2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

sibel bendede var o çizgiden dediğin gibi doğumdan sonra daha bi koyulaştı hele göbek deliğim çok fena karardı kir gibi bastırarak yıkıyorum ama geçmiyo vucudumda kararmıştı hamileyken ama o geçti ..

johnny geçicek o merak etme...zamanla kaybolacak...

evet canım bendede var o çizgii hiç çatlak vs. olmamıştı sadece o çizgi belli belirsizdii..ama doğumdan sonra cok belirginleştii görünce canım sıkılıyor :79:

sibel bendede var o çizgiden dediğin gibi doğumdan sonra daha bi koyulaştı hele göbek deliğim çok fena karardı kir gibi bastırarak yıkıyorum ama geçmiyo vucudumda kararmıştı hamileyken ama o geçti ..

he aynen sanki kirli gibi :)) allahtan buruş buruş değil sönmüş balon gibi olacak demişlerdi çok korkmuştum zaten bu görüntüsü canımı sıkıyo bide buruş buruş olsaydı sadece çok kuru gibi hissiz

johnny geçicek o merak etme...zamanla kaybolacak...

ay yaza kadar geçer heralde
bazen iyiki kışın doğurmuşum diyorum götü göbeği memeyi montla şalla kapıyoz çok fazla yok ama eskisine nazaran

yerim ben onlarin gülüslerini. sabirsizlikla beklyiorum benim karnimda yukardan asagi cizgi olmadi ama göbek deligim siyah gibi takmiyorum aslinda gecer diyorlar cogu zaman benimkisi simdi kakasini yapmaya calsiyor aglyior sikyior garibim

canım chıcconun ıslak mendilini çeşmenin altında ılık su ile yıkayıp arada kullandım kullanmaz olaydımmmm dediğin gibi 1.2 sivilce çıktıı.... saf su ve pamuk gibisi varmııı.. ufff yaaaa hiçbişe benzemıyor o ıslak mendillll eşim almış sanki ona ondan al dedim bebedorunkii çok güzeldi..

canım her alt açmada zeytinyağ sürmye calıs ben öyle yapıyorum

Son düzenleme:

kızlar bebeğim hergün güzel kakasını yapıyordu her alt açmada oluyordu kakası dün aksamdan beri azıcıkkk yaptı simdi kabızmı oluyor 1 gün çıkamamaktan ..yavrum ayaklarını yumuyorrr.karnına hafif ısıtılmış havlu koydum masaj yaptım banamısın demedi

aay iyiki yağ krem sürmüşüm üşenmeden gebelikte incecik belim okadar büyüyüp gerilmesine rağmen ne çatladı ne buruş buruş kaldı
çizgide geçiciyse kurban olayım yaf
bazen bakıyorum kızıma yav sen benim içime nereye sığıyodun diyorum :)) kocamda hep aynı şeyi sölüyo
ay hastanede ilk giydirdiğim takım çok komik oldu giydirdim dün hehe kızım büyümüş yarın aşımız var çok kötü oluyorum düşündükçe

bütün bebekler ısıyı baştan kaybederler...ama bizim evimiz sıcak olduğu için ben sadece banyolardan sonra şapka takıyorum...eldivense zaten bi tane almıştım onuda sadece hastahanedeyken taktım dahada takmıyorum...çünkü bebekler dünyayı dokunarak öğreniyo..bırakın size dokunsun çevresine dokunsun...oğlumada hiç takmanıştım...yüzünü çizmesinide dert etmeyin oğlumun yüzü çizik içindeydi görenler herhalde bunun annesi psikopat demişlerdir...ve o çizikler 1-2 saat içinde kayboluyodu, bebeklerde hücre yenilenmesi çok hızlı oluyo çünkü...

balı az bile olsa 1 yaşından önce kesinlikle önermiyolar canım, bebekler icin toksin içeren bişiler varmış içinde..

anladım canım ben anlayacagımı, öyle olsun

zar dediğin ne canım, kesesimi??
benim kızımda bilinçli gülücükler atmaya başladı, gözleriyle hep takip ediyo bizi :))

aynen canım yaa, gecer inş karnıma bakmak istemiyorum kapkara bişi oldu o çizgi gider rengide acılır inş..

canım benim bebeğim ilk iki haftadan sonra 2 veya 3 günen sonra kaka yapmaya başladı nette okudum bebekler 2 3günde bi kaka yapsada kabızlık anlamına gemiyomuş benim kız şimdi hergün yapmaya başaldı...

benimde hiç çatlağım yok çok şükür...

aay bana yavrular kakasını yapamıyor demeyin kahroluyorum kızımın en büyük sorunu dün öğlen yaptı çok şükür bu sabah bidaha yaptı nasıl bi seviniyorum ellerimi havaya kaldırıp alkış alkış die bağırıyorum çığırarak minnoşum tipe bak yaa geriliyo sepetin içinde

balsurat bebişinin adı ne oldu...?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…