2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

evet cıplak durmak cok hoslarına gıdıyor ozellılkle buglemın arada gelen aglamaları krızlerı sırasında hemencecık uzerını cıkarıverıyorummm rahatlıyor

Kızlar iyi akşamlar...Benim fıstık biraz grip oldu sanırsam,keyfi yerinde sadece öksürük başladı...Doktoru aradım çay kaşığıyla aferin şurup ver dedi..bi de bir öksürük şurubu ama adını hatırlamadım şimdi Kocişlerle kavgadan bahsrdilmiş..Bizde kocişle çok iyiyiz maşallah akşam biraz takışır gibi olduk,sabah telefonda aşkolsun zaten üç gündür beşe kadar uyumadım birde hafta sonu misafirim vardı anlayışlı olsaydın felan dedim..Tabi bu arada ses falan değişti bende :2: Bu akşam gelirken bir demet gül içindede not ''sen ağlıycağına dünya yansın '' çok duygulandım tabi ..Çok önce konuşmuştuk sürmene bıçağı istiyorum diye bıçak değil set almış ama ne bıçak seti..Bide iki tane yüz maskesi..Adam beni tanıyo iki dakkada tav oldum .Kalktım fırında makarnalar tatlılar kahveler bir hürmet bir hürmet...Ama yeni evlilikte çok oluyor böyle şeyler .Sonra bir bakıyon boşunaymış...

kızlar demin ilginç bişe oldu ilk önce elim sonra sol bacağım istemsiz hareket etti ve ayağıma basamadım :S

degmesin benim adam dogum yapinca bile cicek almadi,neymis ne geregi varmis ablamla abim almis
benim kizda grip burnumuz akiyor atesimiz var

kimse benim yazdımı görmedimi eşime tutunup yere oturdum ayakta duramadım. eşimde dalga geçiom sandı

kimse benim yazdımı görmedimi eşime tutunup yere oturdum ayakta duramadım. eşimde dalga geçiom sandı

kız dikkat et kendine. bircenin sana ihtiyacı var.
emziriyoruz ya hala ekstra kalsiyum ve magnezyuma ihtiyacımız var. süt yoğurt peynir ve muzu bol tüket. belkide sinirliysen sinirdende olabilir...

benm oğluşta çıplak olmayı çok seviyor. hele üstünü çıkarınca banyo yapcağını anlıyo sağa sola çeviryor kafasını suyu dökün hadi der gibi altını alırken dünyanın en mutlu bebeği oluyorr

pratikanne bende alırsam öyle bi araba alıcam oğluşuma çok kullanışlı görünüyor...

ondandır demi dilek yaa çok korktum insanın bi uvzunun istemsiz hareket etmesi çok kötü. ben bol bol süt içim yoğurt yiyim. partisyonmu ne ondan olmasında.

benim kızda geçen banyodan çıkarken havluyu atınca ağladı hahah çıkmıcam die. küvette gülücükler saçıodu

iyi akşamlar kızlar nasılsınız..
herkez eşinden ve kaynanadan şikayetçi
geçmişi okudumda....
kızlar bencede bebiş var üşütecek hasta olacak diye dışarı çıkmamazlık yapmayın...
biz hiç çıkmıyosak haftanın iki günü dışardayız...
bazen de kızımı anneme bırakıyorum eşimle babaşa çıkıyoruz yoksa bunalır ölürüm yaa...

ben kızın tırnaklarıyla uğraşıodum acıttım galiba ağladı yarım kaldı :)

cani bide gülüyo
ay trnak deme bana kayınpeder her geldiğinde aa tırnakları uzamış, tırnakları uzamış mı, tırnakları uzunmu deyip duruyor. zaten minicik tırnakları var milimlik kesemem ya zaten çok çabuk uzuyor. bende dedim zaten minicik milimlik kesemem biraz daha uzaması lazım. ondan sonra hala diyo ama ben ölesine sölüom diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…