- 14 Eylül 2009
- 2.616
- 107
- 163
anladım canım tşkr.eeee bizim burda çocuk dr.zor bulunduğu için gidemiyoz ki (mahrumiyet bölgesinden farkı yok)
hayırlısı olsur inş.istediğiniz yere çıkar tayininiz.aman iyi bulmuşsunuz doktorunuzu inşlh.iyi bir dr dur.
bitlisin güroymak diye bir ilçesi canım 3.yılımız olacak burda bu son senemiz inşallah tayin isteyeceğiz yaza çok sıkıldım buralarda hiç kimsemiz yok bide ben istanbulda doğup büyüdüm burda kendimi boşlukta hissediyorum
4 ayı doldursun bende elma suyu havuc suyu baslıycaam ha ıkı ay once ha ıkı ay sonra ne farkeder benceee
hayırlısı olsur inş.istediğiniz yere çıkar tayininiz.
inşlh.canım bakalım yaza göreceğiz :)
cnm doktor bize aşıyı yapmadan önce kusarsa korkmayın ağız mukozasını sarsın yeterli oluyor dedi. ama her ihtimale karşı yarım saat emzirme demişti sanıyporum kusmasın diye. ama içini ferah tut, ağzına değse yetermiş.
ek gıda konusunda kafam karışık arkadaşlar.sütümüz yeterli ise bence hemen ek gıdaya başlanmamalı.5.ayı sonlarına doğru düşünüyorum başlamayı.çünkü biberona alışan bebek memeyi istemiyor sonra ,zor emiyor.anne sütünün değeri hiçbirşeyde yok biliyprsunuz.
sen de bizim gibi bi oraya bi buraya gezeceksin sanıyorum ömrün boyunca. benim daha ilk yer ankara ama bundan sonra nereler olur bilinmez...
bence zaten biberonla verilmemeli ben kaşıkla vermeyi düşünüyorum ve zaten 2 tatlı kaşığı falan amaç tatlara alışması benim 6 yaşında bir kızım daha var ben ona 6.ayda dr verdiği listeye göre büyüttüm ne yazıyorsa o şekilde verdim herşeyi püre yapıyordum sonra kızım büyüdükçe pütürlü şeyleri yemiyor verincede öğürüp kusuyordu şimdi 6 yaşında hala zor yemek yiyor ben bu sorunları yaşadığım için erken başlamayı düşünüyorum
kaşıkla vermek uygun bencede.5 yaşındaki yeğenimde de yemek problemi var.belli şeyleri zorla yiyor.oda 3 aylık ken anne sütü kesilince mama işle beslenmeye başlamıştı.mamaya çok alışkındı yemek yemeyi sevmedi.
kız loveli bu avatardaki foroyu hep sen sanıyordum birde kendi kendime diyordum ki ben bu hatıunu bi yerde görmüştüm sankidün gece aşk ve cezayı izlerken çiçeği görünce senin avatar geldi gözümün önüne. allah beni neetmesin
uzaktan benziyom çiçeğeeeresimdeki loveli değilmi bende öle sanıyodum hatta işyerimde ona benzeyen bi arkadaş var bak sana benziyor diye onada gösterdim
evet canımslm arkadaşlar nasılsınız birşey soracağım ben sizlere benim kızım çok hapşırıyor (hasta falan değil çok şükür)sizin bebişlerinizde hapşırıyormu gün içinde birkaç kere
benim gibi 50cc verme tabiii4 ayı doldursun bende elma suyu havuc suyu baslıycaam ha ıkı ay once ha ıkı ay sonra ne farkeder benceee
ben biberonla gece sağdığım sütü veriyorum çok şükür memeyi de emiyor maşallaek gıda konusunda kafam karışık arkadaşlar.sütümüz yeterli ise bence hemen ek gıdaya başlanmamalı.5.ayı sonlarına doğru düşünüyorum başlamayı.çünkü biberona alışan bebek memeyi istemiyor sonra ,zor emiyor.anne sütünün değeri hiçbirşeyde yok biliyprsunuz.
sizin eşiniz askeriyedemi.benim eşim polis memuru bizde öyle çok tayın yok bi sadece 1 kere doğu görevi vardı onuda tamamlıyoruz inşlh.tayin istediğimiz yerde inşlh.tamamlıyacağız görevimizi.tabi sürprizlerle karşılaşmazsak eğer :)
bende 4.ayında vermeyi düşünüyorum yoğurt ve meyva sularını ama şimdi arada tattırıyorum çorba sularından falan alışsın tatlara yoksa sonra çok zor oluyor daha önceki kızımda yaşamıştım çünkü yemek yememe sorununu bunda öyle olsun istemiyorum alışsın herşeye
evet cnm asker benim eşim. evlenmeden doğu görevini yapmış burası da 8 yıl. rütbesi ve bölümü dolayısıyla bizim doğu görevi yok birdaha. ama nerwesi olur bilinmez.
aynen canım bende oglumda cok zorlandım
ben biberonla gece sağdığım sütü veriyorum çok şükür memeyi de emiyor maşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?