yok be tatlım istediğim 3 özellik var,bir modelde birini bulabilsem diğerini bulamıyorum....
1) hafif olacak.
2)çift yönlü olacak
3)rahat korunaklı,konforluolacak(bastonlar çok dandik görnüyo gözüme,soğuk memleket birde burası)
bu yazdığım özellikleri bulp alan varsa lütfen paylaşsın...ara aranevrim döndü ya
akşam nurtiria yada bakındım biraz...hiç duymadığım markalar var...iyice bakmak lazım...
yavv hatunlar cevap yazsana şurezene çayı günde kaç kere içilecek
kraftta var hafif korunaklıçift yönlü
biterr pier cardinin bir modelini tavsiye etmişti ama hatırlamıyorum bende aynı özellikleri istiyorum .bulmaya çalışayım biterin dediğini
yok be tatlım istediğim 3 özellik var,bir modelde birini bulabilsem diğerini bulamıyorum....
1) hafif olacak.
2)çift yönlü olacak
3)rahat korunaklı,konforluolacak(bastonlar çok dandik görnüyo gözüme,soğuk memleket birde burası)
bu yazdığım özellikleri bulp alan varsa lütfen paylaşsın...ara aranevrim döndü ya
akşam nurtiria yada bakındım biraz...hiç duymadığım markalar var...iyice bakmak lazım...
hani nerde ismin ney kızımın hesabındakileri kabul ediom ben ona yolla
tatlım sen günde bir kaç bardak içebilirsin...kızada senin içtiğinden değil,milupanın humananınkinden ver...(ben benim sallamalardanda verdim ya artık bunlardan veriyorum)gece yatmadan biberona koy,içsin...uykusuna iyi geliyor...faydasını görürsün...
canım hangi model ya,bin tane model var,nevrim döndü...bebişlere şöyle şık bişey olsun istiyorum,birde ecrinecem ben facete sayfaya girmek istedim başaramadım....hiç bebişleri göremedim....
tatlım sen günde bir kaç bardak içebilirsin...kızada senin içtiğinden değil,milupanın humananınkinden ver...(ben benim sallamalardanda verdim ya artık bunlardan veriyorum)gece yatmadan biberona koy,içsin...uykusuna iyi geliyor...faydasını görürsün...
benim oğlan gece 2 saatte bir kalkıo emio uyuyo ama ıstıyorumkı 3-4 saatte bir kalksın bazen 1 saatte bir bende içirsem uzun yuyurmu ki acep :26:
hangi sayfaya 2010 ekim annelerine katılman lazım onuda newyas onaylıo buralarda şimdi katıl
benim oğlan gece 2 saatte bir kalkıo emio uyuyo ama ıstıyorumkı 3-4 saatte bir kalksın bazen 1 saatte bir bende içirsem uzun yuyurmu ki acep :26:
pike face girdim senin kız hangisi ?
ecrinece senin kinide tarif et..bakem...
pike face girdim senin kız hangisi ?
ecrinece senin kinide tarif et..bakem...
merabalar
bugün bebeğimi bırakıp işe başladım kızlar
sizede bi bakiim dedim çok şeyler yazılmış ben yokken nasılsınız
bebişler nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?