2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızlar hep yazam unutuom
ya benim bebeşn makatında pişiktir heralde kırmızı kırmızı sivilce gibi seyler var. Pişiktir yuksek ihtimal
ama gecmio yaaa 10 gundur var. Krem süryom sık sık alt degiştiryom yok. Napayım bir akıl verin. Krem sürünce cocugun surat nasıl rahatlıo sessizleşivverio yazık yavruma ya. bir kez mecbur kalmıstım chicconun ıslak mendilini kullanmıstım o zaman oldu. yoka pamuk ve sıcak su ile siliyorum. prima kullanıyoruz simdi molfix deniom gecermi diye.

bire bebe eldiveni kullnıomusunuz ben kullanıomda kırkı cıkınca cıkarsam mı? üşümez dimi? siz ne düşünyonuz?
şapka hiç kullnmıoz ilk bir hafta kullandık dogunca simdi yok kullanmıoz durmuo kafada zaten

bizimkine eldıven dayanmıyo bende çorap takıyorum elleri üşümesin diye...şapka kafasını terletip üşütesine sebeb olur idiye annem hiç taktırmadı aksesuar olarak kullanıyoruz sadece....apeprıl pişigi içinde ısıtılmış zeytın yagını tavsiye ederim kremden daha iyidir...

masallah cnm bende aynını dusunuyorum ama dediklerini yapıp hiç fayda görmeyen yada bunların yetmediği bi sürü bebek var. bebekten bebege degişiohersey kiminde hiç olmuokiii

bence gaz için konusyorum max 3 aya kadar kullanılabilir sonrası ii degil
sen bebeye masallah de gec bence sonra basa gelmeyince anlasılmaz nazar degmesin

sagol cnm onuda denicem k.valide izin vermio :) ne bebe yagı ne baska se bi rahat edemedim bebemle

ben nasıl alıştırılırsa öyle gider diye düşünüyorum...ama çok çok sorunlu bebekler istisna tabiki cnm...maşallah bütün meleklerimizede ayrıca

aparpil nohutlupilav ben eldiven sadece 3 gün hastanede kullandim eve gelince tirnaklarii kestim bizimkinin tirnaklari baya uzundu uyudugu zaman törpülüyorum yada hafif bebk tirnak makasiyla kesiyorum bebegin gelisimi icin eldiven iyi degil kendini kesvetmesi lazim bebegin bebeklerde dokunarak kendilerini kesvediyor bence tirnaklarini kesin ben kirkini beklemedim valla ne yalan söyleyeyim simdi ellerini yüzüne götürünce ters ceviriyor yüzünü cizmiyor elleri üsümez üsüse bile alisir kafasi icin sapkayi sadece bayodan sonra yada sabah bazen cok soguk o zaman takiyorum uykudan kalkinca cikartiyorum

kızlar ben de hiç eldiven taktırmadım, eller hep açık, bazen elleri soğuk oluyor ama önemli değil, ellerinden üşütmezler zaten. ev sıcak bizim, kendi üşümüyorsa sorun yok.

ecriiiin bizim doktor egzersiz yapacaksınız dedi ve o hareketi gösterdi canım.

sağ el sol ayağa dokunacak, sol el de sağ ayağa :) bişicik olmaz cnım korkma

biz kullanıyoruz canım yer cevizini. rendeliyosun onu,ya gögsünün ucuna sürüyorsun az bişi emmeden önce öyle veriyosun yada emzik emiyorsa onunla birlikte.

biz takıyoruz eldiven ve şapka. tırnaklarını kestik ama yine de çıkarttıgım zaman yüzünü çiziyo geçen gün çizmiş kociş bir sürü kızdı :)) şapkasını da takıyorum ki, erkek bebekler kafadan üşütürlermiş doktor öyle söylemişti hastanede o günden beri çıkartmıyorum hiç.

kızlaaaaaaaaaar sağ göğsüm coştu yaaa hem kocaman hemde ağrımaya başladı şimdide noluo buna anlamadım. akşamada musafir gelcek. işin garip yani gelecekleri ben tanımıyorum. bankada çalışıyorlarmış. ilginç insan tanımadığı birine nasıl gider :S

yarican yanlış anlama senle mevzumuz ayrı :)

ecriiiin bizim doktor egzersiz yapacaksınız dedi ve o hareketi gösterdi canım.

sağ el sol ayağa dokunacak, sol el de sağ ayağa :) bişicik olmaz cnım korkma

cnm sırt üstü yatarken değil yüzüstü yatarken yaptı korktum koluna bacana bişi olcek die. yoksa bende egzersiz yaptırıom kuzuma. en çokta karnına doğru çekme hareketini. çok işe yarı gazda.

slm kızlar nasılısınız bizim kırkımız çıkalı bi hafta olacak yarın kızımda farettiğim değişikler artık gündüzleri uyumuyor genelde hep uyanık doymak bilmiyor saat dolamdan acıkıyor ve geceleri 2 saatte bi kalkıyodu o aynı değişmedi sabahları benim yatmamı istemiyor kalkana kadar katıla katıla ağlıyor kalkınca öyle bi mutlu oluyorki anlatamam bi gülücükler saçıyoki bütün yorgunluğum gidiyo onun bana gülüşünü görünce sizde ne gibi değişikler oldu yazın sizde olurmu..

40 cikinalar hepsi ayni seyi söylüyor bebeklerimmiz bilincli gülüyorlar diyorlar ben sirf kirkinin cikmasini bu yüzden istiyorum oy oy anasi kurban olsun kuzusuna rita bende kambur oldum bizim kizi emdirirken simdi sabahlari uzaniyorum yanimda uzanmis sekilde emiyor cok rahat ediyorum.

laracım öyle bi gülücük atıyorki kızım çok güzel bi duygu hele ben kalktığım zaman çok mutlu oluyor bi şımarıyorki görmeye değer...

kızlar benim doktorum bana kızın zarıyla beraber dogdu çok mutlu bi çocuk olacak dedi varmı sizdede böyle olan zarıyla doğan bebekler çok mutlu olurlarmış benim kızımda uyanıkken genelde çok mutlu varmı aynı durumda olanınız..

ya kızlar gebelikte göbekte oluşan çizgi varya hamileyken belli belirsiz bişedi doğumdan sora kopkoyu bi çizgi çıktı ortaya göbek deliğinden yukarı doğru olan hafif delikten aşağı doğru olan kopkoyu
aay çok kötü duruyo ya sizdede varmı geçermi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…