2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

yawrum ayaklarını karnına cekıyo kıpkırmızı oluyo ya nede zorlanıyo aksm rezene verdım sadece uyutdu ya uykusunda sancı cekıyo yazık bu yavrulara

bende ayni sorun var kabizlik yok ama masur yeri cikisinda kaslarin yirtilmasi var sanirim dr gitcem diyorum bir türlü gidemyiorum offff ya krem alsam birsey verse rahatlayacam dr da gidemedim artik wc ye gitmeye korkuyorum

aynı durum bendede var cnm kaç gündür sölüom burda

bende bende napçamı bilemeidm iki gündür krem sürüom çok fazla acımıo şimdi wc de onu düşünmekten dikişlerimle ilgilenemedim.

napçaz bu kayımpederleri bilmiom. benimkide küstü gittiydi. dün bilezik getirmiş kızıma
yawrum ayaklarını karnına cekıyo kıpkırmızı oluyo ya nede zorlanıyo aksm rezene verdım sadece uyutdu ya uykusunda sancı cekıyo yazık bu yavrulara

kuzum yaa kıyamammmm

ya bende kabizlik yok ama cok agrim ve kanama oluyor kizlar wc ye gitmeye korkuyorum
demekki buda genelde oluyor dogum sonrasiii uff yaaaaa

Son düzenleme:
benım kız bugün sabahtan oğlene kadar 3 kez yemek kaşığı kadar sarı kustu çok korktum ama bişe yokmuş çok şükürrr sizlerde ne var ne yok bu basur bendede var bazen azalıo bazen artıo zeytinyağı için ii gelio kızlar

oley oley kızım kaka yaptı sırtına kadar taşmış bezden bez full dolu ay batarsa batsın nasıl mutlu oldum hee

ecrin insan nasil rahatliyor onlarr öyle yapinca demi
aslinda yapmamasi normal.anam benim gazman kizim gece 12 yi vurdu saat zart zurtt bitmek bilmedi karnini yagladim masaj ettim.gaz ilacini verdim.altini acik biraktim.o sekilde daha raht cikardi.bugün biraz daha rahat uyuduk.sükürr.

cnm benim kızın bi sıkıntısı yoktuda ben endişelendim kaka yapmayınca normal diolarda ne bilim. birce geceleri saat başı kalkıo ama emip geri uyuyo onun sancısı sabah oluo. emip yattığından heralde gece gazıyla ilgilenemiom aha şimdi başladı mesela gene uyuttuydum sözde. sancı tuttu galiba geri uyutup bende yatim :)

ah o sancılar benımkıde uyanık durdugu surece hep memeemde baska sansım yok gogslerım curuduu gore dıyceek bu be bebek doymuyo ama amasaallah tombul bıseyde ben anlamıyoom

ee kızlarr hamıleykeen uyudukk sımdı cekeceez gercı ben hamıleykende uyuamadım oglum var ama gece sat bası kalkmak cok zor ama o gecede gozerını gormuyommu bana bakıyoo butun uykusuzlugum gıdıyyo

slm kızlar artık giremiyorum eskisi gibi malum..
ya yavrum gece boyunca susumadı emzirdim yatırdım kıpkırmızı olup ağladı kucakta biraz sakinleşti hapşuruyorda kıyamam gazı çıkarıyo ama neden bu kadar huzursuz oldu ki çok üzüldüm..üşüttüm kuzuyu.....
[/COLOR]

aynını yapıom kendmde dinleniom bebemde uyuyor herkesede öneririm.

bizde de gaz var bayaaa
doktorumuza gittik 1. ay dolumund 2 gün olyor işitme iyi cıktı kalcalard iyi ama acmakta zorlanıyor dedi 1 ay her altını actıgında egzersiz yap 1 ay sonunda yine gelin kontrol edicez dedi. Maşallah şimdilik bu kadar. ilk ay asımızı yani hepatitin 2. dozunu vurulduk.

Doktorumuz gaza pek çok damla var dedi. ben zinco lmıstım biri önermişti doktor zinco pek işe yaramıo dedi nurse harvey önerdi aldık daha iyi gibi. Birde dedi koca karı ilacı gibi olacak ama aktarlarda satılır yel cevizi mi ne varmıs o iyi geliyormus dedi doktor. Pek cok hastam memnun kaldıgı söyledi dedi.

daha almdık bişi diyemicem. Siz denemek isterseniz sonucları bekleriz. ha birde o cevizi cok ince rendeden gecirip anne sütü ile ıslayıp verecekmişiz bebege öyle söyledi doktor.

kırkımıza 10 gun var hadi inş. ben gunluk pede gectim cok ufak geldiginden devam edio benimki hadi inş.

ben oglumda zincodan memnun kalmıştım am kızımda işe yaramıyo eşimde vermiyomusun diye söyleniyo sürekli aglayınca ne yapcam şaşırdım üstüne bide bütün gece beni uyutmuyo halim hal anlayacagınız

iki gundur yorgunluktan ölüom dün kusasım geldi artık misafirlere ikram hzrla sun bir sürü kişi basım döndü dinlemekten sisti e sonra dinlenmeye vakitmi var bu defa bebekuyandı haydiiiiiiiiiiiii 3 saat uyumaz uyanınca gezdir dur gece 11 artık kafam attı dedim esime sen uyut karnı tok yeter ben uyucam zvallaım uykudan kalktı naptı bilmiom sonrasını hemen bayılmısım

Az kaldı bir kaç güne evde ylnız kalcam yatıcam canım ister kalkıcam film izlicem keyif yapıcam bebemi uyutursam tabi

selam kızlar bir çogunuzun yazdıgını şaşkınlıkla okuyorum küçücük bünyeye ne çok şey sıgdırmaya çalışıyorsunuz... çeşit çeşit gaz damlaları çaylar......yapmayın arkadaşlar bu kadar alıştırmayın bebişlerin bünyelerını...benım kızımında gaz problemı çok oluyor çok da aglıyor ama şimdiye kadar devit 3 den başka hiç birşey vermedim anne sütüyle devam...birde emzıge lıştırma sürecinde çok çok az bal....
ben dogal yoldan gazını çıkarmasını saglıyorum....ince tulbentı sıcak ütüye basıp karnına yerleştırıyorum agladıgında ve gazı oldugunda masaj yapıyorum ama en önemlısı ayaklarını kasıklarına dogru götürerek egzersıs yaptırıyoum kı çok iyi geliyo....kızımı (rabbimin izni ile) dr ve ilaçlara alıştırmamaya gayret edıcem şimdiye kadar sadece aylık aşısına götürdüm böylede devam ederiz inşallah...kakasını ır iki gün yapamadı diye bişiler vermeyın bekleyın bıraz daha bence...
gece altını bene degiştirmiyorum mümkün mertebe...yoksa uykusu açılıyo ve benıde uyutmuyo sabah babamızı iş ugurlarken açıyorum oda rahat edıyo bende...gece son bezledıgınızde bol yaglayın hiç bişey olmaz allahın izni ile....bide ben ıslak mendılı ısıtmıyorum elımde bıraz ovuşturdukdan sonra dırek kullanıyorum kızımda alıştı ılk gunler aglıyordu ama şimdi hiç problem çıkarmıyo...bu aada kızımda artık bizim konuşmalarımıza hareketlerimize tepki vermeye başladı maşallah...tebessüm ediyor artık...rabbim saglıkla büyütmemizi nasıp etsın..ama çocuklarımızı ilaç kolık yapmayalım bıraz akışına bırakalım derım ben....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…