kız adam hiç yatakla cezalandırılırmı aaaaaaaa düz duvara tırmanırlar valla
he he benimkinede ben ceza verdim.gik yok10 gündür bakalim ne zaman pes edip yaklascakheheheh yatağa uğramamk en iyisi benim gibikıvır kıvır kıvranıo ama yok pes etmek.
bi önceki sayfaya yazdım kızlar nedenini yani sizde olmasanız kimseye anlatamıcam bide akşam gelince haklıymış gibi üste çıkmaya çalışcak kesin bende moralim bozulmasın die sesimi çıkarmıcam öle halının altına süpürcez gene süpür bakalım süpür bigün toz dumanında boğulcaz ama bakalım ne zaman hayırlısı .........
aa çok ayıp biz buz gibi havada bile bebek arabasıyla çıktık düşünsıcak su torbası hazırladım kızın battaniyesini kalınca serip üstüne koydum ayaklığınıda örttüm arabanın yağmurluğuda örttüm kızıda güzelce uyutup verdim emziği 1 saat dolaştık öle düşün yani. hasta olacak die sakındıkça hasta olurlar yaramazlar
bi önceki sayfaya yazdım kızlar nedenini yani sizde olmasanız kimseye anlatamıcam bide akşam gelince haklıymış gibi üste çıkmaya çalışcak kesin bende moralim bozulmasın die sesimi çıkarmıcam öle halının altına süpürcez gene süpür bakalım süpür bigün toz dumanında boğulcaz ama bakalım ne zaman hayırlısı .........
he he benimkinede ben ceza verdim.gik yok10 gündür bakalim ne zaman pes edip yaklascak
cnm al netten o süpürsün azda
hee tabi dolaşırsın sen sizin oralarda hava ii:))) gelde ankaDA dolan bakam bi
ay bircenur sinir etti bugun beni ık ık mık mık öldürdü beni allahım yaa ne istio bu çocuk.
aynen ya herkes cocuk dogurur olay olur.evlenir olay olur.ben hic birsey naz etmedim bir sürü fedakarlik ettik yine kötü ben oldum.azcik bastan korkutcaksin bu adamlari basta her yaptiklarina göz yumursan sonra basa cikamiyorsun.ayy yok muhattap olmuyorum ne alırsa alsın almşta zaten sanki ben durunun annesi değilde bakıcısıyım heeee ulan bidaha dünyaya gelirsem tek yapmıycağım şey EVLİLİKKKK ALLAH KORURUSNNN
ayyyyyy benimkide aynı hep diyorum sen bana kaynanalık yapıyon annenin yerine diye:)) çok bilmiş herşeye karışır he he
canım fazla içinede atma ben 20 li yaşlarımda hep içime ata ata dert küpü olmuştum ruh halim kötüye gitmişti sessiz hiç konuşmayan biri olmuştum sonra 30 yaşına gelince dank etti şimdiye kadar içine attın ne elde ettin diye dert edindiğimle kaldım.şimdi çat çat herkese söyleyiveriyom valla içimdekini bana ne karşımdaki üzülsün beni üzerken ii oluyor bende ağaç kavuğundan çıkmadım hoş allah allah yavvv
tırmansın banane adam gibi davransın o zmn. herbi şeyi yapçak bana bende hiçbişe olmamış gibi onla yatçem ölemi yok öle yama
benim kızda sabah 7 de kalktı sonra uyutmaya çılıştım uyumadı uyumayınca komşuya kahve içmeye gittik geldim 13.30 da uyuttum hala uyuyor arada gözlerini açıyor pış pışşşş diyom geri uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?