2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

bazen gece kalktığımda böyle gürültü yapıyom ofluyom pofluyom o da sesimden rahatsız olsun kaklsındiye nitekim kalkıyo e napi fenayım işte :)

ben kocayı resmen tekmeliyorum yaa:)önce bi sesleniyorum tık yok sonra koluna dokunuyorum ıı gene tık yok sonraa ayaklarımla ayaklarına tekmeler geliyor uyannnnn.bide sinirleniyorum hemen uyanmıyor diye .adam şaşırıyo noluyo diyoo.ben çocuğu sana bırakıp gitmem diyorum uyur kalır sa duymaz valla bişey

çok şükür gece uykusu konusunda şanslıyım sanırım benim kız gece 10.30 gibi uyuyo gecede uyanmıyo sabah 5.5 yada 6 gibi uyanıyo emip tekrar uyuyo gündüzleri meme emiyo ama akşamları bi kerede olsada mama veriyorum rahat uyusun diye onunda etkisi oluyo mutlaka

bızmkının uykusucok agırdır top atsan duymaz duncok huysuzdu oglum gıttım kaldırdımya dayanamadım geldı cocuk onu gorunce sustu uyudu hahahaha

ohhhh iyi oluyo onlara öyle uyumak yok sabaha kadar

canım bende gece mama verıyorum bıkere 120 cc 12 1 gıbı uyuyor sabah 8 gıbı uyanıyor masallah ama ben vıcdan azabı cekıyorumya nasıl duruyor okadar

slm uzun zamandır girmeye çalışıyodum siteye ama fırsat olmadı benim 3 çoçugum var insana vakit kalmıyo ama çok begendim burayı o kadar örnek varki insanın içi rahatlıyo kızlar
halimi görseniz acırdınız benimki horlamanın ötesinde ben yastıgı alıyorum kafasına geçiriyorum bebeyi uyandırıyo diye

şu uyuyan bebeklere çok özeniyorum ya benimki akşam 9 da uyuyor bazen saat başı bazende 2 saatte bir kalkıyor sonra sabah 5,5 da kalkıyor ve 8 e kadar uyumuyor ruh gibi dolaşıyorum yaaaa

ayy ne güzelmiş uykusu benimki de 10 gibi uyuyor ama gece 1 de bi kalkıyor emiyor,3 te bi kalkıyor emiyor,sonrada 5 ten 7 ye kadar da bölük pörçük uyuyor.7 de güne başlıyoruz .ama allahtan uykuya dalmakta sııntıız yok.öle sabahlara kadar dikemdi hiç.maşallah diyim

sende bendensin yani. bide sen çalışıyosun kıııız. valla ben çalışsam canına okurum(ay ne cadıyım yaaa) ben çalışıyorken rahat bırakmazdım temizliği beraber yapardık. ama işten çıkınca yapmadı bütün gün evdeyim diye. alıştı rahata sen çalışma artık diyor bana benim oğluş gündüz çok iyi uyuyor gece de uykusu iyi ama akşamları 6yla 12 arası hiç uyumuyor mızır mızır hep yani babası evdeyken. eşimde bütün gün böyle sanıyor bende hiç sesimi çıkarmıyorum.

şu uyuyan bebeklere çok özeniyorum ya benimki akşam 9 da uyuyor bazen saat başı bazende 2 saatte bir kalkıyor sonra sabah 5,5 da kalkıyor ve 8 e kadar uyumuyor ruh gibi dolaşıyorum yaaaa

canım benmkı 3 aya kadar gece hıc uyumazdı 1 haftadır uyuyor cok sukur gunduz 5 de bı kalkadardı daha ertesı gun 5 e ayaktaydı zombıgıbıydım

sen benim kızı tarif ettin galiba :))) yanlışlıkla

bende valla imrenıyorum uyuyanlara..rezene içiriyorum oda fayda etmıo
birde o halde iş,e gelıyorum alıştuım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…