2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

çalışacaklar çalışmak zorunda olanlar için demiştim..

ben veriyorum arada.

kızlar aranızda güzel krep yaparım diyen varsa bana bi tarif etse ya. cnım çekti ama hiç yapmadım şimdiye kadar. ah annecim olsa da yapsa

1,5 s. bard.un,1 su bard.su,2 yumurta,yarım su bard.süt,1 çay k.tuz,pişirmek için margarin /yumurta hariç malzemeleri iyice karıştır,yumurtaları ekle,çırp.teflona 1 çay k.margarin koy erit,1 kepçe hamurdan dök,pişir..Afiyet olsuun..

selam kızlar,

bugün doktordaydık, bana söylediklerini yazayım istedim size de:

son ay sadece 345 gramcık almışız. niyeyse sütüm pek yaramıyor maalesef. buna karşılık doktor 1 hafta kampa al kendini dedi, bu bir haftada 150 gr alırsa sadece anne sütü ile devam edicez. inşallah toparlar.

kampa al derken yemem gerekenleri de söyledi:

bulgur pilavı
soğan yahnisi
tahin - pekmez
ayva kompostosu
boza
malt içeceği (vitamalt)
bira mayası kapsülü (GNC'den al dedi)
3.5 lt su

sütüm var aslında, çok şükür boş kalmıyor memelerim ama kaliteli besin yemiyorum diye yaramıyor sanırım. bundan sonra çok sıkı takip edicem, biraz toparlasın kuzum kendini.

inş. işe yerar canım.

ben bunlardan bulguru çok yiyom bi tencereyi rahat yiyom

benimki 560 gr alınca mamaya başlayalım dedi
bende kendimi kampa aldım 4 gündür
benimki mama yemiyor

iyi akşamlar kızlar bizde bugün dr daydık oğluşum 600 gr almış dr orta dedi bizimki günde 200cc mama yiyor. sütüm artsın çok istiyorum bulgur coşturuyor ama hergün yenmiyor. ısırgan çayı deneyeceğim bende herkes onu söylüyor

inş. işe yerar canım.

inşallah canım :)

ben bunlardan bulguru çok yiyom bi tencereyi rahat yiyom

vala ben yumurta süt yoğurt üçlüsüne asılmıştım, bu dediklerini yapmıyordum, bakalım..

benimki 560 gr alınca mamaya başlayalım dedi
bende kendimi kampa aldım 4 gündür
benimki mama yemiyor

doktor bir hafta süre verdi işte iyiye gitmezse ya mama ya da ek gıdaya başlangıç yaparız dedi. ben de giriyorum kampaa

kızlar prinç unu maması yapın kendınıze cok ıse yarıyor

kız aklımda bu da yazdım bi köşeye, dönüşümlü deneyeyim diyorum :)

pikecim ısıganotu çayı yap.sütüde kalitesinide arttırıyormuş

bunu da yapalım bakalım :) süt var ama kalitesi artsa iyi olcak

teşekkürler kızlar

kız melisesra :) sen hüplet bozaları, şimdi anlaşıldı senin tosunun sırrı :) maşallah

hep iyi olsun kilosu

benimki bu ayyy eveeeeet 1 kilo almış 5700 oldu..aslında çok üzüldüm hep 1400 alıyordu hemşirede çok ii üzülme dedi artık daha az alacak..

bombardıman yaşıyon aklın fikrin bişeler yemek olcek hehhehe herkes bişe dicek ye hepsini bende geçenki titremenin magnezyum eksikliğinden olduğunu düşünüom magnezyumiçeren şeyler yemeye başladım hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…