2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

bu bebeklerin 40 çıkınca böyle hurafeler de bitmiyor muydu yahu

bu arada bu hurafenin gerçekle ilgisi olmadığı kesin neden derseniz bir yakınımın bebeğinde de eskiden çok konak olmuştu ve kendisi eşinden ayrıydı

rahat olun

maşallahh canımm nazar değmesin.aslında kadınlarında erkeklerinde istediği aynı şey.karşılıklı sevgi ve saygı önemli olan birinin bunu başlatabilmesi galiba.bir taraf güzel davranınca genelde karşılıüğınıda çok güzel şekilde alır .

pratikcim masallah konduruyorum ikinizede
benim eltim muhabbeti gecmiştide demişti sizden uzak olsunda haklıymıs meger.

Evlilikte yıllar gectikce daha gec özür dilenir. Evlenene kadarmıs o hemen özürler. Hata gun olur özür bile dilenmez. 2 bucuk senelik evliyim sanırım artık özür beklememeliyim cok yıpratıcı

bende 2.5 senelik evliyim ve benim kocişte özür dileme özürlüsü. üstelik özür dilemesini beklediğimi anladığında daha çok strese girip sinirleniyor... aslında ben kocişimle mutluyumda hep annesinin yüzünden geriliyoruz. aslında eşimde bana hak veriyo ama annesinede laf söyleyemiyo

yooook analarına laf söylemezler ne olduklarını bilirler ama asla bizim ağzımıza laf vermezler.bizimki anasının huyunu bilir görürde ama sırf ben laf söylemeyeyim diye üstünü kapatır ama yemezler bende söylerim yüzüne çok bozuluyo

bilemiyorum sugunlerde cok buyuk bir hayalkırıklıgı yasıyorum. kucuk birssey ama giderek büyüyor benim gözumde cunku hep aynını yapıyor hep benim sakinlesmemi bekliyor. Biliyor hergecen gun konunun büyüdügünü benimde üzüldügümü ama susuyoruz. ben özür bekliyorum ve acıklama oda benim kendime gelmemi. kendime gelip toparladıktan sonra söylermisiniiz özrün ne anlamı kalıyor? hem 2-3 gune unuturdum yani üzüldügüm yanıma kalıyordu artık unutmucam ama napacamıda bilmiyorum işte bebekle ilgileniom gunler geciyor

canım bende aynı şeleri yaşadım. sustuk sustuk sustuk. sonunda yine ben konuştum. ben iyi davranınca en iyi benm ama biraz trip yapıım o benden daha tripli :S

canım benim eşim de böyle yapıyor, olay sıcakken hiç muhattap olmuyor, benim sakinleşmemi ve unutmamı bekliyor, sonra yapması gereken düzeltmeyi yapıyor.

ama buna gerekçe olarak da, "sen sinirliyken yapsam hiç affetmezsin" diyor. haklı olabilir.

böyle daha kolaylarına gidiyor tabii. suç bizde, o zaman biz de sakinleşmiş oluyoruz ve affediyoruz. ben şimdi aramız çok iyiyken sorunlarımı çözüyorum, yani onu mutlu ediyorum ve ne olur beni üzme diye anlatıyorum. anca böyle başa çıkabiliyorum öküzlüğüyle :)

aay ne güldüm öküzleer valla..hepsi mi bi fabrika çıkışlı mı bunlar ya allah allah

kızlar bunların hepsi aynı yazdıklarınızı ben yazmısım gibiyim inanın. Ama bunlar özürlük hata yapıyorsa nazımızıda cekecek. Yok affetmezsin falan hikaye bahane affetmemde nolcak elbette affedecez bilmiyorlarmı ama kolayına kacıyorlar sakinleşsin o zaman daha kolay.

Ya okadar zormu özür dilemek? ben varya saniye beklemem sevdigim insanlar üzgünken gözüme uyku girmez. Diyorki o an kendimi haklı görüom ondan dilemiom ya bırak %100 haksız oldugun konudada aynını yapıosunki. ha birde bazen aaa neden küstümüzü anlamazlarrrr anlatırsın kendinki o akılları alın sonra nerden bilim hiç düşünemedim derler ben düüüşüncesizim böleyim işte derler işin içinden sıyrılırlar bukadar kolay mı?

herseyi gectim bu es aglarken teselli etmemek sesini cıkarmamak dönüp yatmakta yeni adet!
sonuc hayalkırıklıgı, hayat böyle guzel yasanmaz bunlarla gecmez degermi!

her seferinde bende bak üzme ben cok hast oluyorum diyorum cok cok özür diler bir daha olmyacak der ama görüyorumki herseferinde daha bir acı veriyor hiçte dediği gibi olmuyor

bir zamanlar dinledigim sarkıyı dinliyorum suanevlenmeden önce dinlerdim o gunleri hatırlamak adına biraz olsun, cok guzeldi o gunler

http://www.zapkolik.com/71307/yuksek-sadakat-belki-ustumuzden-bir-kus-gecer.html

Son düzenleme:
selam kizlar son sayfalari gözden gecirdim hemen atlayayim dedim baliklama ben 3 yillik evliyim ilk baslarda ben aglayinca gelip beni teselli eder deger verdigini bana hisstirdi gerekirse özür dilerdi simdi aglamam para etmyior bende aglamayi biraktim

Kızlar üzülmeyin genel anlamda kendimizide paralasak değişmezler.Haklısınız hemde çok haklısınız ama karşınızda erkekler var onlara göre herşey normal tartışmamı oldu o an oldu bitti ne uzatıyorsunuzki derler.

Diyceğim olan size oluyor hepimiz kucağımızda bebeklerimizleyiz, ve biliyoruzki eşlerimizide çok seviyoruz bi kaba tabir var ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin.Gitmek doğrumu tartışılır ama en iyisi güd mek sanırım onlar umursamıyorsa sizde aynı silahı kullanın yeri geldiğinde umursamayın duymazdan gelin..

aynen nevyassss etki tepki didişe didişe gitcek bu hayat nerede öleeeee ... erkek

... koydumki herkes bilir ideal erkek nasıl olur, idealide istemioz bizkii

benim öküzcüğüm cicim çocuğu uyutmaya gitti, kendi de uyumuş :) ben de gece gece bulaşıklarımı hallettim neyse ki.

benimki çok iyidir, idealdir aslında ama işte erkek değil mi, hamurunda var birazcık öküzlük :) arada yola getiriyoz işte.

arada benim buhranlı zamanıma denk gelirse, ben de baya üzülüyorum, kırılıyorum. ama allah başka dert vermesin, halledilir bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…