2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kraftta var hafif korunaklı çift yönlü

yavv hatunlar cevap yazsana şurezene çayı günde kaç kere içilecek

tatlım sen günde bir kaç bardak içebilirsin...kızada senin içtiğinden değil,milupanın humananınkinden ver...(ben benim sallamalardanda verdim ya artık bunlardan veriyorum)gece yatmadan biberona koy,içsin...uykusuna iyi geliyor...faydasını görürsün...

biterr pier cardinin bir modelini tavsiye etmişti ama hatırlamıyorum bende aynı özellikleri istiyorum .bulmaya çalışayım biterin dediğini

canım benim kız sadece anne sütü alıyor başka hiçbirşey vermiyorum..rezene milupanın benden de alır heralde ben içeceğim bakam

canım hangi model ya,bin tane model var,nevrim döndü...bebişlere şöyle şık bişey olsun istiyorum,birde ecrinecem ben facete sayfaya girmek istedim başaramadım....hiç bebişleri göremedim....

hangi sayfaya 2010 ekim annelerine katılman lazım onuda newyas onaylıo buralarda şimdi katıl

benim oğlan gece 2 saatte bir kalkıo emio uyuyo ama ıstıyorumkı 3-4 saatte bir kalksın bazen 1 saatte bir bende içirsem uzun yuyurmu ki acep :26:

benim oğlan gece 2 saatte bir kalkıo emio uyuyo ama ıstıyorumkı 3-4 saatte bir kalksın bazen 1 saatte bir bende içirsem uzun yuyurmu ki acep :26:

aynı dertten muzdaripiz içirsem uzun uyurmuki ama bu seferde açmı kalırki, diye korkuyporum,vicdanım sızlıyor

hangi sayfaya 2010 ekim annelerine katılman lazım onuda newyas onaylıo buralarda şimdi katıl

girdim canım,senin kız hangisi bende daha bir numara yok resim filan ama ,eklerim artık...

uykuya iyi geliyo canım,annelerimiz bizede içirmiş hep,bebişede verebilisin,en azından gece yatmadan...

merabalar

bugün bebeğimi bırakıp işe başladım kızlar
sizede bi bakiim dedim çok şeyler yazılmış ben yokken nasılsınız
bebişler nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…