2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

napalım yicez artık ya :) herşey fıstıklar için

Oglumun goz rengi hala belli olmadi:) 3 ayimiz gecti ama
ayni durumda olanlar var mi?

bizimki de hala lacivert gibi, bakalım nasıl olcak. babamızın da koyu mavi

kız melisesra :) sen hüplet bozaları, şimdi anlaşıldı senin tosunun sırrı :) maşallah

hep iyi olsun kilosu

inşallah canım aslında kılosu dusuk ama zayıf dogdugu ıcın ıyı dedi doktor kılosuna yoksa dıger bebeklere gore dusuk

babam pazar gunu bozacıya goturdu çok sevıyomyaaa bozayı

selam hanımlar bgn aile hekımıne gttım hmsıre uyuz etdı sapur supur öptu ya alıyom elınden o bnm elımden alıyo :)

pike bn hep yemekten kılo hıc gtmıyor göbek duruyo bak hergun yumurta yıyorum kahvaltı doğru dızgun yapmıyorum öğlnle akşm tıka basa yıyorum bu gıdısle 100 kılo olcam :)

bnm kız hıc ble muzıklerı sevmıyo ya
bu osman bnı mahvetdı ya offf nebıcım dızı yapmışlar

cnm sağol. int bulup yaptım ve afiyetle yedim. yine de sağol, not aldım bunu da. bugünlerde canım herşeyi çekiyor. :26:

herkese iyi geceler kızlar uzun zamandır giremiyodum daha doğrusu girip anca okuyabiliyodum herkes nasıl bebeişler nasıl ?

herkese iyi geceler kızlar uzun zamandır giremiyodum daha doğrusu girip anca okuyabiliyodum herkes nasıl bebeişler nasıl ?

bende senin gibiyim aymeh,çoğu zmn okuyabiliyorum sadece..

pike bn hep yemekten kılo hıc gtmıyor göbek duruyo bak hergun yumurta yıyorum kahvaltı doğru dızgun yapmıyorum öğlnle akşm tıka basa yıyorum bu gıdısle 100 kılo olcam :)

öyle canım ya, yemekten kilo vermeyi unutcaz bi süre daha :)

kusması devam etmez inş canım bişeyi yoktur

kızlar sütünüzün artması için dut kurusu ve kuru üzümüde deneyin...ben şuan yiyorum,birazdan helva faslına geçicem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…