2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kız sen benim kafadansın :)) onlar hemen unutuveriyo yaptıklarını ama ben virgülüne kadar hatırlıyom ondan sonrada senin dediğin gibi koynuna mı girecem avucunu yalar valla

ben hiç unutmam cnm taa ne zamanki şeyleri sölüom ısıtıp ısıtıp önüme sürüon nasıl bi beyin var sende dio bende insanın içinden iyilikle kötülük çıkmazmış o hesap :)

slm kızlar. bittercim öyle bidaha dünyaya gelsem evlenmem falan deme. evlenmeseydik bu dünya güzeli bebeişlerimize nasıl sahip olurduk kız valla biz her hafta sonu dışardayız. berkecik de çok seviyor alışveriş merkezlerini tık yok gezerken. akşam tut kolundan kocişini hadi çıkıyoruz de. arabayla bişeycik olmaz. araba yoksa bi taksi çağırıverin denizli küçük yer. ben 1 haftada bunalıyorum valla evde ki misafirim çok olmasına rağmen illa gideceğim o alışveriş merkezlerine bişey almasam da. ha benim hiç mi derdim yok var tabi. geçen temmuzda kayınvalidem vefat etmişti. kayınpeder evleniyo hemde hiç evlenmemiş birisiyle. evde tadilat var mobilyalar yenileniyor düğünvari bişey olacak e kayınpederin paraya ihtiyacı var. bizden para istedi. evimizin olduğu yerde kira parası senelik alınıyor, bu şubatta alacaktık. bu seneki kira babaya gitti. hiç mi düşünmez yeni bebekleri oldu gelin işten çıktı. bende kızdım eşime kavga çıkardım, babanıza surat yapacağınoıza destekliyorsunuz diye. bizde bozuğuz anlayacağın ama yine de iyi ki var kocişim

aynen ya herkes cocuk dogurur olay olur.evlenir olay olur.ben hic birsey naz etmedim bir sürü fedakarlik ettik yine kötü ben oldum.azcik bastan korkutcaksin bu adamlari basta her yaptiklarina göz yumursan sonra basa cikamiyorsun.

hah işte çözmüşsün olayı baştan alttan aldın mı hep tepene çıkar istediğin kadar ii gelin ol anne ol eş ol fark etmez onlara..azıcık cadı olmakta fayda var yani kendimden biliyorumda o yüzden

anaa senin iş daha zornuş:)

bende anca sağlık ocağına çıkabiliyorum. aaa bide eşimin annesine gidiyoruz :S geçen perşembe sağlık ocağına gittik ordanda bi markete uğradık bi kaç bişe aldık. akşamına oğlum huysuzluk yaptı herzamanki gibi kaynanamlarda bizdeydi veee çıldırttı beni. ben sanki oğlum hasta olsun diye uğraşıyorum :S bugün akşam gelceklermiş yine. bende eşime gelsin annenle hiç konuşmucam. bu doğum yaptıktan sonra belki 5.ci küsüşü. şimdide ben küsüyom varmı dedim. sinir küpü oldum bende. aynı sen gibi süpür halının altına unut gitsin ama nereye kadar???

ben hiç unutmam cnm taa ne zamanki şeyleri sölüom ısıtıp ısıtıp önüme sürüon nasıl bi beyin var sende dio bende insanın içinden iyilikle kötülük çıkmazmış o hesap :)

eveeet bende unutmuyom ısıtıp önüne koyuyom bende annemde yapma erkekler öyle şeyden hoşlanmaz diyoibende o zaman ağzından çıkanı kulağı duysun diyom.sinirlenince herşeyi söyle ohhh 2 dk sonrada hatırlama hee oldu canım başka..

ne süpürcen be ısıtıp ısıtıp koy önüne benimkide anasına hiçbişe diyemiodu bigün dellendim evde yokmuş gibi davrandım. konuşmadım hiç olay olduğu anda konuşmuo yok o vardı yok bu vardı sonrada dio üstünden zaman geçti artık konuşulmaz. sıcağı sıcağına konuşmuo kasıtlı yapıo işte. soonra çıkmış konuşmuş aranızda kalıom falan filan. o konuşmadan bi süre sonra kavga edip anneme gidince kaynana korkmuş herhal eşime bizim yüzümüzden mi gitti diomuş haha

aynen ya herkes cocuk dogurur olay olur.evlenir olay olur.ben hic birsey naz etmedim bir sürü fedakarlik ettik yine kötü ben oldum.azcik bastan korkutcaksin bu adamlari basta her yaptiklarina göz yumursan sonra basa cikamiyorsun.
haklısın hata bizde baştankoyacaktık tavrı. bu dünyada kimseye yaranamazsın kendini üzdüğünle kalırsın.
aynı ben sus sus sus... noldu 24 yaşında 64 gibi hissediyorum :S
ahanda benm kocam. hemen unutur ama benm içimden çıkmıyo :S

aynen ya sabah kavga edioz akşam hiçbişe olmamış gibi sırıta sırıta gelio onun dışarda kafası dağılıo tabi biz evde kavgayla bir kalıoz ve bütün gün içimiz içimizi yiyo. ah bi yaz gelse girmicem eve kızımıda alıştırcam gezmeye ohh sefam olsun.

kızlar ne oluo yaaa gençliğinize yazık bu kadar takmayın valla
ben hiiiiiiççç umursamıom kavga eder anındada barışırız
geçmişi hiç konuşmayız..ve asla yüksek sesle
konuşmayız..daha hemen hemen hepinizde yeni evlilersiniz evliliğin ılk yıllarında olur böle şeyler yaş 30,a gelınce anlarsınız boşuna çabaladığınızı

sokakta bile pat die bağırır benimki deli oluom o huyuna sus diom herkese rezil oluoz tabi kendi sesini duyduğu yok

demek canım bizim yapımız öyle heralde kin güdüyoruz için için..bide benimki hatırlattın mı ben öyle mi dedim diyo hiç hatırlamıyorum diyo sen nasıl ayrıntılı hatırlayabiliyon diyo

ayy kocalarımız kardeş mi ne onlar dışarda dediğin gibi kafa dağıtıyor kendine geliyo tabi bizde evde kudurduğumuzla kalıyozama ben ona dışarda da rahat vwermiyom mesaj tacizi yapıyom ben evde sinirden hop oturup hop kalkacam o keyf avucunu yalar valla..eşim zati senin cadılığından bıktım der bende sessiz kalsam daha ço ktapeme çıkacan derim ki öyle olmuştu ilk başlarda sessizim diye anası içni neler yaptı banaaaa hiç unutur muyum acısını çıkartıyom işte ohhh

bende geçen kavga ettiğimizde msjla beni eziosun çalışmıom param yok gitçek yerim yok die yazmıştım. seni ezemem seni ezebilecek birinide tanımıom yazmıştı hahahha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…