sokakta bile pat die bağırır benimki deli oluom o huyuna sus diom herkese rezil oluoz tabi kendi sesini duyduğu yok
bende geçen kavga ettiğimizde msjla beni eziosun çalışmıom param yok gitçek yerim yok die yazmıştım. seni ezemem seni ezebilecek birinide tanımıom yazmıştı hahahha
kızlar ne oluo yaaa gençliğinize yazık bu kadar takmayın valla
ben hiiiiiiççç umursamıom kavga eder anındada barışırız
geçmişi hiç konuşmayız..ve asla yüksek sesle
konuşmayız..daha hemen hemen hepinizde yeni evlilersiniz evliliğin ılk yıllarında olur böle şeyler yaş 30,a gelınce anlarsınız boşuna çabaladığınızı
selam kızlar..
mezime çok haklı bizde ilk evlendiğimizde hem büyükler yüzünden çok kavga ediyorduk.resmen piskolojim bozuldu.onlar yapcaklarını yapıp kapıyı kapatıyorlardı biz haftalarca kavga,küslük...hiç değmiyor.artı bebişlerle birden değişen hayatlarda var...erkeklerde bence büyük bebekler valla...o yüzden kapatmayın kendinizi eve ben 20 günlükden beri çıkarıyorum.giydirin sıkıca bişey olmaz.bizim deşarza ihtiyacımız var.hem de çok.
bende geçen kavga ettiğimizde msjla beni eziosun çalışmıom param yok gitçek yerim yok die yazmıştım. seni ezemem seni ezebilecek birinide tanımıom yazmıştı hahahha
ay kızlar ne güldüm ya :)
ben de çok cadıyımdır heee :) aklını alırım vala :)
ama yatak yasağı yok, geçmişi öne sürmek yok, bunlar altın kural bence :) bir de yüksek sesle tartışma değil, akıllıca ders verme çok işe yarıyor bizde.
biz baya iyi geçiniriz allaha bin şükür, çok mutluyuzdur. ama her evlilikte olduğu gibi erkeklerin düşünemediği noktada biz de takılıyoruz bazen :) sonra iki tık tık yapıyorum benim adamın vicdanına ya da kalbine, yola devam ediyoruz.
öleimdir
çok hoşssun yaaaa.....
hehhe demi kolay değil bizle uğraşmak. ama genelde iyiyizdir kocişimleayy şu an kAhkahadan ölüyorum benimkide der ne haddime senle uğraşmak sen beni yersin alim allah der
bahar bi gelsin görecek o evde durmayacağım
anammmmmmmmm
bütün cadılar buraya gelmiş bende diom ekim anneleri hep birbirine benzioooo
uandı benim kız :) kucağımda tv ye bakıo gene kapıcam tv yi ya alışmasın.
ah keşke cadı olsamama en azından kndimi üzmemeye karar verdim
kızlar mememdeki çatlak azaldu yupiiiiiiiiiiiiii..eşim GARMASTAN pomat krem almış onu kullnadım bugün 4.gün azaldı acısız emziritorum artık şükür..
kızlar izletmeyin tv.bebişler bizim gibi göremiyormuş ekrandeki görüntüleri. kare kare geçiyormuş onlara oda beyin sinirlerini zorluyormuş.3 yaşa kadar izletmeyin diyolar ama artık ne kadar izletmezsekj o kadar iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?