resim yükleme ile ilgili cevap verecek kimse yokmu acaba
yarın msfirim var oğluma gelecekler gözaydına 20 kişi
menüm nasıl kızlar
tramisu
yaprak sarması
ay çöreği
tahinli kurabiye
açma kete
milföylü tatlı (pudra şekerli)
menüm nasıl kızlar
tramisu
yaprak sarması
ay çöreği
tahinli kurabiye
açma kete
süper daha ne olsun kııız. bu aralar benimde favorim pastane poğaçası hem çok pratik hem çok lezzetli. deepfrize atıyorum. çıkarınca 10 dk fırında ısıstınca yeni yapılmış gibi oluyor. milföylü tatlının tarifini versene. ben sadece böreğini yaparım milföyün. bende int ten değişik tarifler arıyordum şimdi. beşamel soslu patates ilgimi çekti daha önce denememiştim yarın öğlee yapacağım inş.
süper daha ne olsun kııız. Bu aralar benimde favorim pastane poğaçası hem çok pratik hem çok lezzetli. Deepfrize atıyorum. çıkarınca 10 dk fırında ısıstınca yeni yapılmış gibi oluyor. Milföylü tatlının tarifini versene. Ben sadece böreğini yaparım milföyün. Bende int ten değişik tarifler arıyordum şimdi. Beşamel soslu patates ilgimi çekti daha önce denememiştim yarın öğlee yapacağım inş.
menüm nasıl kızlar
tramisu
yaprak sarması
ay çöreği
tahinli kurabiye
açma kete
canım bende gece mama verıyorum bıkere 120 cc 12 1 gıbı uyuyor sabah 8 gıbı uyanıyor masallah ama ben vıcdan azabı cekıyorumya nasıl duruyor okadar
süperr maşallah sana valla.hem iş hem iki çocuk,koca ,ev işleri,misafir ve bide bu kadar pasta börek.tebrikler canım.milföylü tatlı tarifini verirmisin
süperr maşallah sana valla.hem iş hem iki çocuk,koca ,ev işleri,misafir ve bide bu kadar pasta börek.tebrikler canım.milföylü tatlı tarifini verirmisin
neden mama veriyorsunuz kiaynen bende denemek için milupa aldım bakayım uyuyacakmı bikaç saat fazladan hiç umru olmadı 2 saat sonra tekrar kalktı ve emdi.bende mama vermedim daha sonra sonuç aynı olduğu için
salıncak al benim oğlan da böyle salıncakta oyalanıyor uyuyor mesela iyiki jponny tavsiye etmişş sağol jonnyyyy
benim saçlarım da gidiyor oluk oluk ama yerine çıkarlar korkma :) ben hatta gittim kestirdim, gördükçe canım sıkılıyor dökülenleri
ay hepimizde aynı dert galiba kel kalıcam ya çok dökülüyo sadece banyoda değil hep oluk oluk akıyo:84::84::84::84::84:
kızlar benim oğluşum çok güzel aguluyo kendi çapında sürekli bişiyler anlatıyordu hatta sesli gülüyodu ama çu bir haftadır sadece ağlamak dışında hiç ses çıkarmıyor neden olabilir ay çok kafama takılıyo başına gelen varsa bi cevapdoktora götürmelimiyim sizce
ya siz gece hani emzirmeye sık sık kalkıyorsunuzya tabi bende bazen saat başı kalkıyorum eşim uyuyor horul horul ben sinir oluyorum bazen o uyuyor ben saat başı kalkıyorum dün gece o uyurken dirseğimle bir vurdum eşim e napim sinir oldum.sabah kalktı sen bana gece niye vurdun dedi bende yanlışlıkla kolum çarptı dedim çok fenayım ben yaaa :)))
aynen ya ben bırakamam adama duymaz ağlasa falan güya dioki sen nasılsa bakıon die yatıom ben dio sen olmasan duyarım dio. hiç sanmam valla duyacağını.ben kocayı resmen tekmeliyorum yaa:)önce bi sesleniyorum tık yok sonra koluna dokunuyorum ıı gene tık yok sonraa ayaklarımla ayaklarına tekmeler geliyor uyannnnn.bide sinirleniyorum hemen uyanmıyor diye .adam şaşırıyo noluyo diyoo.ben çocuğu sana bırakıp gitmem diyorum uyur kalır sa duymaz valla bişey
hiç beceremem pasta böreği
benimkide emiyo çekio bakıo tekrar emio yine çekio bakıo boş
çocuk beklio herhalde bişey gelecek die ama gelen yok
yeter ece yaptırma pasta falan
bu aylarda emmesine karışmayın diyor dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?