hosgelsın canım bayadır gorunmuyodun bebişler iii senınkı nasıl bırakmak zor olmustur
wetlew
nasılsın canım nasıl bırakabıldınmi kuzuyuuuuuu
ilk gün zor olur tabiii
selamm kızlarrrrrrrrrrrrrrr
resmen sinir küpüyümmmm sabahtan beri çok iyiydim ama saolsun sabit fikirliliğiyle beni çıldırtan kocam yine golünü attı
ne golü attı kız..sinir etmesin seni tehdit et sütüm gider diye ben öyle diyom beni sinir edince sütüm kesilsin de gör diyom
resmen sinir küpüyümmmm sabahtan beri çok iyiydim ama saolsun sabit fikirliliğiyle beni çıldırtan kocam yine golünü attı
bu kocalar niye böyle olurki (gerçi benim hiç bir şikayetim yok kocişimden)selamm kızlarrrrrrrrrrrrrrr
anam bu kocalarr yokmu kaynanam yanimda degil diye sevinemiyorum aratmiyor kaynanayi benim adamselamm kızlarrrrrrrrrrrrrrr
ne golü attı kız..sinir etmesin seni tehdit et sütüm gider diye ben öyle diyom beni sinir edince sütüm kesilsin de gör diyom
heheheh yatağa uğramamk en iyisi benim gibikıvır kıvır kıvranıo ama yok pes etmek.
ben hiç kendi çocuğuma bişe alamıcammı yaa dışarı çıkamıorum tamam anlıorum nete de güvenmiorum yarın kocam izinli çocuğuma bikaç şey alcaktım yarın çıkıp ama saolsun kocam beğenmişte resmini çekmiş bana yolluo daha yeni konuşmuştuk ben alcaktım ama yine emrivakiiiii yaptııı nefret ediyorummmmmmmmmmmmm daha çocuğuma doğru düzgün bi çöp bile kendim beğenip alamadım
ben hiç kendi çocuğuma bişe alamıcammı yaa dışarı çıkamıorum tamam anlıorum nete de güvenmiorum yarın kocam izinli çocuğuma bikaç şey alcaktım yarın çıkıp ama saolsun kocam beğenmişte resmini çekmiş bana yolluo daha yeni konuşmuştuk ben alcaktım ama yine emrivakiiiii yaptııı nefret ediyorummmmmmmmmmmmm daha çocuğuma doğru düzgün bi çöp bile kendim beğenip alamadım
canım sağol çok iiyim zor bıraktım ama ii
sen nasılsın
anam bu kocalarr yokmu kaynanam yanimda degil diye sevinemiyorum aratmiyor kaynanayi benim adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?