2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

benim oğlum iki gündür kucakta hoplamaya başladı ya sizin bebekler ne alemde?hiç yerinde durmuyor

benim kızda hiç durmuyor yatağına koyuyorum kafasını sırtını kaldırıyor oturmak istiyor,araba koltuğuna koyuyorum evde kenarlarından tutunup kendini öne doğru itiyor,kucağıma alıyorum ayaklarının üstüne basmak istiyor yerinde durmuyor hiç kuzum kımıl kımıl.

siz hamilelikten beri burdasınız sanırım muhabbetleriniz çok güzel.

sağol cnm işte herşeye maydanoz oluom ben

günaydın hatunlar
günaydın cnm hg.
günaydın herkese hayırlı cumalar
sanada cnm hg nabersiniz bakim.
benim oğlum iki gündür kucakta hoplamaya başladı ya sizin bebekler ne alemde?hiç yerinde durmuyor
benimki doğar doğmaz hoppala hoppala zavallı çocuk

kızlar kızım ilk defa gece 3 te uyudu ama kendi kendine hemde emziksiz ben uyumucak die yanıma aldım meme verdim kustu almadı emzik verdim itti onuda çıkardı eywah işimiz var bunla derkene yanıma yatırdım ağlarsa salona gideriz die
uyumuş hehehe aldım yatağına yatırdım.

eee o sate kadar durursa uyur elbette normalde kaçta uyuyor senin kuzu

acillllllllllllll kızlar dogumdan sonra bu 3 adaetım ılk ıkı adetım azar azar oldu normalde benım kanamam cok olurrrbu uucncu adetım bya yogun oldu normalde 6 gun surer ben yıkandım paklandım du bugun yıne adet oldumm aranızda oyle olan varmııııı

eee o sate kadar durursa uyur elbette normalde kaçta uyuyor senin kuzu

en geç 2 de uyurdu. dün gündüz çok uyuduk biz uyumucanı biliodum uyutmakla uğraşmadım zaten oyun halısında oynuyordu. emziğini verdim hep atmış anladım o zmn zaten uykusu olmadını yoksa hemen alıo emziği zaten sadece uykusu gelince yada aç olduğunda alıo ama yanımda emziksiz uyumasına şaştım hiç emziksiz uyumazdı.

ben daha adet falan omadım

ben oğlumu 2. aydan itibaren her akşam altını alıyorum besliyorum ve 9 gibi uyutuyorum bu saatte uyumaya alıştı.sadece uyurken emzik alıyor.uyuyunca ağzından alıyorum.gece 3 kez emiyor sabah 6 ya da 7 de uyanıyor.bir saat bakıp,tekrar bu saate kadar uyuyor.hiç gece uykusuzluğum olmadı.uyku düzenimiz var ama.her akşam dokuz oldumu uyut beni diye ağlıyooo

slm herkese hayırlı cumalar.iyisinizdir inşallah.bizi iyiyiz çok şükür kızım oyun oynuyor kendi kendine bende etrafı toparladım.mezime milföy tatlını yaptım nefis oldu sağolasın,elifim orda kar varmış ne güzel.burası ünlük güneşlik .özledim valla karı,hele odun sobası yanacak ,elinde sıcacık çayın ,bebişte uyuyor olsun yada babası bakıyor olsun şöle 5 saatliğine dimi :)) çokmu şey istiyorum .

Son düzenleme:
slm canım hoşgeldin.bizim uyku düzenimizde seninki gibi.inş.düzenli devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…