kız sen benim kafadansın :)) onlar hemen unutuveriyo yaptıklarını ama ben virgülüne kadar hatırlıyom ondan sonrada senin dediğin gibi koynuna mı girecem avucunu yalar valla
uyanıkta durmuoki mık mık sürekli ağlamıoda. ama keyiflide değil şimdi kucağımda emzikte ağzında uyuyo bkm. bıraksam uyanır
aynen ya herkes cocuk dogurur olay olur.evlenir olay olur.ben hic birsey naz etmedim bir sürü fedakarlik ettik yine kötü ben oldum.azcik bastan korkutcaksin bu adamlari basta her yaptiklarina göz yumursan sonra basa cikamiyorsun.
sorma sanırım işi sağlık sektöründe o yüzden heralde karışıyo ya akşama kadar 40 doktor gördüğü için hepsi bebek için ayrıbirşey söylüyo beni deli ediyo benim çocuğumu benden ii mi bilecekler canım allah allah
biryerimi ağırıyor acaba,yada büyüyorlarya huyları değişiyor olabilir
ben hiç kendi çocuğuma bişe alamıcammı yaa dışarı çıkamıorum tamam anlıorum nete de güvenmiorum yarın kocam izinli çocuğuma bikaç şey alcaktım yarın çıkıp ama saolsun kocam beğenmişte resmini çekmiş bana yolluo daha yeni konuşmuştuk ben alcaktım ama yine emrivakiiiii yaptııı nefret ediyorummmmmmmmmmmmm daha çocuğuma doğru düzgün bi çöp bile kendim beğenip alamadım
ben hiç unutmam cnm taa ne zamanki şeyleri sölüom ısıtıp ısıtıp önüme sürüon nasıl bi beyin var sende dio bende insanın içinden iyilikle kötülük çıkmazmış o hesap :)
kız bi yeri acısa şimdi uyurmu kucağımda
bende anca sağlık ocağına çıkabiliyorum. aaa bide eşimin annesine gidiyoruz :S geçen perşembe sağlık ocağına gittik ordanda bi markete uğradık bi kaç bişe aldık. akşamına oğlum huysuzluk yaptı herzamanki gibi kaynanamlarda bizdeydi veee çıldırttı beni. ben sanki oğlum hasta olsun diye uğraşıyorum :S bugün akşam gelceklermiş yine. bende eşime gelsin annenle hiç konuşmucam. bu doğum yaptıktan sonra belki 5.ci küsüşü. şimdide ben küsüyom varmı dedim. sinir küpü oldum bende. aynı sen gibi süpür halının altına unut gitsin ama nereye kadar???
ayy yok muhattap olmuyorum ne alırsa alsın almşta zaten sanki ben durunun annesi değilde bakıcısıyım heeee ulan bidaha dünyaya gelirsem tek yapmıycağım şey EVLİLİKKKK ALLAH KORURUSNNN
haklısın hata bizde baştankoyacaktık tavrı. bu dünyada kimseye yaranamazsın kendini üzdüğünle kalırsın.aynen ya herkes cocuk dogurur olay olur.evlenir olay olur.ben hic birsey naz etmedim bir sürü fedakarlik ettik yine kötü ben oldum.azcik bastan korkutcaksin bu adamlari basta her yaptiklarina göz yumursan sonra basa cikamiyorsun.
aynı ben sus sus sus... noldu 24 yaşında 64 gibi hissediyorum :Sdoğru söylüyosun canımm vallaaa al bende 22 yaşındayım daha ömrümü tüketti bu adam benim işte eskiden evlilikler uzun sürüomuş çünkü annelerimiz hep susmuş herşeye tamam demişte ondan bende de öle bi düşüncemi diyim geri kafalılıkmı diyim erkeğe saygı duyulur diye düşünmüşümdür hep ve kıramıyorumda bu tabuyu sesimi çıkarmıyorum bi gün biyerde patlıcak gerçi ama umarım çok geç biyerde patlar
ahanda benm kocam. hemen unutur ama benm içimden çıkmıyo :Seveeet bende unutmuyom ısıtıp önüne koyuyom bende annemde yapma erkekler öyle şeyden hoşlanmaz diyoibende o zaman ağzından çıkanı kulağı duysun diyom.sinirlenince herşeyi söyle ohhh 2 dk sonrada hatırlama hee oldu canım başka..
eveeet bende unutmuyom ısıtıp önüne koyuyom bende annemde yapma erkekler öyle şeyden hoşlanmaz diyoibende o zaman ağzından çıkanı kulağı duysun diyom.sinirlenince herşeyi söyle ohhh 2 dk sonrada hatırlama hee oldu canım başka..
kızlar ne oluo yaaa gençliğinize yazık bu kadar takmayın valla
ben hiiiiiiççç umursamıom kavga eder anındada barışırız
geçmişi hiç konuşmayız..ve asla yüksek sesle
konuşmayız..daha hemen hemen hepinizde yeni evlilersiniz evliliğin ılk yıllarında olur böle şeyler yaş 30,a gelınce anlarsınız boşuna çabaladığınızı
haklısın hata bizde baştankoyacaktık tavrı. bu dünyada kimseye yaranamazsın kendini üzdüğünle kalırsın.
aynı ben sus sus sus... noldu 24 yaşında 64 gibi hissediyorum :S
ahanda benm kocam. hemen unutur ama benm içimden çıkmıyo :S
aynen ya sabah kavga edioz akşam hiçbişe olmamış gibi sırıta sırıta gelio onun dışarda kafası dağılıo tabi biz evde kavgayla bir kalıoz ve bütün gün içimiz içimizi yiyo. ah bi yaz gelse girmicem evekızımıda alıştırcam gezmeye ohh sefam olsun.
ayy kocalarımız kardeş mi neonlar dışarda dediğin gibi kafa dağıtıyor kendine geliyo tabi bizde evde kudurduğumuzla kalıyozama ben ona dışarda da rahat vwermiyom mesaj tacizi yapıyom ben evde sinirden hop oturup hop kalkacam o keyf avucunu yalar valla..eşim zati senin cadılığından bıktım der bende sessiz kalsam daha ço ktapeme çıkacan derim ki öyle olmuştu ilk başlarda sessizim diye anası içni neler yaptı banaaaa hiç unutur muyum acısını çıkartıyom işte ohhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?