oy naptın 20 kişimi bize 3 kişi geldıde kafayı sıyırıyordum
ya dıkkat edıyorum ne zaman mısafır gelse bu cocuk cıldırıyor nazar degdı kuzuma geldıklerınde mışıl mışıl uyuyordu cunku
oy naptın 20 kişimi bize 3 kişi geldıde kafayı sıyırıyordum
ya dıkkat edıyorum ne zaman mısafır gelse bu cocuk cıldırıyor nazar degdı kuzuma geldıklerınde mışıl mışıl uyuyordu cunku
biri gelince uyandır çimcikle ağlasın hahahah
hahahbenimki şimdiye kdr hiç 12 den önce uyumadı. ama gündüzde güzel uyuyo 12 ye kdr [/QUOTE
ben çalışcam için gece uykusunun düzenli olması iyi oluyor.gündüzleri anneannesi ile dedesi icabına bakar artık
3 kişi mi o bana çerez gibi gelir kıs valla çocuğa bakan olduktan sonra sorun olmuo
evet benım kıde aksam cok geç yattı ve krize girdi bende sinir oldum herkese bol bol çene dağıtırlarsa gülücük atarlarsa olacağı ooo tabiki
hahahbenimki şimdiye kdr hiç 12 den önce uyumadı. ama gündüzde güzel uyuyo 12 ye kdr
ben çalışcam için gece uykusunun düzenli olması iyi oluyor.gündüzleri anneannesi ile dedesi icabına bakar artık
ayy bi denizimiz bilem yok
deniz olsa yaz olsa oğlumhmu alıp hem piknik yapsam hem oynasak suda ne güsel olurdu
hayaller sınırsızmıydı
bak onu şimdi bizde yapamıyos öle bakmakla yetinizyoz.yazın antalyaya gelince burayada uğrayıverin misafirim olun beklerim valla
bi aksılık olmasa 15 tatılde ordayım
yaz gelsede denıze gıtsekkkkkkkkkkkkkkk
ne güzell.bizde geçen yıl bizde abanttaydık tatilde .benim kız abantlı aslında
hehe bencede minnoşlarıda soksak denize
geçen sene bu zaman adet olmustum hey gıdı gunler hüzünlendım beee
benimde son adet tarifim 21 ocaktı.27 ekim de doğdu oğlum seninki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?