ya kızlar gebelikte göbekte oluşan çizgi varya hamileyken belli belirsiz bişedi doğumdan sora kopkoyu bi çizgi çıktı ortaya göbek deliğinden yukarı doğru olan hafif delikten aşağı doğru olan kopkoyu
aay çok kötü duruyo ya sizdede varmı geçermi
ya kızlar gebelikte göbekte oluşan çizgi varya hamileyken belli belirsiz bişedi doğumdan sora kopkoyu bi çizgi çıktı ortaya göbek deliğinden yukarı doğru olan hafif delikten aşağı doğru olan kopkoyu
zarla beraber nasıl doğuyomuş nasıl anlamadımki bişe sölemedi bizimkisi
valla bende bilmiyorum ama doktorum öyle dedi doğumdan sonra zar ne oluyo bileniniz varmı...:26:
sibel bendede var o çizgiden dediğin gibi doğumdan sonra daha bi koyulaştı hele göbek deliğim çok fena karardı kir gibi bastırarak yıkıyorum ama geçmiyo vucudumda kararmıştı hamileyken ama o geçti ..
johnny geçicek o merak etme...zamanla kaybolacak...
kızlar hep yazam unutuom
ya benim bebeşn makatında pişiktir heralde kırmızı kırmızı sivilce gibi seyler var. Pişiktir yuksek ihtimal
ama gecmio yaaa 10 gundur var. Krem süryom sık sık alt degiştiryom yok. Napayım bir akıl verin. Krem sürünce cocugun surat nasıl rahatlıo sessizleşivverio yazık yavruma ya. bir kez mecbur kalmıstım chicconun ıslak mendilini kullanmıstım o zaman oldu. yoka pamuk ve sıcak su ile siliyorum. prima kullanıyoruz simdi molfix deniom gecermi diye.
bire bebe eldiveni kullnıomusunuz ben kullanıomda kırkı cıkınca cıkarsam mı? üşümez dimi? siz ne düşünyonuz?
şapka hiç kullnmıoz ilk bir hafta kullandık dogunca simdi yok kullanmıoz durmuo kafada zaten
he aynen sanki kirli gibi :)) allahtan buruş buruş değil sönmüş balon gibi olacak demişlerdi çok korkmuştum zaten bu görüntüsü canımı sıkıyo bide buruş buruş olsaydısadece çok kuru gibi hissiz
evet aynen öyle sönmüş balon gibi bide hala his yok uyuşukluk var göbeğimde...
selam kızlar bir çogunuzun yazdıgını şaşkınlıkla okuyorum küçücük bünyeye ne çok şey sıgdırmaya çalışıyorsunuz... çeşit çeşit gaz damlaları çaylar......yapmayın arkadaşlar bu kadar alıştırmayın bebişlerin bünyelerını...benım kızımında gaz problemı çok oluyor çok da aglıyor ama şimdiye kadar devit 3 den başka hiç birşey vermedim anne sütüyle devam...birde emzıge lıştırma sürecinde çok çok az bal....
ben dogal yoldan gazını çıkarmasını saglıyorum....ince tulbentı sıcak ütüye basıp karnına yerleştırıyorum agladıgında ve gazı oldugunda masaj yapıyorum ama en önemlısı ayaklarını kasıklarına dogru götürerek egzersıs yaptırıyoum kı çok iyi geliyo....kızımı (rabbimin izni ile) dr ve ilaçlara alıştırmamaya gayret edıcem şimdiye kadar sadece aylık aşısına götürdüm böylede devam ederiz inşallah...kakasını ır iki gün yapamadı diye bişiler vermeyın bekleyın bıraz daha bence...
gece altını bene degiştirmiyorum mümkün mertebe...yoksa uykusu açılıyo ve benıde uyutmuyo sabah babamızı iş ugurlarken açıyorum oda rahat edıyo bende...gece son bezledıgınızde bol yaglayın hiç bişey olmaz allahın izni ile....bide ben ıslak mendılı ısıtmıyorum elımde bıraz ovuşturdukdan sonra dırek kullanıyorum kızımda alıştı ılk gunler aglıyordu ama şimdi hiç problem çıkarmıyo...bu aada kızımda artık bizim konuşmalarımıza hareketlerimize tepki vermeye başladı maşallah...tebessüm ediyor artık...rabbim saglıkla büyütmemizi nasıp etsın..ama çocuklarımızı ilaç kolık yapmayalım bıraz akışına bırakalım derım ben....
kızlaaaaaaaaaar sağ göğsüm coştu yaaa hem kocaman hemde ağrımaya başladı şimdide noluo buna anlamadım. akşamada musafir gelcek. işin garip yani gelecekleri ben tanımıyorum. bankada çalışıyorlarmış. ilginç insan tanımadığı birine nasıl gider :S
yarican yanlış anlama senle mevzumuz ayrı :)
kızlar benim doktorum bana kızın zarıyla beraber dogdu çok mutlu bi çocuk olacak dedi varmı sizdede böyle olan zarıyla doğan bebekler çok mutlu olurlarmış benim kızımda uyanıkken genelde çok mutlu varmı aynı durumda olanınız..
kızlar bebeğim hergün güzel kakasını yapıyordu her alt açmada oluyordu kakası dün aksamdan beri azıcıkkk yaptı simdi kabızmı oluyor 1 gün çıkamamaktan ..yavrum ayaklarını yumuyorrr.karnına hafif ısıtılmış havlu koydum masaj yaptım banamısın demedi
aay iyiki yağ krem sürmüşüm üşenmeden gebelikte incecik belim okadar büyüyüp gerilmesine rağmen ne çatladı ne buruş buruş kaldı
çizgide geçiciyse kurban olayım yaf
bazen bakıyorum kızıma yav sen benim içime nereye sığıyodun diyorum :)) kocamda hep aynı şeyi sölüyo
ay hastanede ilk giydirdiğim takım çok komik oldu giydirdim dün hehe kızım büyümüş yarın aşımız var çok kötü oluyorum düşündükçe
biz kullanıyoruz canım yer cevizini. rendeliyosun onu,ya gögsünün ucuna sürüyorsun az bişi emmeden önce öyle veriyosun yada emzik emiyorsa onunla birlikte.
kızlar bebeğim hergün güzel kakasını yapıyordu her alt açmada oluyordu kakası dün aksamdan beri azıcıkkk yaptı simdi kabızmı oluyor 1 gün çıkamamaktan ..yavrum ayaklarını yumuyorrr.karnına hafif ısıtılmış havlu koydum masaj yaptım banamısın demedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?