2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

evet bende de bi kaşıntı vardı neden deyip duruyordum acıyınca anladım çatlak olduğunu..ben her emzirmeden sonra sürdüm canım bide kullandığımın bebek emsede zararı yok o yüzden pahalı biraz küçük tüpü 27 sanırım ama etkiliymiş valla..

bulgur pilavı yiyom içine kurutulmuş patlıcan ve biberde koydum hmmm mis mis :d

afiyet olsun süt olsun bal olsun :))) ama ben sevmem bulguru..benim yanık yemek nasıl oldu acaba korkumdan bakamadım da tadına akşam kociş bakar amaannasıl olsa ben yemeyeceğim kuru fasulye çünkiii kızda acayipp gaz yapiiiiiiiii

bulgur pilavı yiyom içine kurutulmuş patlıcan ve biberde koydum hmmm mis mis :d

afiyet olsun yarasın bol süt olsun yarın bızımde kontrolumuz var bakalım kac grm almıs bnm cadı huyu cok degstı ya kucak ıstemeyn kız kucaktan ınmıyo almazsamda cıglık cıglıga aglıyo kızarıyo buda yenı huy bıde sınırlıkı aman cok fena :)elinde olsa kalkıp yürücek cadı:)bebijler nezman dönmeye başlıyo kızlar ?

gecnlerde bn 2 tabak yedım hıc gaz yapmadı bnde saırdım :)

aa bulgur sevilmezmi kız. ii süt yapıo :) kuruylada ii gider

mık mık eden kızın altını açtım oynaşıo şimdi napçem ben bu kızı çıplakmı durcak hep böle

mık mık eden kızın altını açtım oynaşıo şimdi napçem ben bu kızı çıplakmı durcak hep böle

selam kızlar

aynen ececik hep cıbıldak durmak istiyor zilliler
ağlarken, sıkıldığında bi açıyorum çığlık atıyor seviniyor yada ilaç verirken damla damlatırken mızmızlanmasın diye picamasını çıkartıyorum o arada kandıyorum sevindiğine pşman oluyor

deli bunlar bayadır öyle ve gayet mutlu bu işin sonunu iyi görmüom giydirm bari

deli bunlar bayadır öyle ve gayet mutlu :d bu işin sonunu iyi görmüom giydirm bari :d

peteğin yanına koyuyorum üzerinede battaniye atıyorum ama 5-10 dk dan fazla bırakmıyorum üşür diye.. Ah bi yaz gelse de badileriyle kalsalar yesek onları

BEN ÇİZELGGEMİ YANLIŞ MI YAPMIŞIM:) 19 OCAKDA 3 AYI BİTİYOR

Son düzenleme:

ahada olan oldu sanki bi yerine bişe batmış gibi çığırarak ağladı korktum besmeleyle aldım kucama oda ne işio hahahha yatırdım sustu çişinemi ağladı acaba boşluğa yapmak garibine gitti hehe

Allah iyiliğini versin
Kız ben bezini açmıyorum picamasını çıkarıyorum sadece. Bide ıslak çamaşırlarla uğraşamam şimdiden Zaten ilerde bol bol kaçıracaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…