büyük kızım deneme sınavı olmuş,doğru ve yanlışlarını buluyorum yoksa küçük hanım trip atıyor.miniği uyumaz büyüğü trip atar kocişle ayrı uğraşırız,iki nolu abla tutturur okula gitmiyim diye anne olmak zor zannat..hemde çok uykun varsa..
iyi yönünden bakarsan yoklugunu cok hissetmeyecek o zaman
günaydın kızlar. geçmişi okumaktan fırsat bulamıyorum yazmaya, geçmişi okuyuncada bişeyler kaçırıyormuşum hissine kapılıyorum. rota aşısını yaptıran anneler 2. doz için 16. haftayı geçirmemek lazımmış sanıyorum . bilgisi olan var mı
canım bizim doktor aşıları biraz daha aralıklı yapıyor. 3 aşı birden olmadık mesela biz 2 aylıkken. bir tanesini 3 hafta sonraya bırakmıştı.
rotanın ilk dozunu geç olduk yani, ikinci dozu için de 16 haftamız geçti bile, ve sanırım 3 hafta sonra olcaz ikinci dozu. yani bizde ikinci doz 16 haftayı çok geçtikten sonra olcak.
selam kızlar herkes bebişleri uyutmuş anlaşılan benimki zorla uyudu sayılır emmemek için savaş vererek yani nasıl eski haline getiricem bilmiyorum sizinkilerde çok kusuyolarmı benimki her çeşit kusuyo hem kesnik gibi hemde su gibi neden oldugunuda bilmiyorum drun verdigi kusma şurubuda işe yaramadı gene kusmaya devam etti tekrar götürcemde nezaman bilmiyorum
Maşallahın var pratik hakikaten pratiksin anlaşılan :)
Markafoniden aradılar özür için 1 bucuk ay önce kardeşime bişiler almıstım adamlar tam 1 ay sonra gönderdiler ve sipariş ettiğim 5 üründen sadece 2 sini göndermişler adamlara bak yaaaa
Yazık kardeşim kuzumda bekledi okadar simdide özür mözür
rota aşısı ne kızlar biri banada anlatsın
canım bizim doktor aşıları biraz daha aralıklı yapıyor. 3 aşı birden olmadık mesela biz 2 aylıkken. bir tanesini 3 hafta sonraya bırakmıştı.
rotanın ilk dozunu geç olduk yani, ikinci dozu için de 16 haftamız geçti bile, ve sanırım 3 hafta sonra olcaz ikinci dozu. yani bizde ikinci doz 16 haftayı çok geçtikten sonra olcak.
bizim doktor özel aşılarla ilgili hiç bişe söylemedi
acaba sorsammı çünkü korkuyorum hastalanmasından
daha yeni atlattık grip oldu öksürük tıkanıklık
allah korusun bebişlerimizi
peki başka özel aşılar varmı
bizim doktor özel aşılarla ilgili hiç bişe söylemedi
acaba sorsammı çünkü korkuyorum hastalanmasından
daha yeni atlattık grip oldu öksürük tıkanıklık
allah korusun bebişlerimizi
peki başka özel aşılar varmı
benim bildiğim sadece bu aşı öözel cnm. önceden pnömokok da özelmiş ama artık devlet karşılıyor. bu aşıyı da bazı doktorlar öneriyor bazıları kesinlikle tavsiye etmiyorum diyor. bizim doktorumuz önerdi bizde biraz araştırdık ve yaptırmaya karar verdik. ilk dozumuz 2. ay kont oldu. 2. doz da 4. ay muayenesinde
bızde yarın olcaz rota virüsünü dıger asılar gec oldu oyuzden buda sektı
2.ay aşıları ne zaman oldubızımkı bayramdan sonra olmustubizimkiler aynı gün doğmuş 3. ayda oluyosa bizde soralım doktorumuza
rota aşısı ne kızlar biri banada anlatsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?