ilk altı ay calısmıcam için pek sevinmedim ama kimbilir biz bebekleri büyütünce ne kolaylıklar cıkacak belki AB ye girmek için ücretli doğum iznini 6 aya cıkarırlar, kolay öle heryerde ilk 6 ay anne sütü verin diye bagırmak
slm kızlar..bişey sorcam bebeklerinize hiç fitil veriyomusunuz ben bazen çok huysuz olduğunda sakinleşsin diye veriyorum...mesela şimdi verdim..saat 1 den beri uyumuyo kuş gibi yatıp kalkıyo ve sürekli ağlıyo...ağrısı varmış gibi...bende 1 fitil attım...sakinleştirsin diye...emince susuyo sadece sürekli emmiyo göğsümde uyuyo bırakınca uyanıyo..benimde başım çok ağrıyoo
kızlar aranızda güzel krep yaparım diyen varsa bana bi tarif etse ya. cnım çekti ama hiç yapmadım şimdiye kadar. ah annecim olsa da yapsa
selam kızlar,
bugün doktordaydık, bana söylediklerini yazayım istedim size de:
son ay sadece 345 gramcık almışız. niyeyse sütüm pek yaramıyor maalesef. buna karşılık doktor 1 hafta kampa al kendini dedi, bu bir haftada 150 gr alırsa sadece anne sütü ile devam edicez. inşallah toparlar.
kampa al derken yemem gerekenleri de söyledi:
bulgur pilavı
soğan yahnisi
tahin - pekmez
ayva kompostosu
boza
malt içeceği (vitamalt)
bira mayası kapsülü (GNC'den al dedi)
3.5 lt su
sütüm var aslında, çok şükür boş kalmıyor memelerim ama kaliteli besin yemiyorum diye yaramıyor sanırım. bundan sonra çok sıkı takip edicem, biraz toparlasın kuzum kendini.
selam kızlar,
son ay sadece 345 gramcık almışız. niyeyse sütüm pek yaramıyor maalesef. buna karşılık doktor 1 hafta kampa al kendini dedi, bu bir haftada 150 gr alırsa sadece anne sütü ile devam edicez. inşallah toparlar.
bulgur pilavı
soğan yahnisi
tahin - pekmez
ayva kompostosu
boza
malt içeceği (vitamalt)
3.5 lt su
sütüm var aslında, çok şükür boş kalmıyor memelerim ama kaliteli besin yemiyorum diye yaramıyor sanırım. bundan sonra çok sıkı takip edicem, biraz toparlasın kuzum kendini.
selam kızlar,
bulgur pilavı
soğan yahnisi
tahin - pekmez
ayva kompostosu
boza
malt içeceği (vitamalt)
3.5 lt su
inş. işe yerar canım.
ben bunlardan bulguru çok yiyom bi tencereyi rahat yiyom
benimki 560 gr alınca mamaya başlayalım dedi
bende kendimi kampa aldım 4 gündür
benimki mama yemiyor
kızlar prinç unu maması yapın kendınıze cok ıse yarıyor
pikecim ısıganotu çayı yap.sütüde kalitesinide arttırıyormuş
inşallah canım :)
vala ben yumurta süt yoğurt üçlüsüne asılmıştım, bu dediklerini yapmıyordum, bakalım..
doktor bir hafta süre verdi işte iyiye gitmezse ya mama ya da ek gıdaya başlangıç yaparız dedi. ben de giriyorum kampaa
kız aklımda bu da yazdım bi köşeye, dönüşümlü deneyeyim diyorum :)
bunu da yapalım bakalım :) süt var ama kalitesi artsa iyi olcak
teşekkürler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?