2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

anladım canım tşkr.eeee bizim burda çocuk dr.zor bulunduğu için gidemiyoz ki (mahrumiyet bölgesinden farkı yok)

sen de bizim gibi bi oraya bi buraya gezeceksin sanıyorum ömrün boyunca. benim daha ilk yer ankara ama bundan sonra nereler olur bilinmez...

4 ayı doldursun bende elma suyu havuc suyu baslıycaam ha ıkı ay once ha ıkı ay sonra ne farkeder benceee

bende 4.ayında vermeyi düşünüyorum yoğurt ve meyva sularını ama şimdi arada tattırıyorum çorba sularından falan alışsın tatlara yoksa sonra çok zor oluyor daha önceki kızımda yaşamıştım çünkü yemek yememe sorununu bunda öyle olsun istemiyorum alışsın herşeye

ek gıda konusunda kafam karışık arkadaşlar.sütümüz yeterli ise bence hemen ek gıdaya başlanmamalı.5.ayı sonlarına doğru düşünüyorum başlamayı.çünkü biberona alışan bebek memeyi istemiyor sonra ,zor emiyor.anne sütünün değeri hiçbirşeyde yok biliyprsunuz.

yaa inşallah öyledir eşim soracak başka doktora bakalım

bence zaten biberonla verilmemeli ben kaşıkla vermeyi düşünüyorum ve zaten 2 tatlı kaşığı falan amaç tatlara alışması benim 6 yaşında bir kızım daha var ben ona 6.ayda dr verdiği listeye göre büyüttüm ne yazıyorsa o şekilde verdim herşeyi püre yapıyordum sonra kızım büyüdükçe pütürlü şeyleri yemiyor verincede öğürüp kusuyordu şimdi 6 yaşında hala zor yemek yiyor ben bu sorunları yaşadığım için erken başlamayı düşünüyorum

sen de bizim gibi bi oraya bi buraya gezeceksin sanıyorum ömrün boyunca. benim daha ilk yer ankara ama bundan sonra nereler olur bilinmez...

sizin eşiniz askeriyedemi.benim eşim polis memuru bizde öyle çok tayın yok bi sadece 1 kere doğu görevi vardı onuda tamamlıyoruz inşlh.tayin istediğimiz yerde inşlh.tamamlıyacağız görevimizi.tabi sürprizlerle karşılaşmazsak eğer :)

kaşıkla vermek uygun bencede.5 yaşındaki yeğenimde de yemek problemi var.belli şeyleri zorla yiyor.oda 3 aylık ken anne sütü kesilince mama işle beslenmeye başlamıştı.mamaya çok alışkındı yemek yemeyi sevmedi.

slm arkadaşlar eskilere pek bakamadım ama ek gıdalar konusu geçmiş sanırım

bende 4, ayında vermeye başlmak istiyorum ama beni korkutan ek gıdaların gaz sancısını artırma ihtimali...

birde benim oğlum sürekli genzine süt kaçması problemi yaşıyor acele acele yemekden sanki kaçırıyorlar önünden nefes almayı unutunca genzine kaçıyor iştahı çok kilosu da ama ek gıda da napıcaz bilmiyorum süzerek vermek istemesemde sanırım güvende olana kadar öyle yapıcam

bakalım inşl.severek yerler yemeklerini bizlerede sorun çıkarmazlar.zaten 14 ay doğum iznim var bu süreçe kadarda emzirmeyi düşünüyorum inşlh.

resimdeki loveli değilmi bende öle sanıyodum hatta işyerimde ona benzeyen bi arkadaş var bak sana benziyor diye onada gösterdim
uzaktan benziyom çiçeğeee
slm arkadaşlar nasılsınız birşey soracağım ben sizlere benim kızım çok hapşırıyor (hasta falan değil çok şükür)sizin bebişlerinizde hapşırıyormu gün içinde birkaç kere
evet canım
4 ayı doldursun bende elma suyu havuc suyu baslıycaam ha ıkı ay once ha ıkı ay sonra ne farkeder benceee
benim gibi 50cc verme tabiii
ben biberonla gece sağdığım sütü veriyorum çok şükür memeyi de emiyor maşallahh

evet cnm asker benim eşim. evlenmeden doğu görevini yapmış burası da 8 yıl. rütbesi ve bölümü dolayısıyla bizim doğu görevi yok birdaha. ama nerwesi olur bilinmez.

aynen canım bende oglumda cok zorlandım

ben biberonla gece sağdığım sütü veriyorum çok şükür memeyi de emiyor maşallahh[/QUOTE]

aman benden de maşallah.genelde emmiyorlar diye duyuyorumya o yüzden endişeliyim.şurda iki ay sonra bende sütümü sağıp vermeye başlıyacağım işe başlayınca.inş.benimkide kesmez emmeyi.

ben biberonla gece sağdığım sütü veriyorum çok şükür memeyi de emiyor maşallahh

aman benden de maşallah.genelde emmiyorlar diye duyuyorumya o yüzden endişeliyim.şurda iki ay sonra bende sütümü sağıp vermeye başlıyacağım işe başlayınca.inş.benimkide kesmez emmeyi.[/QUOTE]

Merhaba arkadaşlar

Ben siteyi sürekli takip ediyorum ama ilk kez yazma fırsatı buldum. Benim bebişimde ekim doğumlu. 6. aya girdiğinde işe başlayacağım. doktorumuz işe başlamadan 1 hafta önce ek gıdaya yavaş bir geçiş yapabileceğimizi söyledi. bende o zamana kadar anne sütüne doysun istiyorum. Şu anda günde 1 kere mama vermek zorunda kalıyorum maalesef son beslenmesine sütüm yetmiyor çünkü. Bu arada ben biberona alışmaması için şurupların içinden çıkan şırınga gibi ölçekler oluyor ya onunla mama veriyorum bizimki kaşığı sevmiyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…