Oglumun goz rengi hala belli olmadi:) 3 ayimiz gecti ama
ayni durumda olanlar var mi?
benim kız mavi gözlü hemşire kalır artık dedi rengi koyu değil dönmez dedi ama bakam
bombardıman yaşıyon aklın fikrin bişeler yemek olcek hehheheherkes bişe dicek ye hepsini bende geçenki titremenin magnezyum eksikliğinden olduğunu düşünüom magnezyumiçeren şeyler yemeye başladım hadi hayırlısı
Oglumun goz rengi hala belli olmadi:) 3 ayimiz gecti ama
ayni durumda olanlar var mi?
kız melisesra :) sen hüplet bozaları, şimdi anlaşıldı senin tosunun sırrı :) maşallah
hep iyi olsun kilosu
bebekleri uyumayan annelere
selam kızlar 2 aylık bir kızım var hiçbir sorunu yok hatta çok uykusu var ama geceleri uyumamak için direniyor.huysuzlanıyor ama öle kolik bebekler gibi ağlamıyorda artık psikopata bağlamıştım dua ede ede bi hal oldum yeterki uyusun die gündüzleri iyi ama geceleride böle olsa derrkennn bi site keşfettim.kolik bebekler için kesinlikle denemelisiniz.bebeğim kolik olmadığı halde dinlerken uyuya kalıo mayışıo rahatlıo. tavsiye derim kızım beyaz olanından değilde pembe olanından hoşlandı.
Beyaz Gürültü :: Artık Bebeğiniz Uyusun
az önce bi topikte bunu okudum sizinlede paylaşmak istedim. ben deniycem. uyumasada sakinleşse yeter
1,5 s. bard.un,1 su bard.su,2 yumurta,yarım su bard.süt,1 çay k.tuz,pişirmek için margarin /yumurta hariç malzemeleri iyice karıştır,yumurtaları ekle,çırp.teflona 1 çay k.margarin koy erit,1 kepçe hamurdan dök,pişir..Afiyet olsuun..
selam kızlar, multi tabs vitamin kullanan varmı?
ben kullanıyom canım neden sordun bnmkıde yenı uyandı babamız uyndrdı saolsun özlemişduzenını bozuyo cocugumun sınır edıyo ya
multi tabs için erken değil mi?
doktorumuz verdi moondance sanmıyorum erken olduğunu..
buzdolabındamı saklıyorsun onu soracaktım
oda sıcklıgında saklıyom bnm kızın hırıltısı vardı bıraz nce balgamlı kustu ya neden üşütdukmu acaba ?kızlar
herkese iyi geceler kızlar uzun zamandır giremiyodum daha doğrusu girip anca okuyabiliyodum herkes nasıl bebeişler nasıl ?
buzdolabındamı saklıyorsun onu soracaktım
oda sıcklıgında saklıyom bnm kızın hırıltısı vardı bıraz nce balgamlı kustu ya neden üşütdukmu acaba ?kızlar
hmmm..kutuda buzdolabı diyor ama tedirgin oluyorum soğuk soğuk vermeye..aman dikkat et üşütmesin cnm ya...
pike bn hep yemekten kılo hıc gtmıyor göbek duruyo bak hergun yumurta yıyorum kahvaltı doğru dızgun yapmıyorum öğlnle akşm tıka basa yıyorum bu gıdısle 100 kılo olcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?