2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

bende geçen kavga ettiğimizde msjla beni eziosun çalışmıom param yok gitçek yerim yok die yazmıştım. seni ezemem seni ezebilecek birinide tanımıom yazmıştı hahahha

ayy şu an kAhkahadan ölüyorum benimkide der ne haddime senle uğraşmak sen beni yersin alim allah der

selam kızlar..

mezime çok haklı bizde ilk evlendiğimizde hem büyükler yüzünden çok kavga ediyorduk.resmen piskolojim bozuldu.onlar yapcaklarını yapıp kapıyı kapatıyorlardı biz haftalarca kavga,küslük...hiç değmiyor.artı bebişlerle birden değişen hayatlarda var...erkeklerde bence büyük bebekler valla...o yüzden kapatmayın kendinizi eve ben 20 günlükden beri çıkarıyorum.giydirin sıkıca bişey olmaz.bizim deşarza ihtiyacımız var.hem de çok.

bahar bi gelsin görecek o evde durmayacağım

ay kızlar ne güldüm ya :)

ben de çok cadıyımdır heee :) aklını alırım vala :)

ama yatak yasağı yok, geçmişi öne sürmek yok, bunlar altın kural bence :) bir de yüksek sesle tartışma değil, akıllıca ders verme çok işe yarıyor bizde.

biz baya iyi geçiniriz allaha bin şükür, çok mutluyuzdur. ama her evlilikte olduğu gibi erkeklerin düşünemediği noktada biz de takılıyoruz bazen :) sonra iki tık tık yapıyorum benim adamın vicdanına ya da kalbine, yola devam ediyoruz.

bende geçen kavga ettiğimizde msjla beni eziosun çalışmıom param yok gitçek yerim yok die yazmıştım. seni ezemem seni ezebilecek birinide tanımıom yazmıştı hahahha
bencede seni gidi cadoloz

aha benm idol konuştu yine

Benimde çok şükür eşimden şikayetim yok onun benden vardır o iyide ben fenayım ama hiç tartıştığımızda uzun sürmez en fazla 1-2 saat.Kendimi evede kapamadım 1 aylık olduktan sonra her hafta sonu dışarı çıkıyoruz bende insanım canım akşama kadar evin içinde, eşimde anlıyor zaten bazen gitmemek için mırın kırın etsede sonra kendi diyor çıkalım bi hava alın :)) Oğlumuda fazla sarıp sarmalamıyorum alıştı sokak havasına daha atkı falan takmadık hiç, ilk çıktığımızda bi burnu aktı 2 gün öksürdü dedim eşime alışacak oydu maşallah..Diyceğim eve kapamayın kendinizi sonra çok bunalırsınız..

uandı benim kız :) kucağımda tv ye bakıo gene kapıcam tv yi ya alışmasın.

kızlar izletmeyin tv.bebişler bizim gibi göremiyormuş ekrandeki görüntüleri. kare kare geçiyormuş onlara oda beyin sinirlerini zorluyormuş.3 yaşa kadar izletmeyin diyolar ama artık ne kadar izletmezsekj o kadar iyi.

ah keşke cadı olsam ama en azından kndimi üzmemeye karar verdim

en iisisi yaparsın canım ilk zor gelir yinede üzülürsün ama düşünmmeye çalış kafanda kurma..ben kurma işini çok yapıyordum azaltıyorum artık bana zarar onun ruhu bile duymii

kızlar mememdeki çatlak azaldu yupiiiiiiiiiiiiii..eşim GARMASTAN pomat krem almış onu kullnadım bugün 4.gün azaldı acısız emziritorum artık şükür..

kızlar mememdeki çatlak azaldu yupiiiiiiiiiiiiii..eşim GARMASTAN pomat krem almış onu kullnadım bugün 4.gün azaldı acısız emziritorum artık şükür..

benım bı azalıyo bı artıyo delırıcem ya bı hafta oldu cok sevndım senın adına ne felaket bı acıdır yara olmadan önce kasınıyordu o belirtisiymiş ayy o zamn surseydı şimdi böle olmazdı ayyy bnmkıde gcer ısallah bnde lansınoh krem kullanıyorum aslında gögus yaraları için kakao kremi en etkili olanı dısrıcıksam alıcamda

3 yasa kadar mı emınım seneye bız ızlerken onlarda ızlıcek ben en z 1 yasına kadar ızletmıcem snra az az baksada problem olmaz herhalde 2 yasından snra kndısı ızlemek ıstıcek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…