iyi akşamlar kızlar nasılsınız..
herkez eşinden ve kaynanadan şikayetçi
geçmişi okudumda....
kızlar bencede bebiş var üşütecek hasta olacak diye dışarı çıkmamazlık yapmayın...
biz hiç çıkmıyosak haftanın iki günü dışardayız...
bazen de kızımı anneme bırakıyorum eşimle babaşa çıkıyoruz yoksa bunalır ölürüm yaa...
oğlumu deli kaynanama emanet edip çıkcağıma evde otururum. zaten 2.dönem işe başlıom. bugünleri oğlumla değerlendiriyim. oğlumlada çıkamıom bıdı bıdı bıdı. ben bakardım oğluma siz çıkın fala filannn :S
ne şanslısın annen yakınındaaa. bende istiommmmmmmm
kızlar acil cevap konak denılen sey nasıl oluyor bebegımın basında bır sıvılce gıbı bısey oldu bugun resım bulamadım nette konak nasıl olur bırı cevaplasın acıl lutfen
heheah ecrin iyi hatırlattın yaa
bende kızımın tırnaklarını kesicektim...bişey yapıcam ama ne diyorum kendı kendıme.....
cani bide gülüyo
ay trnak deme bana kayınpeder her geldiğinde aa tırnakları uzamış, tırnakları uzamış mı, tırnakları uzunmu deyip duruyor. zaten minicik tırnakları var milimlik kesemem ya zaten çok çabuk uzuyor. bende dedim zaten minicik milimlik kesemem biraz daha uzaması lazım. ondan sonra hala diyo ama ben ölesine sölüom diyo
arkadaşlar forumda yeniyim cevaplarsanız sevinirim...
bebeğim 3 aylık henuz agulamıyor ara sıra sesli olarak gülüyor ama henuz agulama yok
sizinkilerin gelişimi nasıl agulama, elleriyle oynama ellerini izleme vs...
bebeğim 3 aylık henuz agulamıyor ara sıra sesli olarak gülüyor ama henuz agulama yok
benimki bağıra bağıra agu diyo ham hum ha hum falan dio
kızlar acil cevap konak denılen sey nasıl oluyor bebegımın basında bır sıvılce gıbı bısey oldu bugun resım bulamadım nette konak nasıl olur bırı cevaplasın acıl lutfen
kızlr ısırgan otu çayı için bol bol sütünüz olur deneyin hemen göreceksiniz farkı
1 kupaya 1 tatlı kaşığı koyup 5 dk demlenince için
bol sütler inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?