buzdolabındamı saklıyorsun onu soracaktım
oda sıcklıgında saklıyom bnm kızın hırıltısı vardı bıraz nce balgamlı kustu ya neden üşütdukmu acaba ?kızlar
ara sıra ipekte öyle balgamlı gibi kusuyor.bi problem olduğunu düşünmüyorum ben
ara sıra ipekte öyle balgamlı gibi kusuyor.bi problem olduğunu düşünmüyorum ben
saol bnmkıde arada bır öle kusuyo bnde brazdan bıskuvı yıce cay ile :)
kızlar sütünüzün artması için dut kurusu ve kuru üzümüde deneyin...ben şuan yiyorum,birazdan helva faslına geçicem...
bence bu kilolar bu gidişle hiç gitmeyecek artmasın da :)
ben varım ecrinece....benimki iflahımı söktüde bugün ancak gece girebildim...geceyarısından önce uyumuyor...
benimki uyandıda ona gittiydim dün uyumamış galiba
ya benimki geceyi gündüzü ters yaşıyordu,çok zorda olsa bir haftada akşam 9,30 a almıştım uykusunu...geçen hafta gezmeye gittik iki gün,aha yine uykusu bozuldu,12, 1 demeden uyumuyor...birde ağlıyor...zaten siyam ikizleri gibiyiz...sürekli kucakta...azcık erken yatsa bende kendime bir saat ayırabilirim ya...
ecrinece ben başıma gelecekten korkuyorum bu benim minik cadı biri iki,ikiyi üç,üçü dört derken yine geceyi gündüzü karıştırırsa yandım,o çok zor....
onun dışında günü gününü tutmuyor her günü farklı yaşıyoruz...iki üç gündür zapıttık ama....
bende kaçıyorum canım,
saç konusunu dert etme,doğum yapmış bütün annelerde var aynı sorun,benimkide avuç avuç dökülüyor,banyonun son suyunda elma sirkesiyle karıştırdığın suyu dökücekmişsin saçına....nette ve kk da bunu buldum...iyi geceler...
elma sirkesi he daha önce kaşıntı için durulamıştım saç dökülmesinedemi iyi geliomuş. yapayım bari ara ara. neyse bende yatim çok canım sıkılo bu saç meselesine inşllh geçer. sömürüo bu çocuklar bizi.
heheolur cnm öyle şeyler bizimde günümüz günümüze tutmuyor. benimde saçlarım çok dökülüyor ya bişeyler yapmam lazım avuç avuç gidio her banyoda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?