2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

yarın msfirim var oğluma gelecekler gözaydına 20 kişi
menüm nasıl kızlar
tramisu
yaprak sarması
ay çöreği
tahinli kurabiye
açma kete
milföylü tatlı (pudra şekerli)

süper daha ne olsun kııız. bu aralar benimde favorim pastane poğaçası hem çok pratik hem çok lezzetli. deepfrize atıyorum. çıkarınca 10 dk fırında ısıstınca yeni yapılmış gibi oluyor. milföylü tatlının tarifini versene. ben sadece böreğini yaparım milföyün. bende int ten değişik tarifler arıyordum şimdi. beşamel soslu patates ilgimi çekti daha önce denememiştim yarın öğlee yapacağım inş.

ya pastane poğçası nasıl oluyor tarifini verirmisinz mümkünse :) yapayım bir ben genelde tatlıyarı daha çok sevdiğim için ilgim tatılara yönelik

canım onun kreması aklımda değil eve gidince yazabılrım ancak

yarın msfirim var oğluma gelecekler gözaydına 20 kişi
menüm nasıl kızlar
tramisu
yaprak sarması
ay çöreği
tahinli kurabiye
açma kete
milföylü tatlı (pudra şekerli)

süperr maşallah sana valla.hem iş hem iki çocuk,koca ,ev işleri,misafir ve bide bu kadar pasta börek.tebrikler canım.milföylü tatlı tarifini verirmisin

canım bende gece mama verıyorum bıkere 120 cc 12 1 gıbı uyuyor sabah 8 gıbı uyanıyor masallah ama ben vıcdan azabı cekıyorumya nasıl duruyor okadar

bişey olmaz melis uyandırma aç olsa uyanır zaten dr bana artık kesintisiz 12 saat uyuyabilir dedii uyandırma ben uyandırmıyorum

süperr maşallah sana valla.hem iş hem iki çocuk,koca ,ev işleri,misafir ve bide bu kadar pasta börek.tebrikler canım.milföylü tatlı tarifini verirmisin

canım gönulcelenede yazdm krema aklımda deği ama yapılıs seklını anlatayım kendınızın bıldıgı krema varsa onu uygulayın
mılfoylerı 2,ye kesın tepsıye dızıp öle pişirin cıkınca soğuk kremayı ıcıne doldurun ustune puda şekerı cok basıt ama güzel.ama bu pasta cok beklemıo hemen tüketmek gerek

hayattan bıkmış durumdayım :S
oğlum dün akşamdan beri ağlıyıp duruyor. hiç bi sıkıntısı yok ama illa kucağa alınıp dolaşmak istiyor. yoruluyorum bırakınca basıyo çığlığı...
eşimde çok fene grip çocuğa yaklaşmıyo zaten susturamıyorda...
banyo yapcak fırsatım bile olmadı.
her tarafım stresten kaşınıyo

Son düzenleme:
salıncak al benim oğlan da böyle salıncakta oyalanıyor uyuyor mesela iyiki jponny tavsiye etmişş sağol jonnyyyy

slm hanımlar amma yazmışınız aralardan alıntı yaptım ama çoğunu alamadım

benim saçlarım da gidiyor oluk oluk ama yerine çıkarlar korkma :) ben hatta gittim kestirdim, gördükçe canım sıkılıyor dökülenleri

ay ağlıcaktım kuzum dün ya banyoda yıkanırken sıvazlıom hep elime geldi az uzda gelmiodu. sonra çıktım taradım bi avuç saç çıktı. kel kalmaktan korktum. eşime diom kel bi kadın istemezsin demi diom yok saçmalama kel kalmazsın dio
ay hepimizde aynı dert galiba kel kalıcam ya çok dökülüyo sadece banyoda değil hep oluk oluk akıyo :84::84::84::84::84:

aynene

hergün huyları değişiyor cnm benimkide uykusu gelince ağlıo yerdeyse alim die hı hı hı dio bakıom bana bakıo hehe gülüo gidiom yanına iice sırıtıo almayıp gidersem o zmn ağlıo anladım bende artık laıom hemen

ay sorma bu gece benuyumadım çocuğuda yatak odasına yatırdıydım film izliodum duymamışım. sağolsun benim adamda duymamış çocuk çatlayasıya ağlayınca duymuş salak. ben ıh dese uyanıom derin uykuda olsam bile annelik bu galiba. bide kızıo bana madem oturcan çocuğu yanına al die gece gece. bende aldım çocuğu salona geldim.

aynen ya ben bırakamam adama duymaz ağlasa falan güya dioki sen nasılsa bakıon die yatıom ben dio sen olmasan duyarım dio. hiç sanmam valla duyacağını.
hiç beceremem pasta böreği

bende yaaaa c.tesi musafir gelcek anca bilinen şeyler yapabilirim. patates böreği sarim diom brownie yapçem hazır kurabiye alcam. yetermi bide pasta yaptırsammı. sarmayla tek başıma uğraşamam. annemde gelmez :S

ben parmağını alınca çekiom emzik veriom onuda iki çekip atıo zate parmağa alışması emziğe alışmasından daha kötü bıraktırmak daha zor olur. benim arkadaşımı zor bıraktırmışlar. baş parmağı emmekten bi garipti doktora gidiyordy hala. düzelmemişti o yuzden parmağını emmesindense emziği emsin daha iyi.

yeter ece yaptırma pasta falan
bu aylarda emmesine karışmayın diyor dr

parmağını emmesinemi karışmıcaz. ya ben alışır die korkuom arkadaşın parmağını görünce. gerçi emziğede bağlanmasından kkorkuom sadece uyucağında veriyorum klay dalsın die.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…