valla kızlar konak hakkında duyduklarımı yazıyım biaz acık olcak ama... eşinizle ilişkiye girerken prezervatif kullanmanız gerekiyormuş. yani spermler vajinanıza değmicekmiş. ben öle duydum :S ne alAka bilmiomama kocakarılar öle dio :S
Kızlar iyi akşamlar...Benim fıstık biraz grip oldu sanırsam,keyfi yerinde sadece öksürük başladı...Doktoru aradım çay kaşığıyla aferin şurup ver dedi..bi de bir öksürük şurubu ama adını hatırlamadım şimdiKocişlerle kavgadan bahsrdilmiş..Bizde kocişle çok iyiyiz maşallah akşam biraz takışır gibi olduk,sabah telefonda aşkolsun zaten üç gündür beşe kadar uyumadım birde hafta sonu misafirim vardı anlayışlı olsaydın felan dedim..Tabi bu arada ses falan değişti bende :2: Bu akşam gelirken bir demet gül içindede not ''sen ağlıycağına dünya yansın '' çok duygulandım tabi ..Çok önce konuşmuştuk sürmene bıçağı istiyorum diye bıçak değil set almış ama ne bıçak seti..Bide iki tane yüz maskesi..Adam beni tanıyo iki dakkada tav oldum .Kalktım fırında makarnalar tatlılar kahveler bir hürmet bir hürmet...Ama yeni evlilikte çok oluyor böyle şeyler .Sonra bir bakıyon boşunaymış...
bu bebeklerin 40 çıkınca böyle hurafeler de bitmiyor muydu yahu
bu arada bu hurafenin gerçekle ilgisi olmadığı kesin neden derseniz bir yakınımın bebeğinde de eskiden çok konak olmuştu ve kendisi eşinden ayrıydı
rahat olun
pratikcim masallah konduruyorum ikinizede
benim eltim muhabbeti gecmiştide demişti sizden uzak olsunda haklıymıs meger.
Evlilikte yıllar gectikce daha gec özür dilenir. Evlenene kadarmıs o hemen özürler. Hata gun olur özür bile dilenmez. 2 bucuk senelik evliyim sanırım artık özür beklememeliyim cok yıpratıcı
bu bebeklerin 40 çıkınca böyle hurafeler de bitmiyor muydu yahu
bu arada bu hurafenin gerçekle ilgisi olmadığı kesin neden derseniz bir yakınımın bebeğinde de eskiden çok konak olmuştu ve kendisi eşinden ayrıydı
rahat olun
bende 2.5 senelik evliyim ve benim kocişte özür dileme özürlüsü. üstelik özür dilemesini beklediğimi anladığında daha çok strese girip sinirleniyor... aslında ben kocişimle mutluyumda hep annesinin yüzünden geriliyoruz. aslında eşimde bana hak veriyo ama annesinede laf söyleyemiyo
bende 2.5 senelik evliyim ve benim kocişte özür dileme özürlüsü. üstelik özür dilemesini beklediğimi anladığında daha çok strese girip sinirleniyor... aslında ben kocişimle mutluyumda hep annesinin yüzünden geriliyoruz. aslında eşimde bana hak veriyo ama annesinede laf söyleyemiyo
bilemiyorum sugunlerde cok buyuk bir hayalkırıklıgı yasıyorum. kucuk birssey ama giderek büyüyor benim gözumde cunku hep aynını yapıyor hep benim sakinlesmemi bekliyor. Biliyor hergecen gun konunun büyüdügünü benimde üzüldügümü ama susuyoruz. ben özür bekliyorum ve acıklama oda benim kendime gelmemi. kendime gelip toparladıktan sonra söylermisiniiz özrün ne anlamı kalıyor? hem 2-3 gune unuturdum yani üzüldügüm yanıma kalıyordu artık unutmucam ama napacamıda bilmiyorum işte bebekle ilgileniom gunler geciyor
bilemiyorum sugunlerde cok buyuk bir hayalkırıklıgı yasıyorum. kucuk birssey ama giderek büyüyor benim gözumde cunku hep aynını yapıyor hep benim sakinlesmemi bekliyor. Biliyor hergecen gun konunun büyüdügünü benimde üzüldügümü ama susuyoruz. ben özür bekliyorum ve acıklama oda benim kendime gelmemi. kendime gelip toparladıktan sonra söylermisiniiz özrün ne anlamı kalıyor? hem 2-3 gune unuturdum yani üzüldügüm yanıma kalıyordu artık unutmucam ama napacamıda bilmiyorum işte bebekle ilgileniom gunler geciyor
canım benim eşim de böyle yapıyor, olay sıcakken hiç muhattap olmuyor, benim sakinleşmemi ve unutmamı bekliyor, sonra yapması gereken düzeltmeyi yapıyor.
ama buna gerekçe olarak da, "sen sinirliyken yapsam hiç affetmezsin" diyor. haklı olabilir.
böyle daha kolaylarına gidiyor tabii. suç bizde, o zaman biz de sakinleşmiş oluyoruz ve affediyoruz. ben şimdi aramız çok iyiyken sorunlarımı çözüyorum, yani onu mutlu ediyorum ve ne olur beni üzme diye anlatıyorum. anca böyle başa çıkabiliyorum öküzlüğüyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?