2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

hoşgeldn cnm..afiyet olsun dün benim msfirlerde çok sevdi

canım benim kırkım çıktı kırkbirinci gün lekenme tarzında oldu bir iki gün 20 gün sonra bi daha lekelenme.geçen haftada normal bir adet kanaması gördüm.6 gün sürdü eskisi gibi.benimde öyle telaş etme.süt verirken normal.sütün azken de olurmuş.

kar burda 1 aydır var ve bugün tekrar yağmaya başladı.odun sobası değilde kaloriferin yanında içerik çayımızı artık :) babasının 5 saat bakması mümkün değil bence diğerleri değilde babasının 5 saat bakması çok şey olur :)))

benim kızımda akşam saat 9 da uyuyor daha fazla mümkün değil ayakta tutamam kıyametleri koparıyor uykusu geldiği için 2 yada 3 saatte bir emmek için kalkıyor sabah oldumuda 5,5 yada 6 da kalkıyor 9 a kadar uyumuyoruz.
eee erken uyusun kızım bizimde kocışle fingirdemeye vatkimiz olsun dimi :)

olmasss hayal değilmi soba olacak,babası bakacak 5 saatte olmasın 8 saate çıkardım.sonraa kitap olsun yanımda ,pasta böreksiz olmaz,manzarası güzel geniş bir pencere, battaniyemde olsun ,eski divanlardan olsun , olsun da olsunnnnnn :) şöle bi dinlenelim ahhhhhhh :)

günayddın kızlar ...
baktım 2011 ekim anneleri topiği yok hemen açayım dedim ..hehe daha çoğunun hamile olduğundan bile haberleri yok ya da her an hamile kalabilirler........

hayalllll hayalllll ancak biz böyle hayal kurarız senin evinin manzarasını bilmem ama benimki ön balkon karakol nöbet tutan polisler arka balkonda tarlaya bakıyo koyun keçi falan negüzel manzara dimi ama

bir porsiyonda ben alayım varsa

yaa kızlar ben kızın tırnağını keserken çok korkuyorum.ilk kesmemde eccük etini kıstırmıştım da ay yavrum viiik diye nasıl çığlık atmıştı.babası kesiyo artık.uzamışta baya şimdi gene kesim dedim kokrkuyorum yapamicemmmmmm

hahah benimki şimdiye kdr hiç 12 den önce uyumadı. ama gündüzde güzel uyuyo 12 ye kdr

emzirirken yada uyurken kes canım öle dahan kolay oluo

hayalllll hayalllll ancak biz böyle hayal kurarız senin evinin manzarasını bilmem ama benimki ön balkon karakol nöbet tutan polisler arka balkonda tarlaya bakıyo koyun keçi falan negüzel manzara dimi ama

vanım o da güzelmiş keçi felandoğal işte .benim evimin manzarası da hoştur ama.denizmanzaralı evim sölemesi ayıpp 200 mt ilerisi deniz :)))

dün benimki kabustu 20 kişilk ordu vardı sanki atlattım cok şükür oğlanıda kıza verdım oyaladı uyumadı hiç sıpa
sana kolay gelsın çok zor valla

oy naptın 20 kişimi bize 3 kişi geldıde kafayı sıyırıyordum
ya dıkkat edıyorum ne zaman mısafır gelse bu cocuk cıldırıyor nazar degdı kuzuma geldıklerınde mışıl mışıl uyuyordu cunku

vanım o da güzelmiş keçi felandoğal işte .benim evimin manzarası da hoştur ama.denizmanzaralı evim sölemesi ayıpp 200 mt ilerisi deniz :)))

ayy bi denizimiz bilem yok
deniz olsa yaz olsa oğlumhmu alıp hem piknik yapsam hem oynasak suda ne güsel olurdu
hayaller sınırsızmıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…