2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

oğlumu deli kaynanama emanet edip çıkcağıma evde otururum. zaten 2.dönem işe başlıom. bugünleri oğlumla değerlendiriyim. oğlumlada çıkamıom bıdı bıdı bıdı. ben bakardım oğluma siz çıkın fala filannn :S
ne şanslısın annen yakınındaaa. bende istiommmmmmmm

Son düzenleme:

bende çok sanslı oldugumu düşünüyorum cnm.....bekarken hiç aklımdan geçirmezdim annemlerden farklı bi ehirde yaşamak uzak gelirdi..şükürki kaderimde de yakınlık yazıyomuş

kızlar acil cevap konak denılen sey nasıl oluyor bebegımın basında bır sıvılce gıbı bısey oldu bugun resım bulamadım nette konak nasıl olur bırı cevaplasın acıl lutfen

kızlar acil cevap konak denılen sey nasıl oluyor bebegımın basında bır sıvılce gıbı bısey oldu bugun resım bulamadım nette konak nasıl olur bırı cevaplasın acıl lutfen

canımmm hemen ben yazıyım konak kahverengi kepek yada kabuk gibi olur genellikle sivilce olmaz

iyi akşamlar annecikler benim canavar uyudu nihayet

bugün ona beşik operasyonu düzenledim artık ayağımda sallamaktan iyice bunalmıştım bıraktığım anda ağlamaya başlıyordu gaz sancılarımızda biraz azaldı böylece yeni kurallara başladım yavaştan

şimdilik fena gitmiyor uykusu çok gelince haman beşiğe alıp biraz salıyorum arada beni arayıp mızmızlanıyor bende yanına gidip güvende oldunu hissetirmeye çalışıyorum

kucak isteği son hız devam ediyor ama o konuda çok şikayetçi değilim bir süre daha kucaklamaya full devam edicem oğluşumu

oyun halısı almış babamız keyfi yerideyse onda vakit geçiriyor biraz nefes alıyorum..

ah ecrin iyi hatırlattın yaa
bende kızımın tırnaklarını kesicektim...bişey yapıcam ama ne diyorum kendı kendıme.....
hehe bizimkide yarım kaldı çizdi bütün yüzünü

aynen yaaa

arkadaşlar forumda yeniyim cevaplarsanız sevinirim...
bebeğim 3 aylık henuz agulamıyor ara sıra sesli olarak gülüyor ama henuz agulama yok
sizinkilerin gelişimi nasıl agulama, elleriyle oynama ellerini izleme vs...

bebeğim 3 aylık henuz agulamıyor ara sıra sesli olarak gülüyor ama henuz agulama yok

benimki bağıra bağıra agu diyo ham hum ha hum falan dio
hatta şuan aguuu abuuuuuu baaaaaaaaaa buuuuuuuuuuuuuuuuu haaaaaaaaaaaam huuuuuuuuuuuu diye bağırıyo dönencesindeki köpeklere

Son düzenleme:

canım bence endişelenme bazı bebekler daha sakin olabiliyor yanlız doktorumun beni uyardığı bir konuyu paylaşim..

bebeğinizle mutlaka yakınına gelerek ve gözlerine bakarak konuşun o tepki vermesede siz sürekli konuşun gizli otizmin bir nedeni de sessizlidir

çalışan anne babalarda görülme sıklığı fazladır ve bir noktaya sabit uzun süre bakmasına izin vermeyin gözlerinize bakmasını sağlayın...

dediğim gibi bence endişe için erken ama önlem için tam zamanı canım

benim kızımda baya aguluyo buguluyo seslı gülmeye ve yeni yenı uzattıgım renklı nesnelere uzanmaya almaya çalışıyor...elleriyle resmen boğuşuyor agzına alamadıgında kendince söylenip duruyor....bencede endişe etmeyin ama yinede dr a bi görüşün...bizim doktor bıze aylık olarak bu ay şunları yapıcak falan diyo mesela ve gerçekden dedigi gibi oluyor..

benimki bağıra bağıra agu diyo ham hum ha hum falan dio

sorma yaa bizimki artık dert anlatmak ister gibi dudaklarını oynatıyor bugün oyun halısında yan dönmeyi çok seviyor bir baktım yüzüstü dönmüş kafayı dikmiş etrafı dikizliyo

hele de kucağıma alınca sanki odayı ilk kez görüyormuş gibi etrafı gözlerini patlata patlata merakla incelemesi yokmu

serseri yaa bütün gün iflahımı söksede gece annesini uyutuyor bebişim sağolsun

kızlr ısırgan otu çayı için bol bol sütünüz olur deneyin hemen göreceksiniz farkı
1 kupaya 1 tatlı kaşığı koyup 5 dk demlenince için
bol sütler inşallah....

hoşgeldin cnm..bizimki pek bi sesli maşallahh..ellerini yiyip bitiriyo bu ara ve birleştiriyor çok komik oluyor

benim kızım uzun zamandır kendı kendıne huy edındı yüzü kapanmadan uyumuyor...kapatmıyorum yüzünü aglıyo tmm örtüyorum diyorum örter örtmez uykuya geçiyo..bazende kendı elıyle sabıt degıl tabı ama bazı harektlerle yüzünü örtüyo sanırım böyle rahat uyuyo ama bi ortama gidigimizde kız boğulacak diyolar...anlatamıyorum daçünkü anlamayacaklarını biliyorum...

o sorun bizdede var birkaç gündür banyodan önce nemlendirici krem ve biraz zeytinyağı sürdüm ama çok bekletmediğim için sanırım hepsi gitmedi başı ile fazla da uğraşmak istemiyorum bıngıldak korkum yüzünden

annem yoğurt ve karbonatı karıştır koy yarım saat dedi ama ben şimdilik askıya aldım

bu konağın bir zararı yoktur umarım bebişlere :18:

cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar,
benimkide elleriyle sürkeli oynuyor ortada birleştiriyor ve sürekli ağzına götürüyor çok dikkatli bir şekilde çevresini izliyor önne konan nesnelerin her birine ayrı ayrı dikkatli bir şekilde bakıyor, sesli gülüyor ama tam net bir agulama yapmıyor diye merak ettim 3 aylık bebişlerinizin neler yaptığını

valla kızlar konak hakkında duyduklarımı yazıyım biaz acık olcak ama... eşinizle ilişkiye girerken prezervatif kullanmanız gerekiyormuş. yani spermler vajinanıza değmicekmiş. ben öle duydum :S ne alAka bilmiomama kocakarılar öle dio :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…