bundan sonra böyle oyle fosur fosur uyumak yok :) bide inadına horluyor sanki yaa
eline sağlık iyi yapmışsın arada delirmek lazım bunlara
bu arada bizim bebişlerimizin doğum günü aynı galiba
ben kocayı resmen tekmeliyorum yaa:)önce bi sesleniyorum tık yok sonra koluna dokunuyorum ıı gene tık yok sonraa ayaklarımla ayaklarına tekmeler geliyor uyannnnn.bide sinirleniyorum hemen uyanmıyor diye .adam şaşırıyo noluyo diyoo.ben çocuğu sana bırakıp gitmem diyorum uyur kalır sa duymaz valla bişey
çok şükür gece uykusu konusunda şanslıyım sanırım benim kız gece 10.30 gibi uyuyo gecede uyanmıyo sabah 5.5 yada 6 gibi uyanıyo emip tekrar uyuyo gündüzleri meme emiyo ama akşamları bi kerede olsada mama veriyorum rahat uyusun diye onunda etkisi oluyo mutlaka
bızmkının uykusucok agırdır top atsan duymaz duncok huysuzdu oglum gıttım kaldırdımya dayanamadım geldı cocuk onu gorunce sustu uyudu hahahaha
heee evt 3 ekim benim kızım senin bebiş kaç kg.
:)))) kıyamamaştır babasına
ayy ne güzelmiş uykusu benimki de 10 gibi uyuyor ama gece 1 de bi kalkıyor emiyor,3 te bi kalkıyor emiyor,sonrada 5 ten 7 ye kadar da bölük pörçük uyuyor.7 de güne başlıyoruz .ama allahtan uykuya dalmakta sııntıız yok.öle sabahlara kadar dikemdi hiç.maşallah diyimçok şükür gece uykusu konusunda şanslıyım sanırım benim kız gece 10.30 gibi uyuyo gecede uyanmıyo sabah 5.5 yada 6 gibi uyanıyo emip tekrar uyuyo gündüzleri meme emiyo ama akşamları bi kerede olsada mama veriyorum rahat uyusun diye onunda etkisi oluyo mutlaka
hehehe galıba korktu babasından oyle bır geldıkı ıcerı heheh gozler kaymıs hahaha
benim eşim varya bir yalaka anlatamam..ağzı iyi laf yapıo
oda sorar gece cok kalktımı aşkım üzdümü seni evet saat başı kalktı diyorum bu cokcuk neden uyumuyor yaa ahh canım benım benı kaldırsaydınya nöbetleşe bakardık dio bende yok sen dınlen ben ahtapot gibi her yere yetişirim diom
şu uyuyan bebeklere çok özeniyorum ya benimki akşam 9 da uyuyor bazen saat başı bazende 2 saatte bir kalkıyor sonra sabah 5,5 da kalkıyor ve 8 e kadar uyumuyor ruh gibi dolaşıyorum yaaaa
ayy ne güzelmiş uykusu benimki de 10 gibi uyuyor ama gece 1 de bi kalkıyor emiyor,3 te bi kalkıyor emiyor,sonrada 5 ten 7 ye kadar da bölük pörçük uyuyor.7 de güne başlıyoruz .ama allahtan uykuya dalmakta sııntıız yok.öle sabahlara kadar dikemdi hiç.maşallah diyim
şu uyuyan bebeklere çok özeniyorum ya benimki akşam 9 da uyuyor bazen saat başı bazende 2 saatte bir kalkıyor sonra sabah 5,5 da kalkıyor ve 8 e kadar uyumuyor ruh gibi dolaşıyorum yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?