2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızlar bebişlerin tırnaklarını kagıt törpü ile yapıyorsunuz??
şimdiye kadar tırnak makasının törpüsü ile yapıyordum ama artık güel olmuyor elleride durmuyor izin vermiyor uykuda yapıncada uyanmaya çalısıyor ..bugun kagıt aldırıcam eşime ..KENDİ VE BENİM YÜZÜMÜ YOLDU

bende 18 kilo aldım. doktor artık alma diodu sanki kendi elimde :) dayadı ilaçları :)

kilolar gittimi ben 66 cıkmıstım dogumdan 67-68 arasında oynuyorum kilo vericegıme alıyorum süt olsun die yiyorum gerçi iştahta açıldı..yemeyincede olmuyorrr ayı gibi hissediyorum kendimi 55 kiloma dönmek istiyorum

iç iç bende içiom

evet benimki hep öyle ne dersen tersini yapıolar bende uslu uslu diom . bi geiolar ortalığı yıkıo :)

benimde kaldırmam lazım habire küçülüyor kıyafetler bide onlara yer lazım

bendee doğumdan sonra verdiğim kiloları geri almışım.iştah bşr açık sormayın.zaten hamile kaldığımdada kilolu kalmıştım.ideal kilom 55 benimde.

benim oğlan ayağımda ya da kucağımda uuzun uyuor ama yatacağı yere koyarken uyanıyor ben kendi uyusun isiyorum bakıcı kucağında ayağında uyutmaz

ben çıkarmıyorum yeni doğduğunda da çıkarmayı becerememiştim şimdi emziriyorum ayağa kalkıyoruz holuyoruz beraber hooop gaz hem alttan hem üstten çıkıyor

neden doğumdan sonra kilo alıyoruzkii..oysaki gebelik öncesi o kadar yerdim sabit kiloda kalırdım

işte o eskidendi ne zorlamıştım kendimi 3.5 kilo alayım die vayvayvay şimdi gitmiyo
çok tatlı yiyorum ama zaten sütüm damla damla habire yiyorum hele akşamlarıııı biri beni durdursun diyorum

neden doğumdan sonra kilo alıyoruzkii..oysaki gebelik öncesi o kadar yerdim sabit kiloda kalırdım

hareketlerimiz kısıtlı ondan bence.doğumdan sonra bide çook terliyodum ben o da kilo verdiriyordu.şimdi o kadar terlemiyorumve gece yemek olayım yoktu benim şimdi gece 2 de üç te tatlı birşeyler istiyor canım muhakkak.

anam 5 dakika kızla ilgileneyim dedim 6 sayfa ilerleyivermişiniz bee ya:)

emziği almadı bizimki tükürüp durdu benimde işime geldi valla zaten hiç istemiyordum eşimin ve kaynanamın ısrarı üzerine aldık bende almayacak görürsün dedim şükür kız beni utandırmadı he he almıyor işte zaten çok mız mız değilki almasın varsın bide onu bıraksın diye uğraşmak istemiyorum.

yaa ben bu zillinin tırnaklarını 3 güne bir kesiyorum hemen uzayıveriyo anlamadım nasıl hemen uzuyor yırtmasın yüzünü diye e mecbur kesiyorum.

bende 55 le hamile kaldım 72 yle doğumagirdim şu an 60 dayım ama boy 175 olduğundan belli bile değil..eşimde dün zayıflıyorsun sen dedi ya nasıl olur hemen veriyon diye bide ondan fazla yiyorum:))

hamilelikten önce çok zayıf olduğum için şuan kimse doğum yaptığıma inanmıyo aaay hiç kilo almamışın fiziğin çok düzgün ahaha 5kilo fazlam var sağolun sağolun beni şımartıyosunuz eski halimi bilenler sakın verme diyolar da çok yemekten mide büyüdü daha veremem vermem heralde

aman vermeee kolay almadın dimi onları :) ben veririm senin yerine

Selam kızlar..

Konunuz emzik ve kilolar sanırım

Emziği daha hastanede hemşire vermişti ağzına ben zaten verecektim tam 1 ay uğraştım ve çok şükür alıştı emziğe gerçekten büyük kolaylık özellikle kendi uyuması için ama uyuduktan sonra ağzından çekiyorum.Ablam ve görümcemin oğlu emzik delisiydi 2 yaşında bi aldılar ağızlarından 1 günde ikiside unuttu onlarda korkuyorlardı ama kolay oldu vakti gelince bıraktırırım daha çok erken..

Kilolarımda gitmişti ama şimdi 1.5 kg geri aldım deli gibi yiyorum tatlı diye ölüyorum resmen önceki gün annemdeyiz masayı sağolsun abur cubur donatmış yedim yedim yedim duramıyorum en son annem topladı önümden yeter artık napıyorsun sen diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…