bende ayni sorun var kabizlik yok ama masur yeri cikisinda kaslarin yirtilmasi var sanirim dr gitcem diyorum bir türlü gidemyiorum offff ya krem alsam birsey verse rahatlayacam dr da gidemedim artik wc ye gitmeye korkuyorum
bende bende napçamı bilemeidm iki gündür krem sürüom çok fazla acımıo şimdi wc de onu düşünmekten dikişlerimle ilgilenemedim.selam kızlar
bende sigara içiyordum hamile kalmadan önce bıraktım. eşim çok karşıydı içmeme sanırım bundan sonra başlarsam çok fena kavga çıkar :S
basur muuinanın buz getirip üzerine oturasım var. şeyimi yapınca öle acıoki kanıyo hatta. tuvaletten çıkınca acısıda geçmiyorki oturamıom şeyimin üzerine :S
kaynanamla kayınpeder geldi. bebeğin yatağıda yatak odamızda olduğu için genelde ordayım. neyse karı geldi oğlumu aldı annen dinlensin biraz diyip oturma odasına gitti kapıyı kapattı. şimdi deli gibi seviyorlar çocuğu. bende yatakodasındayım laptobu açtım oturdum. hususi gitmicem yanlarına. ev doğalgazlı sobalı olsa kapat kapıyı demi. sanki gelme der gibi. çok sinirliyim çokkkkkkkkkk
al işte gelde sigara içmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
yawrum ayaklarını karnına cekıyo kıpkırmızı oluyo ya nede zorlanıyo aksm rezene verdım sadece uyutdu ya uykusunda sancı cekıyo yazık bu yavrulara
ya bende kabizlik yok ama cok agrim ve kanama oluyor kizlar wc ye gitmeye korkuyorum
demekki buda genelde oluyor dogum sonrasiii uff yaaaaa
yawrum ayaklarını karnına cekıyo kıpkırmızı
ecrin insan nasil rahatliyor onlarr öyle yapinca demi
aslinda yapmamasi normal.anam benim gazman kizim gece 12 yi vurdu saat zart zurtt bitmek bilmedi karnini yagladim masaj ettim.gaz ilacini verdim.altini acik biraktim.o sekilde daha raht cikardi.bugün biraz daha rahat uyuduk.sükürr.
ben bi kac gündür geceleri altını degiştirmiyorum..
yatmadan önce bi güzel pişik önleyici kremini sürüyorum, sonra bezliyorum, sonra sabah 7 gibi uyanınca acıyorum.
uzmantvde dinlemiştim, burdada bi arkadaş yazmıştı, gercekten cok iyi oldu,
hem üşümüyo gece, hemde uykusu bölünmüyo kızımın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?