ben dün hiç vermiyim dedim...uyanıkken vermiyorum zaten...ama uyuyamadı emziksiz sürekli arandı durdu....ama karar verdim bugün adanaya gitcem annemlerin yanına...orda vermicem...annem sustursun:))
benimkide aynı emzik düşünce ıngaaaaa :))))benımkıde uykusu gelınce illa kucagımda ve emzıkle uyıcak emzık dusunce aglıyor
:)) demek uykuya geçmelerinde kolaylık sağlıyor emzik..bugun tlf anneme diyorum emziği keşke bıraktırsam düşünme diio emzik rahatlıkmışş..gerçi dogru düzgünde tutamıyor yenidoğdugunda daha güzel tutuyordu yeni emzik aldım onu hiçten almadıı...benim ki de öle emzik ağızda kucakta sallayınca uyuyor
ecrinim günaydın h.g.. evet aslında gaz sancısı olabilirgünaydıııııııııııııın ben geldim. balsurat bi derdi vardır miniğin
anaaa 6 mı ay gülmeyelimbakalım nasıl bıraktırıcaz
bızım komsunun kızı 6 yasında hala agzında emzık:26:
ben dün hiç vermiyim dedim...uyanıkken vermiyorum zaten...ama uyuyamadı emziksiz sürekli arandı durdu....ama karar verdim bugün adanaya gitcem annemlerin yanına...orda vermicem...annem sustursun:))
slm anneler.benimkiside emziği almadı şimdi söylenenlere göre uğraşmasammı diyorum ,ben idare edebiliyorum şimdi öle huzursuz bi bebek değil ama çalışmaya başlayınca sıkıntı olur diye vereyim diyordum emzik.uğraşmasamı ki ?
ben uyutmka için zorlamıyorum uykusu gelince uyuyor benim ark aynı saatte zorla uyutmaya çalışıo
öğle uykusunu nasıl yapıyorsunuz kızlaar
gaz sancımız yok şükür ara ara oluyor ama yediğime göre değişio işte pekte takip etmiom açıkçası aklıma ne gelirse yiyorumbenimkide aynı emzik düşünce ıngaaaaa :))))
:)) demek uykuya geçmelerinde kolaylık sağlıyor emzik..bugun tlf anneme diyorum emziği keşke bıraktırsam düşünme diio emzik rahatlıkmışş..gerçi dogru düzgünde tutamıyor yenidoğdugunda daha güzel tutuyordu yeni emzik aldım onu hiçten almadıı...
ecrinim günaydın h.g.. evet aslında gaz sancısı olabilirayakları kıvranınca mıkırdanıo sanırım ondanda düşürüyor emziği ...sizin bittimi gazlarr..dr sorucam artık ne zamn biticek die gazsız yavrum gzlı oldu kan ilacı yüzünden annemde ilacı verme deyip duruyor öyle şeymi olur
anaaa 6 mı ay gülmeyelim
benimkide uyanıkken hiç almıyor sanki emziği uyku aracı olarak biliyor beşiğe yatırınca ıngaaaa agıza veriyom susuyo
beşiğine koymustum dönenceyıde actım kendını kaydırmıs köşeye dogru maşallahhh oğlumaaaaa yalnız bırakmamak lazım dönmeye basladılar artık
ececimm evde olacak olsam gerek yok derdim ama bakıcıda kalacak ben işe ebaşlayacam ben işteyken uyusun da ben gelince uyansın yani bakıcıda az uyanık kalsın istiyorum 12de uyusa 2 ye kadar ben işe 11de falan gidicem dersim az ondan
gaz sancımız yok şükür ara ara oluyor ama yediğime göre değişio işte pekte takip etmiom açıkçası aklıma ne gelirse yiyorumsüt olsunda ilaç konusundada bende vermek istemiom demir ilacı falan. minicik çocuk hem d vitamini hem demir ilacı ne bilim. vitamin ilaçları kilo yapmıştı hamileken bana annem diodu alma ilaç hem kendin hem çocuk şişçek die
kızlar her emzirmeden sonra gazını çıkarıyormusunuz ???
ben doğdugundan beri her seferinde cıkarıyorum ..çıkarmadan yatırırsam 5 dk sonra aglıyor hemen rahatsız ediyor gaz onu bu gidişimde dr sorucam en iyisi kagıda yazayım unutmadan..AĞırlaştılar bidee kollarım ağrıyor :)) ameliayt yerimede ayakları değiyor agrı oluyo
evet benimkide dönmeye çalışıyor bide kafayı ve sırtını kaldırmaya çalışıyor bayada kaldırıyo ama çabasını bi görsenizz.iyiki yapmışız yaa bu bebişleri dimi
bıraktırcanmı şimdiden. yazık kız öylede kucaklarda sızar benim kız emziksiz uyuyor ama annemlerdekardeşlerim feci yoruyor bi bakmışız uyumuş
benimki dönmüoda kaydırıo kendini
evet dikkat etmemiz lazım aslında unutuyoruz ameliyatlı olduğumuzu daha yeni ameliaytlıyız ama olmuyor işte işler bize bakıyorgeceleri çıkarmıyorum .gündüzde 2-3 dk uğraşıyorum çıkarsa çıkıyo çokta uğraşöıyorum genelde kendiliğinden çıkıyor artık.ameliyat yerim benimde ağrıyo bazen baskı yapınca bide şunu fark ettim sizdede oluyomu bilmem ayağımla bişey ittirdiğimde rahmim ağrıyo gibi oluyo tuhaf bişi .zorlamamak lazım hala
kola içiyorum
biz demir ilacına 1 aylık başladık kansızlık var diye ..kansızlık olmasaydı bende vermek istemezdimecrinim o vitamin ilaclarını ben hiç içmedim ama 18 kilo almıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?