kızlar demin ilginç bişe oldu ilk önce elim sonra sol bacağım istemsiz hareket etti ve ayağıma basamadım :S
benim öküzcüğüm cicim çocuğu uyutmaya gitti, kendi de uyumuş :) ben de gece gece bulaşıklarımı hallettim neyse ki.
benimki çok iyidir, idealdir aslında ama işte erkek değil mi, hamurunda var birazcık öküzlük :) arada yola getiriyoz işte.
arada benim buhranlı zamanıma denk gelirse, ben de baya üzülüyorum, kırılıyorum. ama allah başka dert vermesin, halledilir bunlar.
iyi geceler hanımlar....benimki daha yeni yattı,uyuyor yatırıyorum geri kalkıyor..cinnet geçirtecekler be yav...
tatlım sinirlerde tuaflık bendede oldu,tüm hamileliğim boyunca sağ kolumdan çektiğimi bir allah bir ben bilirim,parol alıyordum...doğumdan sonrada sağ elimde ve sol ayağımda oldu,doktoruma söyledim magnezyum desteği verdi,oda bebişte gaz yaptı,onuda bıraktım,geçti sayılır...
kızlar 9 yıllık evliyim 10 uncu yılı yaşıyoruz,şunu bilin kucağınıza aldığınız bebekler büyürdü kocalarınız büyümez,sakın değişmesini bekleyipte kendinizi yıpratmayın,kendinize yönelin...30 lara yaklaşırken zaten boşa kürek çekme işini bırakacaksınız...
aa seninki nasıl olyordu cnm tarif ettiğim gibimi
canım nasıl tarif edeyim ki,pis bir his sanki oradaki damar çekiliyormuş gibi aynı anda sanki his yok gibi...doktor magnezyumdan olabilir dedi...
birde kızlar fakir iyi beslenemeyen bir annenin sütünün vitamin değeriyle zengin hominigırtlak annenin sütünün vitamin değeri arasında fark yokmuş,çünkü çocuk için gereken vitaminler annenin vücudundanda olsa sağlanıyormuş,yani yediklerimiz önce bizim için faydalı,çok doğum yapmış eski ninelerimiz hep yamuk yumuk oluyor farkındaysanız...vitamin kalsiyum takviyesi yok tabi,habire kadınların vücudundan harcanıyor...
aynen öyle hissiszlik artı titreme gibi felç gibi ne bilim ya çok korktum bu korkunun üstüne eşim güldü bide ayakta duramadım eşime tutunup yavaşça oturdum hala titriodu bacağım :S ay hatırladıkça garip oluom. ben napim şimdi.
geçmiş olsun canım korkma bişeycik yoktur korkacak....
sütte veriyoruz ya,vücudumuzda çok yorucu bir maratondan çıktı üstelik geçecektir...ben facete üyü oldum canım hoş henüz bizim resmmiz yok ama seninki hangisi ?
kızımın adına açtım cnm ben birce
bende buradaki ismimle bir hesap açayım en iyisi....sizin resmizin çok flu görünüyor...tam göremedim...
iyi geceler....
gunaydın
kerem agzına bişi alıyor cok sinirleniyor sonra damak mı acaba kasınıyor yazık kuzuma yaaaa
dün aynı şeyi bende dedim yaş 30 olunca boşa zaman harcayacaklarınıiyi geceler hanımlar....benimki daha yeni yattı,uyuyor yatırıyorum geri kalkıyor..cinnet geçirtecekler be yav...
tatlım sinirlerde tuaflık bendede oldu,tüm hamileliğim boyunca sağ kolumdan çektiğimi bir allah bir ben bilirim,parol alıyordum...doğumdan sonrada sağ elimde ve sol ayağımda oldu,doktoruma söyledim magnezyum desteği verdi,oda bebişte gaz yaptı,onuda bıraktım,geçti sayılır...
kızlar 9 yıllık evliyim 10 uncu yılı yaşıyoruz,şunu bilin kucağınıza aldığınız bebekler büyürdü kocalarınız büyümez,sakın değişmesini bekleyipte kendinizi yıpratmayın,kendinize yönelin...30 lara yaklaşırken zaten boşa kürek çekme işini bırakacaksınız...
kızlar günaydın
anca yazabildim işlerden 2 gündür işe başladım
okadar yorgun ve uykusuzumki gözlerim kıpkırmızı kançanağı
benim oğlum gece kuşu gündüz uyuyo gece nöbette
sizler nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?