Kızlar iyi akşamlar...Benim fıstık biraz grip oldu sanırsam,keyfi yerinde sadece öksürük başladı...Doktoru aradım çay kaşığıyla aferin şurup ver dedi..bi de bir öksürük şurubu ama adını hatırlamadım şimdiKocişlerle kavgadan bahsrdilmiş..Bizde kocişle çok iyiyiz maşallah akşam biraz takışır gibi olduk,sabah telefonda aşkolsun zaten üç gündür beşe kadar uyumadım birde hafta sonu misafirim vardı anlayışlı olsaydın felan dedim..Tabi bu arada ses falan değişti bende :2: Bu akşam gelirken bir demet gül içindede not ''sen ağlıycağına dünya yansın '' çok duygulandım tabi ..Çok önce konuşmuştuk sürmene bıçağı istiyorum diye bıçak değil set almış ama ne bıçak seti..Bide iki tane yüz maskesi..Adam beni tanıyo iki dakkada tav oldum .Kalktım fırında makarnalar tatlılar kahveler bir hürmet bir hürmet...Ama yeni evlilikte çok oluyor böyle şeyler .Sonra bir bakıyon boşunaymış...
kızlar demin ilginç bişe oldu ilk önce elim sonra sol bacağım istemsiz hareket etti ve ayağıma basamadım :S
kızlar demin ilginç bişe oldu ilk önce elim sonra sol bacağım istemsiz hareket etti ve ayağıma basamadım :S
kimse benim yazdımı görmedimieşime tutunup yere oturdum ayakta duramadım. eşimde dalga geçiom sandı
kız dikkat et kendine. bircenin sana ihtiyacı var.
emziriyoruz ya hala ekstra kalsiyum ve magnezyuma ihtiyacımız var. süt yoğurt peynir ve muzu bol tüket. belkide sinirliysen sinirdende olabilir...
benm oğluşta çıplak olmayı çok seviyor. hele üstünü çıkarınca banyo yapcağını anlıyo sağa sola çeviryor kafasını suyu dökün hadi der gibialtını alırken dünyanın en mutlu bebeği oluyorr
pratikanne bende alırsam öyle bi araba alıcam oğluşumaçok kullanışlı görünüyor...
Benim be bebek arabası bu çok memnunuz inanın..
Benim be bebek arabası bu çok memnunuz inanın..
kimsecikler konuşmuyor :S
ben kızın tırnaklarıyla uğraşıodum acıttım galiba ağladı yarım kaldı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?