2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

sen halının altına süpür ben asla dayanamaz cıngar çıkarırdım aaaaaaaa

kizlar 40 bittikden sonra regl oldunuz mu=???
ben daha olmadim.
birde cok asiri derecede akintim oluyor sizde de öyle mi.kokusuz ama cok yogun

ayy keşke bende caza versem ama işteee vermiorum vicdanım el vermio resmen hayriye hanım gibi oldummm AMAN AĞZIMIZIN TADI KAÇMASIN ALİ RIZA BEY DURUMUNDAYIM :)

hee tabi dolaşırsın sen sizin oralarda hava ii:))) gelde ankaDA dolan bakam bi

cnm al netten o süpürsün azda

erkekler alismis nasil olsa affeder diyorlar.yapcagini yapiyorlar.birde benim adam kendi suclu bana surat eden kendi oluyor.

hee tabi dolaşırsın sen sizin oralarda hava ii:))) gelde ankaDA dolan bakam bi

aa tabi orda çıkamam dışarda hava kaç derece bilmiomda kardeşimin arabasında derece var bi gün çıktığımızda manyakmısınız siz arabaya bak -1 dereceyi gösterio dediydi.

canım fazla içinede atma ben 20 li yaşlarımda hep içime ata ata dert küpü olmuştum ruh halim kötüye gitmişti sessiz hiç konuşmayan biri olmuştum sonra 30 yaşına gelince dank etti şimdiye kadar içine attın ne elde ettin diye dert edindiğimle kaldım.şimdi çat çat herkese söyleyiveriyom valla içimdekini bana ne karşımdaki üzülsün beni üzerken ii oluyor bende ağaç kavuğundan çıkmadım hoş allah allah yavvv

ay bircenur sinir etti bugun beni ık ık mık mık öldürdü beni allahım yaa ne istio bu çocuk.

benim kızda sabah 7 de kalktı sonra uyutmaya çılıştım uyumadı uyumayınca komşuya kahve içmeye gittik geldim 13.30 da uyuttum hala uyuyor arada gözlerini açıyor pış pışşşş diyom geri uyuyor

ayy yok muhattap olmuyorum ne alırsa alsın almşta zaten sanki ben durunun annesi değilde bakıcısıyım heeee ulan bidaha dünyaya gelirsem tek yapmıycağım şey EVLİLİKKKK ALLAH KORURUSNNN
aynen ya herkes cocuk dogurur olay olur.evlenir olay olur.ben hic birsey naz etmedim bir sürü fedakarlik ettik yine kötü ben oldum.azcik bastan korkutcaksin bu adamlari basta her yaptiklarina göz yumursan sonra basa cikamiyorsun.

ayyyyyy benimkide aynı hep diyorum sen bana kaynanalık yapıyon annenin yerine diye:)) çok bilmiş herşeye karışır he he

sorma sanırım işi sağlık sektöründe o yüzden heralde karışıyo ya akşama kadar 40 doktor gördüğü için hepsi bebek için ayrıbirşey söylüyo beni deli ediyo benim çocuğumu benden ii mi bilecekler canım allah allah

doğru söylüyosun canımm vallaaa al bende 22 yaşındayım daha ömrümü tüketti bu adam benim işte eskiden evlilikler uzun sürüomuş çünkü annelerimiz hep susmuş herşeye tamam demişte ondan bende de öle bi düşüncemi diyim geri kafalılıkmı diyim erkeğe saygı duyulur diye düşünmüşümdür hep ve kıramıyorumda bu tabuyu sesimi çıkarmıyorum bi gün biyerde patlıcak gerçi ama umarım çok geç biyerde patlar

neyse kızlarrr çok saolun valla canımsınız gelişmeleri yazcam burdan akşama inşallah ben şimdi çıkıyım daha temizlik yapıodum ona devam etcem

tırmansın banane adam gibi davransın o zmn. herbi şeyi yapçak bana bende hiçbişe olmamış gibi onla yatçem ölemi yok öle yama

kız sen benim kafadansın :)) onlar hemen unutuveriyo yaptıklarını ama ben virgülüne kadar hatırlıyom ondan sonrada senin dediğin gibi koynuna mı girecem avucunu yalar valla

uyanıkta durmuoki mık mık sürekli ağlamıoda. ama keyiflide değil şimdi kucağımda emzikte ağzında uyuyo bkm. bıraksam uyanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…