2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

iyi geceler hanımlar....benimki daha yeni yattı,uyuyor yatırıyorum geri kalkıyor..cinnet geçirtecekler be yav...

kızlar demin ilginç bişe oldu ilk önce elim sonra sol bacağım istemsiz hareket etti ve ayağıma basamadım :S

tatlım sinirlerde tuaflık bendede oldu,tüm hamileliğim boyunca sağ kolumdan çektiğimi bir allah bir ben bilirim,parol alıyordum...doğumdan sonrada sağ elimde ve sol ayağımda oldu,doktoruma söyledim magnezyum desteği verdi,oda bebişte gaz yaptı,onuda bıraktım,geçti sayılır...

kızlar 9 yıllık evliyim 10 uncu yılı yaşıyoruz,şunu bilin kucağınıza aldığınız bebekler büyürdü kocalarınız büyümez,sakın değişmesini bekleyipte kendinizi yıpratmayın,kendinize yönelin...30 lara yaklaşırken zaten boşa kürek çekme işini bırakacaksınız...

çok doğru demişin cnm allah başka dert vermesin hepimiz sağlıklıyız biraradayız daha ne.şükür halimize

aa seninki nasıl olyordu cnm tarif ettiğim gibimi

aa seninki nasıl olyordu cnm tarif ettiğim gibimi

canım nasıl tarif edeyim ki,pis bir his sanki oradaki damar çekiliyormuş gibi aynı anda sanki his yok gibi...doktor magnezyumdan olabilir dedi...

birde kızlar fakir iyi beslenemeyen bir annenin sütünün vitamin değeriyle zengin hominigırtlak annenin sütünün vitamin değeri arasında fark yokmuş,çünkü çocuk için gereken vitaminler annenin vücudundanda olsa sağlanıyormuş,yani yediklerimiz önce bizim için faydalı,çok doğum yapmış eski ninelerimiz hep yamuk yumuk oluyor farkındaysanız...vitamin kalsiyum takviyesi yok tabi,habire kadınların vücudundan harcanıyor...

Son düzenleme:

aynen öyle hissiszlik artı titreme gibi felç gibi ne bilim ya çok korktum bu korkunun üstüne eşim güldü bide ayakta duramadım eşime tutunup yavaşça oturdum hala titriodu bacağım :S ay hatırladıkça garip oluom. ben napim şimdi.

geçmiş olsun canım korkma bişeycik yoktur korkacak....
sütte veriyoruz ya,vücudumuzda çok yorucu bir maratondan çıktı üstelik geçecektir...ben facete üyü oldum canım hoş henüz bizim resmmiz yok ama seninki hangisi ?

kızımın adına açtım cnm ben birce

gunaydın
kerem agzına bişi alıyor cok sinirleniyor sonra damak mı acaba kasınıyor yazık kuzuma yaaaa

günaydınn benimkide gece parmağını emip durdu uykusunda.çekiyorum geri alıyor.kendi kendine öle uyumuş yatağında ilk defa.bende parmağına bişi olcak diye korkuyorum

dün aynı şeyi bende dedim yaş 30 olunca boşa zaman harcayacaklarını

Kızlar bende size katılıyorum 10 yıllık evli olunca insan anlıyor boşa kürek çektiğini...Onları düzeltiyim diye etrafı aydınlatan mum gibi kendisi eridiğini Sonra diyorsun ki bırak olacağına varsın,sonra bakıyorsun ki özgür kalan erkek neye uğradığını şaşırıyor tıpış tıpış sana geliyor. İlk başta sanıyorsun ki bırakırsam suyu çıkar yada iyce tepeme çıkar. Korkmayın kızlar onlar sizin...Tecrübeyle sabit.

Büyük kızım deneme sınavı olmuş,doğru ve yanlışlarını buluyorum yoksa küçük hanım trip atıyor.Miniği uyumaz büyüğü trip atar kocişle ayrı uğraşırız,iki nolu abla tutturur okula gitmiyim diye anne olmak zor zannat..Hemde çok uykun varsa..

herkese günaydınn....kızlar bugün eşimin ısrarları üzerine kremalı brokoli çorbası yapıcam..ben hiç sevmediğim için daha önce hiç yapmamaıştım..şimdi netten bakıyorum.. bi çok tarif var ..unla yapılan patatesle yapılan..ama ben sanırım pataters soğan krema ile yapılanı yapıcam..daha önce yapan varmı bu çorbayı nasıl güzel oluyo

kızlar günaydın
anca yazabildim işlerden 2 gündür işe başladım
okadar yorgun ve uykusuzumki gözlerim kıpkırmızı kançanağı
benim oğlum gece kuşu gündüz uyuyo gece nöbette
sizler nasılsınız

Maşallahın var pratik hakikaten pratiksin anlaşılan :)

Markafoniden aradılar özür için 1 bucuk ay önce kardeşime bişiler almıstım adamlar tam 1 ay sonra gönderdiler ve sipariş ettiğim 5 üründen sadece 2 sini göndermişler adamlara bak yaaaa

Yazık kardeşim kuzumda bekledi okadar simdide özür mözür

günaydın kızlar

sabah platesimi yaptırmadı cadı ya :) 1 saat kesintisiz vaktim olmuyor :) 1 saat kesintisiz uyumadığı için

bugün aşı günüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…