2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

slm kızlar herkeze hayırlı günler..
yarın kontrolumuz var bakalım dr neler söylüycek
kağıda liste şeklinde sorularımı hazırladım

kızlar benim oglanın verem aşısı koluna iz yapmadı bunuda sorucam dr sanırım tutmadı ya :44:
birde bogaz altındaki pişik kesinlikle geçmiyor ne sürdüysem boynu kısa gıdışlı ondan iyileşmiyor sanırım
dün burnunu aspiratörle temizliyordum sümügün içinde cokk minicik kırmızılık gördüm kılcal damar gibi korktum ya neden burnunda kan olsunkı sanırım annesine çekti son zamandır burnu cok kuruyor belkide ondan tahriş oldu hergün temizliyoruz koca sümükleri

Birde şu kendi kendine uyumaya bırakmayı sorucam dr bakalım işkencemi çektiriyorum milletin dediği gibi cocuguma yarım sat buluyor bazen dalması ama yinede sorucam d pskılojık olarak gelişime etkisi olurmu

inşallah ben süt iznimi ders programı ayarlaması olarak kullanıcam
biraz fazla olmuş canım. sen daha önce tattırıyordun sanırım çay kaşığıyla ama. hem elma gaz yapabilir fazla olunca...
çok şükür bişey olmad ama az vericem bırakmadı biberonu ki bi baktım çekmiş

ben daha küçükken veriyordum

mezime dün oğluma elma suyu verdim 50cc vardı biberonda diline değdireyim ded,m bir çektiki sorma alamadımm

bizimki yarısını kustu ne yapacağız bilmiyorum ( yenidende yaptırmaya gücümüz yok...kalır heralde

cnm doktor bize aşıyı yapmadan önce kusarsa korkmayın ağız mukozasını sarsın yeterli oluyor dedi. ama her ihtimale karşı yarım saat emzirme demişti sanıyporum kusmasın diye. ama içini ferah tut, ağzına değse yetermiş.

burun aspiratörünü çok sık kullanmak zararlıymış cnm. ben burnu tıkalı olunca önce serum fizyolojik damlatıyorum sonra yumuşayınca da çok geride olmayanları kulak çubuğuyla alıyorum ama bunda çok dikkatli olmak çok ileriye sokmamak lazımmış. eğer çok ilerideyse burun aspiratörü kullanıyorum. eczacı bi arkadaşım böyle yapmamı söyledi. bebeişin burnundan çıkan kan aspiratörden kaynaklanmıştır korkma

kız loveli bu avatardaki foroyu hep sen sanıyordum birde kendi kendime diyordum ki ben bu hatıunu bi yerde görmüştüm sanki dün gece aşk ve cezayı izlerken çiçeği görünce senin avatar geldi gözümün önüne. allah beni neetmesin

Anladım canım demek sık kullanmamak gerekiyor ben 2 günde 1 kullanıyorum ..çünkü içi sümük doluyor tıkanıyor ..aslında bazen kendı kendıne atıyor hapşırıp bugun bir hapsırdı inanamadım kocaman sümük :))
birde dr sorucam ben serum fizyolojik kullanmıyorum.dogum yaptıgım hastanedeki dr FİZYosol diye sprey şeklinde verdi gerçi cocuk drmuza sprey şeklinde oldugnu söylemiştim zararlı olsaydı 2 dr vermezdi herhal

resimdeki loveli değilmi bende öle sanıyodum hatta işyerimde ona benzeyen bi arkadaş var bak sana benziyor diye onada gösterdim

ben burnunda sümük varsa ve alamıyorsam eski usul yöntem ile alıyorum .küçük çengelli iğnelerin arka kısmı ile çok kolay alınıyor,minicik olduğu için zorlamada olmuyor ,batma gibi tehikesi de yok.fizyolojik damlayı bende kullanıyorum onu kullanmanın hiç zararı yokmuş aksine çok faydalı.

ay kızlar leg magic spor aleti almıştım...çalışmaya başladım...içinde cdsi de vaR. acayip zor ama 3 günde farketti valla bacalarım bıngıllığı azalıyo..ama çok yorucu...cd deki kadın kuş gibi apıyo ben pelt oluyorum yılmadan yaparsam başarıya ulaşcam sanırtım

kolay gelsinnnnnn.benim göbek kaldı ve kilo almaya devam ediyorum.6.ayda başlıyacağım inş.spora

slm arkadaşlar nasılsınız birşey soracağım ben sizlere benim kızım çok hapşırıyor (hasta falan değil çok şükür)sizin bebişlerinizde hapşırıyormu gün içinde birkaç kere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…