evet dikkat etmemiz lazım aslında unutuyoruz ameliyatlı olduğumuzu daha yeni ameliaytlıyız ama olmuyor işte işler bize bakıyor
afiyet olsun
bende 18 kilo aldım. doktor artık alma diodu sanki kendi elimde :) dayadı ilaçları :)
iç iç bende içiomkola içiyorum
Hafta sonu eltiler gelmişti benim oğlan utandırdı beni huysuz mırın kırın eden çocuk kalabalıgı görüncemi bilmem kuzu kesildi utandırdı beni yaa . anakucagında 10 dk durmayan cocuk onların yanında durdu..diyorum bunun böyle sakin durduguna bakmayın benden çıkarıyor huysuzlugu sanırım :))) eltim benim oğlan için herkeze çok uslu oldugunu söylüyormuşş..iyi halt edi,yorsun sonra acısını benden çıkarıyor cocuk nazar değdiriyorr.
dün 1 kolı olmayan kıyafet cıktı
dün 1 kolı olmayan kıyafet cıktı[/QUOTE
:) ben hediye gelenleride yıkamıştım.ana sonra bi baktım küçük geliyo.bide o kıyafetler var.yıkandığı için hediyede götürülmez.ben 2.çocuğa saklıyım diyorum zaten özel olanları gülce için saklıyacağım.
ben 63 le doguma gıttım şimdi 50 yim
benimde kaldırmam lazım habire küçülüyor kıyafetler bide onlara yer lazım
dün 1 kolı olmayan kıyafet cıktı[/QUOTE
:) ben hediye gelenleride yıkamıştım.ana sonra bi baktım küçük geliyo.bide o kıyafetler var.yıkandığı için hediyede götürülmez.ben 2.çocuğa saklıyım diyorum zaten özel olanları gülce için saklıyacağım.
kaldırıp sakladım 2.bebeğe
maşallah cnm peki iştahın nasıl
kilolar gittimiben 66 cıkmıstım dogumdan 67-68 arasında oynuyorum kilo vericegıme alıyorum süt olsun die yiyorum gerçi iştahta açıldı..yemeyincede olmuyorrr ayı gibi hissediyorum kendimi 55 kiloma dönmek istiyorum
benim oğlan ayağımda ya da kucağımda uuzun uyuor ama yatacağı yere koyarken uyanıyor ben kendi uyusun isiyorum bakıcı kucağında ayağında uyutmazbenimki sabah erken kalktığı için 11 gibi başlıyo mızıldanmaya.1-2 saat uyuyor.sonra 5 gibi uyuyor.mııldanmasından anlıyorum hafif sallıyorum yada emerken uyuyor.kendi kendine uysa keşkeee ah.ağlamaktan yıkar ortalığı kend, haline bıraksam
kızlar her emzirmeden sonra gazını çıkarıyormusunuz ???
ben doğdugundan beri her seferinde cıkarıyorum ..çıkarmadan yatırırsam 5 dk sonra aglıyor hemen rahatsız ediyor gaz onu bu gidişimde dr sorucam en iyisi kagıda yazayım unutmadan..AĞırlaştılar bidee kollarım ağrıyor :)) ameliayt yerimede ayakları değiyor agrı oluyo
neden doğumdan sonra kilo alıyoruzkii..oysaki gebelik öncesi o kadar yerdim sabit kiloda kalırdım
neden doğumdan sonra kilo alıyoruzkii..oysaki gebelik öncesi o kadar yerdim sabit kiloda kalırdım
hamilelikten önce çok zayıf olduğum için şuan kimse doğum yaptığıma inanmıyo aaay hiç kilo almamışın fiziğin çok düzgün ahaha 5kilo fazlam var sağolun sağolun beni şımartıyosunuz eski halimi bilenler sakın verme diyolar da çok yemekten mide büyüdü daha veremem vermem heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?