2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ben 50 ile hamile kaldım doğuma 68 le gittim en son 60 tım bayadır tartılmadım ama habirede yiyiom snamıom almışımdır vermemişimdir. banada herkes çok iyisin verme diyor :)

benim 9 10 kilo vermem lazım en azından :S of ya bu iştahla zor. bitterin verdiği çayı yapıcam birazdan. belki ödemi falan atarım. bacaklarımıda çalıştırmam lazım. vücut yapımdan dolayı popom ve basenlerimi eritmem lazım :S

kızlar şu rezene çayını ben içiyorum da günde kaç kere içilecek yazmamış..
benim kilo ii ama bacaklarımın kaslanması için ve popom toparlansın diye bi spor aleti aldım onda çalışıyorum hergün

sanırım konu kilo
benimde 2 kilo fazlam kaldı onuda adet görmediğime sayıyorum eski kiloma indim yani

pikinili resmimi koyayımda hepberaber ağlayalım kim ne derse desin o halimi özledim bee yok çaçarozmuşum iğrenç ebru şallıymışım veremliymişim ııhhhh en azından her istediğimi yiyodum kilo alırsam alayım canıma minnet diyodum
şimdi yarım kokoreç yerken 40kere düşünüyorum acaba kaç kalori die tatlıyı yerken süt olcak kilo değil süt olcak süt olcak die kendi kendimi avutmam
hiç aklıma gelmemişti o halimi özlüceğim

Benım kızım normaldede cok sık kaka yapıyodu dogdugundan berı ama bu aralar daha sıklastı bu sefer az ama dahasık yapıyo doktorunu aradım bagırsakları hareketlenmıstrı telas etme dedı gecen hafta kaka tahlılı yapmıstık temız cıkmıstı zayıfladı benım kuzumyaaa genede evham edıyorum

canım benim kızda bi ara çok sık yapıyordu doktoru hazmedemiyor olabilir demişti.mide bağırsak gazlarına karşı pankreoflat granül toz içecek vermişti.arada bir kullandım faydasını gördüm.danış istersen doktoruna

ilayda bebek arabasına karar verdinmii .bende bakıyorum hala

yok be tatlım istediğim 3 özellik var,bir modelde birini bulabilsem diğerini bulamıyorum....

1) hafif olacak.

2)çift yönlü olacak

3)rahat korunaklı,konforluolacak(bastonlar çok dandik görnüyo gözüme,soğuk memleket birde burası)
bu yazdığım özellikleri bulp alan varsa lütfen paylaşsın...ara aranevrim döndü ya
akşam nurtiria yada bakındım biraz...hiç duymadığım markalar var...iyice bakmak lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…