2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

slm arkadaşlar nasılsınız aşılardan bahsediyorsunuz ben rotavirüsü aşısını yaptırmadım çünkü gerek duymadım tabi bu benim fikrim benim ilk kızım 2 yaşındayken geçirmişti rotavirüsü isal ve kusmaşı olmuştu dr.götürdük vücüt biraz su kaybettiği için toz bir ilaç vermişti onu kullandık 3 günde iyleşmişti kızım çok şükür.bu deneyimi yaşadığım için elifim'e yaptırmadım aşı.

kızlar ben oğluma elma suyu yaptım 50cc kadar içti çok mu

50 cc için biraz erken gibi sanki cnm. tabiki bu benim fikrim. açy kaşığıyla birkaç defadan fazla verme bence şimdilik. maksat tatlara alışsın. 4. ayda ek gıdayı konuşacağız biz doktorla. öyle söyledi son kont de

slm cnm. sen tecrübeli annesin tabiki biz doktor tavsiye ettiği için yaptırdık. Allah bütün bebişleri korusun inş. hiçbiri hasta olmaz

kızlar bugun ögrendim 3 arkadasım daha hamileymiş dedim dimi doguran dogurana diye :)
bir kaçıda çalışma yapıyor :) size pek özendik diyorlar valla ne mutu bize :)

kızlar aranızda güzel krep yaparım diyen varsa bana bi tarif etse ya. cnım çekti ama hiç yapmadım şimdiye kadar. ah annecim olsa da yapsa

çalışan anneleeerrr müjdem var yeni doğum yapan bi ark.ım aradı ilk 6 ay süt izni 3 saate çıkıyormuş yasa kabul edilmiş resmi gazetede yayınlanması gerekiyormuş inşallah bi an önce çıkarda son iki ayımızda 3 saat kullanırız

Akşama yemeğe misafir çağırdım arı gibi çalışıyorum şimdi

Rota aşısını bize 3 ay 5 günlükken doktorumuz yaptırmamızı önerdi bende düşünmüyordum açıkçası söyledim oda bebeğinizin sağlığı için yaptırın deyince yaptırdık.Peki geçmedimi süre dedim hayır dedi biz aşı olmayan aylarda yapmayı uygun görüyoruz 3 ve 5. ayda yani dedi.

Birde söylediğine göre bu rota aşısınıda yakın zamanda devlet karşılayacakmış ve normal aşılar gibi her bebeğe yapılacakmış.

ben geldim kim var kim yok. yukarda kaynanadaydım kardeşide vardı cak çuk öpüo çocu aman teyze dedim hassas onun cildi yanağından öpme dedim

bebekleri uyumayan annelere
selam kızlar 2 aylık bir kızım var hiçbir sorunu yok hatta çok uykusu var ama geceleri uyumamak için direniyor.huysuzlanıyor ama öle kolik bebekler gibi ağlamıyorda artık psikopata bağlamıştım dua ede ede bi hal oldum yeterki uyusun die gündüzleri iyi ama geceleride böle olsa derrkennn bi site keşfettim.kolik bebekler için kesinlikle denemelisiniz.bebeğim kolik olmadığı halde dinlerken uyuya kalıo mayışıo rahatlıo. tavsiye derim kızım beyaz olanından değilde pembe olanından hoşlandı.
Beyaz Gürültü :: Artık Bebeğiniz Uyusun

az önce bi topikte bunu okudum sizinlede paylaşmak istedim. ben deniycem. uyumasada sakinleşse yeter

elinde orange renk huni olan varsa bana göndersin kızlar....
dün geceden beri miniğin uykusu dandini,büyükte annelik hakkını istiyor benden...evde;sen kızlarla ilgilen işleri ben hallederim demiyor....birde allah eksikliğini vermesin asilzade fransız dükü kocam var....tek açılma mekanım burası kızlar,iyi ki varsınız...

Son düzenleme:

cnm allah kolaylık versin ben 1 taneyle zor başa çıkıyorum valla. ama açılma mekanı tezine katılıyorum hepimiz aynı durumdayız. haftada 1 dışarıya çıkabilmek için gün sayar olduk. çok değil 7-8 ay önce evime gelince kendimi rahatlamış özgür hissediyordum şimdi ise tam tersi. ama oğluşumun yüzüne bakınca bana bi gülücük atınca her sıkıntım bitiyor

kızıma playsckool ikii egzersiz arkadaşı aldım bugün geldi ve çok çok sevdi ,sürekli kucak isteyen bebişlerin annesine tavsiye olunur .

ilk altı ay calısmıcam için pek sevinmedim ama kimbilir biz bebekleri büyütünce ne kolaylıklar cıkacak belki AB ye girmek için ücretli doğum iznini 6 aya cıkarırlar, kolay öle heryerde ilk 6 ay anne sütü verin diye bagırmak

evdeydim kız nerde olcam sıpaamla uğraşmaktan vakit bulamıyorum valla cok yoğunummm

slm kızlar..bişey sorcam bebeklerinize hiç fitil veriyomusunuz ben bazen çok huysuz olduğunda sakinleşsin diye veriyorum...mesela şimdi verdim..saat 1 den beri uyumuyo kuş gibi yatıp kalkıyo ve sürekli ağlıyo...ağrısı varmış gibi...bende 1 fitil attım...sakinleştirsin diye...emince susuyo sadece sürekli emmiyo göğsümde uyuyo bırakınca uyanıyo..benimde başım çok ağrıyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…