2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

selamm kızlarrrrrrrrrrrrrrr

resmen sinir küpüyümmmm sabahtan beri çok iyiydim ama saolsun sabit fikirliliğiyle beni çıldırtan kocam yine golünü attı

hosgelsın canım bayadır gorunmuyodun bebişler iii senınkı nasıl bırakmak zor olmustur

benim danamda çok ii :)))
çok zor oldu bırakmak ama emin ellerde annem bakıyo
annem işyerime çok yakın oturuyo öğlen gidip gördüm alışıcaz mecburen
herkes iidir inşallah kimsede bi problem yok dimi

çok zor çalışan anneler için bebeğini bırakıp işe gitmek bende çalışıyorum ama 1 yıl ücretsiz izin aldım 2 ayda doğum sanrası iznim vardı yani 14 ay kendim bakacağım meleğime inşallah

ben hiç kendi çocuğuma bişe alamıcammı yaa dışarı çıkamıorum tamam anlıorum nete de güvenmiorum yarın kocam izinli çocuğuma bikaç şey alcaktım yarın çıkıp ama saolsun kocam beğenmişte resmini çekmiş bana yolluo daha yeni konuşmuştuk ben alcaktım ama yine emrivakiiiii yaptııı nefret ediyorummmmmmmmmmmmm daha çocuğuma doğru düzgün bi çöp bile kendim beğenip alamadım

heheheh yatağa uğramamk en iyisi benim gibi kıvır kıvır kıvranıo ama yok pes etmek.

aa çok ayıp biz buz gibi havada bile bebek arabasıyla çıktık düşün sıcak su torbası hazırladım kızın battaniyesini kalınca serip üstüne koydum ayaklığınıda örttüm arabanın yağmurluğuda örttüm kızıda güzelce uyutup verdim emziği 1 saat dolaştık öle düşün yani. hasta olacak die sakındıkça hasta olurlar yaramazlar

kız sende al internetten akşam gelsin koyuver önüne

bi önceki sayfaya yazdım kızlar nedenini yani sizde olmasanız kimseye anlatamıcam bide akşam gelince haklıymış gibi üste çıkmaya çalışcak kesin bende moralim bozulmasın die sesimi çıkarmıcam öle halının altına süpürcez gene süpür bakalım süpür bigün toz dumanında boğulcaz ama bakalım ne zaman hayırlısı .........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…