günaydın kıslar bugun rota vırusu aşımız var
kızlar benim oğluşum çok güzel aguluyo kendi çapında sürekli bişiyler anlatıyordu hatta sesli gülüyodu ama çu bir haftadır sadece ağlamak dışında hiç ses çıkarmıyor neden olabilir ay çok kafama takılıyo başına gelen varsa bi cevapdoktora götürmelimiyim sizce
selam kizlarr
esra ALLAH kolaylik versin canim yabizimde iki hafta sonra kizim cok agliyor iki tane yapiyor birde doktor.ilk asisini kameraya cektik.her ilk anini cekiyoruz.
zeynep tugce sürekli mi agliyor?karni tok olursa gazida olmazsa uykuyu da tam almissa ancak o zaman rahatliyor.karniin doydugundan falan eminmisin?
bir sıkıntısı var herhalde zeyneptugce..süreklimi ağlıyor?
hayır sürekli ağlamıyor bişey istediğinde yani mesela kucak istediğinde karnı acıktığında oyuncağını alamadığında ay nebiliyim verdiği tek tepki ağlamak oldu o agulamalar gitti bi sıkıntısı yok maşallah halinden memnun gibi ama sanki kkonuşmayı unuttu oğlum
günaydın kıslar bugun rota vırusu aşımız var
arkadaşlar sizce ne olabilir
geçmiş olsun cnm
üzülme annesi bence artık büyüyo bebişlerimiz ağlayarak daha çabuk isteğine cevap verdiğinizi öğrenmiş olabilir diye düşünüyorum:26:
saol canım sanırım bu aşı agızdan ınsallah kusmaz 4.ay asılarında yandık
kızlar bugün oğlumu gene doktora götürücem hala öksürüyo çok endişeliyim lütfen göğsüne inmiş olmasınbu arada yukarıda balgamlı kusmuktan bahsetmişsiniz.benim oğlumun öksürüğü için soru sorduğumda hemşire bana öksürük balgama çevirdiğinde ya yutar mideye gider ordan balgamlı kaka çıkar ya da ciğere gider ordan da balgamlı kusmuk gelir demişti.ne kadar doğru bilmem.ama benimkinin öksürüğü olduğu için dedi.sizde öksürük falan yok sanırım bilmiyorum üşütmeden olabilir mi acaba:26:
biz yaptırdık evet ağızdan ama kusma falan oladı inşallah sizde de olmaz
biz yaptırdık evet ağızdan ama kusma falan oladı inşallah sizde de olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?