uykusu gelınce illa kucagımda ve emzıkle uyıcak emzık dusunce aglıyor
oyy oyy benimkide emzik almıyo tüü diye atıyo zilli:)) çok lazım olmuyo ama bazen deliriyor memeye saldırıyo amaç emmekde değil uyumak için o sırada veriyom yok anam anlıyo tükürüyo
günaydıııııııııııııın ben geldim. balsurat bi derdi vardır miniğin
oyy oyy benimkide emzik almıyo tüü diye atıyo zilli:)) çok lazım olmuyo ama bazen deliriyor memeye saldırıyo amaç emmekde değil uyumak için o sırada veriyom yok anam anlıyo tükürüyo
benim ki de öle emzik ağızda kucakta sallayınca uyuyor
çok emmiyor cnm aslında ama bol bol uyuyor her fırsatta uyuyor.hoşgeldin ece..maşallah resimlerinizi gördüm sen nbe yediriyosun bakalım birce hanıma:)
emzik almıyosa zorlamayın kızlar ben çok pişmanım verdiğime
benmkinin uykusu gelince sağa sola bakarken uyuyakalıyo bazen, bazende sallayrak uyutuyorum tabi ağzında emzikle. emziği uyuduktan sonra ağzından çıkarıyorum hafif sallıyorum uyumaya devam ediyor. uzun süre ağzında durmasını istemiyorum. kemikleri yumuşak olduğundan kemik yapısı etkilenebilir. kayınvalidemin ısrarı üzerine tavana çakılan beşiklerden yaptırdım çok rahatladım gaz sancısı bile gelince koyuyorum hafif sallıyorum susuyor. gazınıda rahat çıkarıyor. hikmeti nedendir bilmiyorum ama. benm oğlan çok uykuyu sevmiyor. gün içinde 2 saat uyanıksa bi 15 20 dk kestiriyor sonra yine 2 saat uyanık. o 20 dkdada anca wcye gidiom bir iki bişe yapabiliyorum :S
bakalım nasıl bıraktırıcaz
bızım komsunun kızı 6 yasında hala agzında emzık:26:
o çok zararlı işte ben gün içinde hiç vermiyorum uyuyacağı zaman ondada gözler kapanır kapanmaz çekiom. inşllh bıraktırırız. canı istemedimi itio hiç almıo
bakalım nasıl bıraktırıcaz
bızım komsunun kızı 6 yasında hala agzında emzık:26:
çok emmiyor cnm aslında ama bol bol uyuyor her fırsatta uyuyor.
walla bende bazen pişman oluom bazen de diom emzik olmasa dışarı nasıl çıkçam çünki yağmur çamur demeden bebek arabasıyla çıkıoz bi yıksa ortalığı o soğukta arabadanda çıkaramam. veriyorum emziği susuyoroyalanana kadarda eve geliyoruz
o çok zararlı işte ben gün içinde hiç vermiyorum uyuyacağı zaman ondada gözler kapanır kapanmaz çekiom. inşllh bıraktırırız. canı istemedimi itio hiç almıo
öğle uykusunu nasıl yapıyorsunuz kızlaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?