benım bı azalıyo bı artıyo delırıcem ya bı hafta oldu cok sevndım senın adına ne felaket bı acıdır yara olmadan önce kasınıyordu o belirtisiymiş ayy o zamn surseydı şimdi böle olmazdı ayyy bnmkıde gcer ısallah bnde lansınoh krem kullanıyorum aslında gögus yaraları için kakao kremi en etkili olanı dısrıcıksam alıcamda
bulgur pilavı yiyom içine kurutulmuş patlıcan ve biberde koydum hmmm mis mis :d
bulgur pilavı yiyom içine kurutulmuş patlıcan ve biberde koydum hmmm mis mis :d
afiyet olsun süt olsun bal olsun :))) ama ben sevmem bulguru..benim yanık yemek nasıl oldu acaba korkumdan bakamadım da tadınaakşam kociş bakar amaannasıl olsa ben yemeyeceğim kuru fasulye çünkiii kızda acayipp gaz yapiiiiiiiii
afiyet olsun süt olsun bal olsun :))) ama ben sevmem bulguru..benim yanık yemek nasıl oldu acaba korkumdan bakamadım da tadınaakşam kociş bakar amaannasıl olsa ben yemeyeceğim kuru fasulye çünkiii kızda acayipp gaz yapiiiiiiiii
aa bulgur sevilmezmi kız. ii süt yapıo :) kuruylada ii gider
gecn gun irmik helvası yaptım oda cok guzelsut yaptı bulgur türü oldugu için :)
mık mık eden kızın altını açtım oynaşıo şimdi napçem ben bu kızı çıplakmı durcak hep böle
aynı benımkı cıbıl cıbıl durmak hoşlarına gidiyo nedense
mık mık eden kızın altını açtım oynaşıo şimdi napçem ben bu kızı çıplakmı durcak hep böle
selam kızlar
aynen ececik hep cıbıldak durmak istiyor zilliler
ağlarken, sıkıldığında bi açıyorum çığlık atıyor seviniyoryada ilaç verirken damla damlatırken mızmızlanmasın diye picamasını çıkartıyorum o arada kandıyorum sevindiğine pşman oluyor
deli bunlar bayadır öyle ve gayet mutlu :d bu işin sonunu iyi görmüom giydirm bari :d
peteğin yanına koyuyorum üzerinede battaniye atıyorum ama 5-10 dk dan fazla bırakmıyorum üşür diye.. Ah bi yaz gelse de badileriyle kalsalar yesek onları
BEN ÇİZELGGEMİ YANLIŞ MI YAPMIŞIM:) 19 OCAKDA 3 AYI BİTİYOR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?