2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

canm ben devlette öğretmen olarak çalışıyorum. işten ayrılamam. anca ücretsiz izin alabilirim onada maddi durumumuz el vermiyor. çok fazla borçlandık. evi düzenledik kapı pencere kombi televizyon derken 15000tl borcumuz oldu. eşim bi ara işsiz kaldı vs. vs. vs. çok şükür çoğunu hallettik ama... meslek öğretmeni olduğum için ayda 700 civarı ekders parası alıyorum yani maaşımla beraber 2000 tlyi geçiyor. burda 300 400e bakacak birini bulabilrim diye ümit ediyorum.

benımkıde uykusu gelınce illa kucagımda ve emzıkle uyıcak emzık dusunce aglıyor

benim ki de öle emzik ağızda kucakta sallayınca uyuyor

oyy oyy benimkide emzik almıyo tüü diye atıyo zilli:)) çok lazım olmuyo ama bazen deliriyor memeye saldırıyo amaç emmekde değil uyumak için o sırada veriyom yok anam anlıyo tükürüyo

canım benımkıde oyleydı almıyordu hiçmıgdesı bulanıyordu vazgecmedım sureklı verdım ucuna vıtamınını damlatıp verıyordum alıstı cok sukur dısarıda en buyuk kurtarıcım

oyy oyy benimkide emzik almıyo tüü diye atıyo zilli:)) çok lazım olmuyo ama bazen deliriyor memeye saldırıyo amaç emmekde değil uyumak için o sırada veriyom yok anam anlıyo tükürüyo

canım benımkıde oyleydı almıyordu hiçmıgdesı bulanıyordu vazgecmedım sureklı verdım ucuna vıtamınını damlatıp verıyordum alıstı cok sukur dısarıda en buyuk kurtarıcım

h.g banucum

benim ki de öle emzik ağızda kucakta sallayınca uyuyor

benmkinin uykusu gelince sağa sola bakarken uyuyakalıyo bazen, bazende sallayrak uyutuyorum tabi ağzında emzikle. emziği uyuduktan sonra ağzından çıkarıyorum hafif sallıyorum uyumaya devam ediyor. uzun süre ağzında durmasını istemiyorum. kemikleri yumuşak olduğundan kemik yapısı etkilenebilir. kayınvalidemin ısrarı üzerine tavana çakılan beşiklerden yaptırdım çok rahatladım gaz sancısı bile gelince koyuyorum hafif sallıyorum susuyor. gazınıda rahat çıkarıyor. hikmeti nedendir bilmiyorum ama. benm oğlan çok uykuyu sevmiyor. gün içinde 2 saat uyanıksa bi 15 20 dk kestiriyor sonra yine 2 saat uyanık. o 20 dkdada anca wcye gidiom bir iki bişe yapabiliyorum :S

hoşgeldin ece..maşallah resimlerinizi gördüm sen nbe yediriyosun bakalım birce hanıma:)
çok emmiyor cnm aslında ama bol bol uyuyor her fırsatta uyuyor.
emzik almıyosa zorlamayın kızlar ben çok pişmanım verdiğime

walla bende bazen pişman oluom bazen de diom emzik olmasa dışarı nasıl çıkçam çünki yağmur çamur demeden bebek arabasıyla çıkıoz bi yıksa ortalığı o soğukta arabadanda çıkaramam. veriyorum emziği susuyor oyalanana kadarda eve geliyoruz

bende öle dalınca çıkarıyorum...emziksiz uyumuyor ama

bakalım nasıl bıraktırıcaz
bızım komsunun kızı 6 yasında hala agzında emzık:26:

o çok zararlı işte ben gün içinde hiç vermiyorum uyuyacağı zaman ondada gözler kapanır kapanmaz çekiom. inşllh bıraktırırız. canı istemedimi itio hiç almıo

ben dün hiç vermiyim dedim...uyanıkken vermiyorum zaten...ama uyuyamadı emziksiz sürekli arandı durdu....ama karar verdim bugün adanaya gitcem annemlerin yanına...orda vermicem...annem sustursun:))

bızımkı dısarı cıkıcagımız zaman ustunu gıydırırken cok aglıyor sıkıntıya gelemıyor anası gıbı
dısardada aglamaya devam edıyor emzıgı verınce susuyor

slm anneler.benimkiside emziği almadı şimdi söylenenlere göre uğraşmasammı diyorum ,ben idare edebiliyorum şimdi öle huzursuz bi bebek değil ama çalışmaya başlayınca sıkıntı olur diye vereyim diyordum emzik.uğraşmasamı ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…