2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ah kızlar iki gündür ölüom yorgunluktan kayınvalide benden habersiz eve misafir cagırmıs dun aksam geldiler coluklu cocuklu bir sürü kişi cocuklarda durmuo yerinde
bugunde geldi bir gurup ah bebegimde iki gündür akıllı uyuyor tam dinlenme vaktiydi ama nerdeeeeeee

birde nezle olmus nerden olmussa simdi bana bulastı gibi ahhhhhhhhh aklımı kacırcam bana dua edinnnnnnnn

neyse kızlar ben kaçar,şimdiden ruhum daraldı,cocugumu mıncık mıncık yapcaklar gene (

ah kuzum kıyamam benim annemde geçen almış çocuğu yüzüstü yatımrış sağ ayağıyla sol kolunu birleştirmeye çalışıo çocukta çığlık çığlığa. dayımda ufak kardeşime yapmıştı nasıl koşup kucağından aldımı bilemeidm. napıon sen die.

amanın sana sormadan nasıl çağırır. henüz bana kimse gelmedi gelmesinde biz kızımla mutluyuz böle

selam kizlar bugun ne hiz var burda gecmisi okuyayim yorum yazayim diyorum sayfalar cogalyior tam yazcagim vakitte benim kiz hemen kalkyior bebenim bebegin burnuda tikaniyor okyanus suyu damlatiyorum dogal niveanin var yani tuzlu su her saat damlata bilirmisiz dogal su oldugu icin sonra top gibi bir sey var burnuna birakip sümügü cekyior cok da ise yariyor aparpil sana katilyiorum toplanip bbekelre birlikte baksak hic yabancilik cekmeyiz hepsi ayni

hamile kaldiktan sonra sigara icmedim doguma iki ay kala basladim dogduktan sonra biraktim bir kere iceyim dedim icim sizladi 3 aya kadar bagisiklik sistemi bakterileri yeni olustugu icin belki sonra baslarim daha dogrusu kesin baslarim

inanirmisin kizlar gece uykusuz kaldim dr kontrolu vardi adi sekreter yanlis termin vermis ayi tam dolunca giticez diye yenisini verdi biliyorsunuz bebegi hazirla disari cikar gidene kadar birde erkenden kalktim zaten aksam uyutmadi eve geldik inadina uyumadi dedim uyursa bende uyurum diye 1 saat kestirdi sersem kesildim bende kalkti dedim yatmaz simdi misil misil yatiyor daha kalkmadi bilesem böyle yatacakti bende yatardim gene

bende ayni sorun var kabizlik yok ama masur yeri cikisinda kaslarin yirtilmasi var sanirim dr gitcem diyorum bir türlü gidemyiorum offff ya krem alsam birsey verse rahatlayacam dr da gidemedim artik wc ye gitmeye korkuyorum

selam kızlar
bende sigara içiyordum hamile kalmadan önce bıraktım. eşim çok karşıydı içmeme sanırım bundan sonra başlarsam çok fena kavga çıkar :S
basur muu inanın buz getirip üzerine oturasım var. şeyimi yapınca öle acıoki kanıyo hatta. tuvaletten çıkınca acısıda geçmiyorki oturamıom şeyimin üzerine :S

kaynanamla kayınpeder geldi. bebeğin yatağıda yatak odamızda olduğu için genelde ordayım. neyse karı geldi oğlumu aldı annen dinlensin biraz diyip oturma odasına gitti kapıyı kapattı. şimdi deli gibi seviyorlar çocuğu. bende yatakodasındayım laptobu açtım oturdum. hususi gitmicem yanlarına. ev doğalgazlı sobalı olsa kapat kapıyı demi. sanki gelme der gibi. çok sinirliyim çokkkkkkkkkk
al işte gelde sigara içmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Içme içme sabret senden kıskanıyo torunu yaw erkek torun diyemı böle acaba kız olsa belkı böle yapmazdı benım kayınvalıdemde erkek olsun cok ıstıyodu :))eski insanlar nedense erkekçocugu na baska düşkün oluyolar :)

aay kocama papatya çayı al dedim rezene vermiş arkadaşı eczaneden daha iyi die 7.8 kaşık verdim gerisini ben içtim sanırsam gazman olmak üzereyim aaay

ben içiyorum günde 3 tane dayanamıyorum eşim görse biterim

içmeee kızzz bende deliriyorum içmek için ama dayan bak en azından 4.cü aya kadar! sütten herşey geçio kokusu sinio sana bebek huzursuz olur bebeğin bunu haketimio emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…